בבעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבעיה
    גליה
    01/08/2007

אני בבעיה כי אני ממש מאוהבת במישהו שלא מחזיר לי אהבה ומוכן רק לעשות אתי סקס. אני נורא נהנית אתו במיטה, הוא ממש מנוהס, אבל אני מרגישה מנוצלת קצת. מה שכן, הוא לימד אותי כמה סקס זה כיף. מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבעיה

הוספת תגובה

• כמו שורדה רזיאל אומרת...

עינבר
    01/08/2007

"זירקי אותו הוא לא בישבילך"...סתםםםםםםם ..תראי אני מניחה שכשניכנסת לזה ידעת לקראת מה הקשר הזה ניבנה..אז אם היתפתחו רגשות...זו בעיה..תנסי שיחה..אך תדעי שיש סיכוי שברגע שהוא ידע שיש לך רגשות..לא בטוח שהוא יאהב את זה ואולי יחתוך..כך שזה סיכוי של 50-50 ..אבל עדיף מלהרגיש מנוצלת..ובקשר לזה שהוא לימד אותך מהי הנאה בסקס..אומר לך "ברוכה הבאה לעולם התענוגות..שבי תהני..זוהי נסיעה מטלטלת..אך העונג מושלם!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתם.

מור
    03/08/2007

היא התכוונה שהיא מאוהבת בו. וכנראה לו אין רגשות אליה.
    והוא מוכן רק לשכב איתה. והוא מצידה הסכימה והיא מצד שני מרגישה טיפה מנוצלת מכוון שלא אין רגשות כלפיה והיא מרגהשב כאילו הוא איתה בשביל הסיפוק שלו. כך היא תארה.
    העצה שלי בשבילך היא שתגמרי עם זה כמה שיותר מהר.
    אם לא היית אוהבת אותו ולא היו לך רגשות זה היה משהו אחר כי אחרת לא היית מרגישה מנוצלת כי גם לך אין רגשות ואת בעצם רק מספקת אותו ואת עצמך. כמו יזיזים.
    אבל מכוון שאת אוהבת אותו. והוא לא אותך, אלא רק במיטה. את מרגישה מנוצלת וחסרת אונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק ג'ימס בונד חי פעמיים

DANYDINE
    01/08/2007

חיים רק פעם אחת, למעט ג'ימס בונד שחי פעמיים... משמעו תהני את הרגע, נצלי אותו עד תום, וכך גם תרגישי, יצר "הנקמה" יגבר על כל רגש אחר שפיתחת כלפיו , תמכרי אותו אלייך וכתלמידה טוה עלי על מורייך עד שתגיעי לנקודה שיצרת לו תלות מלאה בך - אז ורק אז, תסבירי לו מאיפה משתין הדג, ואיפה הוא יכול לחפש את החברים שלו. עם הידע ב"בית הבובות" שרכשת, המשיכי להתענג בחיים, השתוללי ותהני ומשוכנע אני שגם את תמצאי יום אחד את זה שיחזיר אהבה ורגש ויבין את אשר על ליבך. בהצלחה !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו