מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משעמםםםםםל11/02/2009
שלום לכולם... אני גולשת בפורום הזה כבר הרבה זמן ולצערי אני חייבת להגיד שאין כאן שום דבר מעניין!!! מה קורה לכם אנשים?? זה המקום להתפרק, לפנטז, להתרגש ואולי גם להפגש... איפה הימים של ה"סקרן" "ק'" וכו... שהיה כל כך מעניין אז אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשתף פעולה!! אה.. ודרך אגב, אני בת 32, נשואה + 1 שקצת נמאס לה מחיי השגרה אז אני מחכה לכם לשמוע רעיונות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה דעתך על הרעיון הבא?
עידן11/02/2009נדבר, נכיר, ניפגש, נעשה כיף...? איך זה? אם מתאים לך, תני גז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידן
ל11/02/2009מופשט מידי.. תפרט.. אולי רק אז נפגש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה פרוט בדיוק את רוצה...?
עידן11/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ל
חמוד11/02/2009אשמח להיפגש איתך ולהכיר אותך יותר לעומק אני בחור בן 32 נשוי + 1 מעוניינת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מותק
אסף12/02/2009התגעגעת אליי? (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק
ל12/02/2009אליך לא... אני לא מכירה אותך התגעגעתי להתכתבויות שלנו אתה יכול להמשיך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכפרות עלייך
אסף12/02/2009איפה נעלמת? יאלה ..תכניסי קצת פלפל לענינים. יש פה כמה שרוצים להכיר אותך אבל כמו שאני מכיר אותך צריך קצת יותר משני משפטים ואימייל...נכון? (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרבה יותר...
ל12/02/2009הרבה יותר משני משפטים ואימייל ות'אמת, כל החיים שלי אני יוזמת, יוצרת, מרגשת, מפתיעה נמאס לי, בא לי שמישהו יכניס לחיים שלי קצת פלפל.. יותר מה שיש לי עכשיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל
אסף12/02/2009אני מתפלא ההגברים משאירים אותך לבד לדקה. יש מקום לפלפל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ל12/02/2009בטח.. גברים.. לא רוצים להתאמץ מצידם היה עדיף שהייתי רושמת את המייל שלי ובזה נגמר הסיפור אבל אני בחורה שצריך להשקיע יותר מסתם אימייל, אצלי זה עובד אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נורא נשמה
אסף12/02/2009אני אהיה איתך פה ואפנק אותך במילים עד ש.... בינתיים יש פה את עידן שרוצה להכין לך מטבוחה. אוהבת? (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יכול להביא לך לא רק את הפלפל
עידן12/02/2009אלא גם את המלח, פפריקה חריפה ושום כתוש...! צרי קשר ב [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת רואה "ל"
doc00712/02/2009רק נתת לילדודס קצה חוט והם כבר רצים לספר לחברה, על זה נאמר הולך ופוחת הדור. את כנראה אוהבת משהו שונה ורענן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך הצעות??
ל13/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי הצעה מעניינת עבורך
עידן15/02/2009את יודעת מזה סטראפ און? מעניין אותך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל
אסף15/02/2009איך שהחברה' פה לא מכירים אותך. (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק'
ל16/02/2009אז תעזור להם נראה לי שהם צריכים הכוונה מאחד כמוך אני ממש מתחילה להתייאש, אין כאן אנשים רציניים נארה לי שכולם ילדים שמחפשים להשתעשע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשוי מחפש נשואה
אפי18/02/2009נשוי + 2 גבוה ונאה מחפש קשר לא מחייב באזור השפלה בשעות הבוקר. סתם להתרגש כל יום מחדשולהתגעגע בערב. תשאירו הודעה בפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדווקא ההודעה שלך עשתה פה מעניין
18/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתאים לך להצטרף לזוג חמוד?
שוקולד20/03/2009בת 42 ובן 53 מחפשים מישהי חמודה שהצטרף אלינו לחוויה של שכרון חושים בשלישיה. אם את מאוד אוהבת סקס ואם בכלל נראה לך הרעיון, נוכל להמשיך לבדוק אם יש התאמה הדדית...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחד על אחד
אביב26/03/2009אני מאמין בשיחות השתפכויות וריגושים
אך מעדיף לעשות זאת באינטימיות
אני נ + 3 צעיר ובעיקר ממתין לך
שלחי מייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזדהה עם תחושתך
סקרנית22/04/2009מדוע לאחר 10 שנות מסגרת,מגיעים לשלב שבו כל הגוף מתחמם וחשים געגועים לתשוקה של פעם,לא מפסקים לחשוב על סקס, לפנטז ולאונן בכמות מוגברת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מטרתך רק לדון על זה ?
סקרנית22/04/2009אני מזדהה עם תחושתך,את נמצאת בשבלב שבו אינך מעוניינת להפעיל יישום פנטזיות, אני מעוניינת להתכתב איתך,רק למטרת דו-שיח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי....
אריק28/06/2009נשוי דתי 30 חמוד וחרמן...
צרי קשר [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
רן28/06/2009עדיין מחפשת עניין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)