מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בנות...רמי01/08/2007
שאלה:
כל הסיפורים פה לא מחרמנים אתכן הבנות ... ?
אני לא יודע.. אני קורא כאן את הסיפורים ואני מת לעשות סקס.. זה ממש עושה לי חשק
בלי להגזים שכבתי עם אולי 30-40 בחורות בחיי וכל אחת ואחת גמרה כמו מטורפת.. לא היה מצב שהשארתי בחורה בלי שתגמור ( לפני שאני גומר ) ואז פעם שנייה ביחד
ואני לא מבין כל הבחורות פה יש להן בעייה לגמור
מה קורה לכם הגברים לא יודעים את העבודה..? זה לא כזה מסובך...
תקשיבו לבחורה מה היא אוהבת מה עושה לה טוב ותעשו את זה...
בנות...: אשמח לקבל תגובות או הצעות מפתות... פנוי - [email protected]
אימייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראית מה זה..עלבון!..עכשיו כולנו ...
עינבר01/08/2007נעט עלייך..סוף סוף מישהו שמבין ...:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעוט**
עינבר01/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו כולנו פה נלמד מרמי הגיבור...
סקרן01/08/2007עינברי, ראית איזה תותח על הוא רמי? איזה גיבור?
הוא יגרום לך לגמור ולגמור...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק עם דבר אחד יש לי בעיה...
עינבר01/08/2007לגמור מה??????????לאכול ...?לישון?..אוףףףףףףף סיבכו אותי עם המילה הזו:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק פעמיים?
הלביאה01/08/2007בלי לפגוע בך, לא חושבת שיש גבר שישאיר את הבחורה שאיתו ללא גמירה.
אני אישית לא הייתי מסתדרת עם גבר שנותן לי לגמור רק פעם אחת ובשנייה גומר איתי.... קצר מידי!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאריה ללביאה - תביאי צייד
DANYDINE02/08/2007כמזל אריה, עוד שבוע יום הולדת, אין ספק שהלביאה צידקת. לכן תפקיה בטבע לצוד עבור כל המשפחה ובטח עבור האריה שתפקידו לספק אותה מינית ללא גבול ורק כמה שתוכל לרצות לקבל ולהנות
אז, אם את פתוחה להצעות קדימה עם הצייד בפה למייל שלי... מבטיח לא אשאיר אותך בחצי הדרך ולא ברבע הגמר את כל מלכותי אפרוש עלייך עד שתגידי די.. די.. די.. לא יכולה עוד.
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה הצייד שלי...
הלביאה02/08/2007חצי הגמר? חייבת להגיע לקו הסיום! לאורגזמה עילאית...
בת מזל אריה היא חתולת מין ואהבה. כבת מזל אש היא מתחממת בקלות וקל להביא אותה לאורגזמה. האש שלה נדלקת כאשר הגבר נטרף ממנה. היא מצפה ליחס של מלכה. תעריץ אותה, תגיד לה כמה היא מגרה אותך, תראה לה את תשוקתך ללא מעצורים. אז מובטחת לך הנאה מדהימה. מומלץ שתדע איך לשלוט בעצמך ולא להגיע מהר לסיפוק, (מישהו כאן דיבר על חצי שעה?) כי אז היא יכולה להתקרר ולהתאכזב.
היא נמשכת לגברים נאים, חזקים, חכמים ומלאי בטחון ועוצמה, גברים חלשים וצייתנים היא אוכלת לארוחת הבוקר!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהOK קיבלת תמורה מלאה לצייד
DANYDINE02/08/2007כבן אריה, חם חזק ודומיננטי, לא צריך להרחיב את הדיבור, אנחנו בני אריה, אנשי מעשה... לא מתרברבים אלא אנשי ביצוע - כי מיסודינו מזיזים הרים, מציתי להבות וצחזיקי אש התמיד.
אני חושב שהתבלתלת עם איזה לפלף אחד שדיבר על חצי שעה... מה זה, עובדים עם סטופר?
רוצה להגיע לשיאים, אז למה את מחכה - [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי-מייל
הלביאה02/08/2007יצא אליך אי-מייל......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלתי-אבל זה באידיש...עברי לעברית
DANYDINE02/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולחת שוב
הלביאה02/08/2007אשלח לך עוד מספר דקות שוב את המייל מכתובת אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהDANYIDINE- e.mail
הלביאה02/08/2007שלחתי לך אי-מייל ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהNADA - Not Yet
DANYDINE02/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי ש..
רמי01/08/2007אין מצב שאני אגמור לפני הבחורה כי אח"כ אני מתעייף...
אני תמיד נותן לבחורה לגמור פעם אחת.. וא יחד איתה כי אני לא מסוגל להחזיק יותר מחצי שעה
אח"כ אם יש כח לי ולבחורה ברור שממשיכים
פה כל הכיף...
בנות... יש הצעות מפתות ..?
[email protected]
אני באימייל מי שרוצה לנסות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצי שעה?
הלביאה02/08/2007"אני תמיד נותן לבחורה לגמור פעם אחת.. ואז יחד איתה כי אני לא מסוגל להחזיק יותר מחצי שעה"
חצי שעה=סטוץ. לא יותר מזה.
מה זאת אומרת : אם יש לי כח? אתה כזה חלשלוש?
לך למכון כושר, תתאמן.... תפתח כושר סיבולת גבוה, ואז........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלביאה.....
רמי02/08/2007למה לא תבואי אליי לאימייל ונדבר כמו בני אדם..
את פוחדת לעשות סקס עם מישהו מנוסה ממך... ?
אני מנוסה מאוד ולא עייף כלל
אני לא יכול להסביר בכתב את כל מה שיש לי לאמר
במילים זה נשמע יותר טוב
אבל אם זה מה שמפריע לך שאחרי פעמיים אני מפסיק אז אמרתי שזה תלוי בבחורה.
אם היא לא רוצה אז מספיק פעמיים
אם יש לה כח לעוד אז למה לא.. כמנ שיותר יותר טוב..
מחכה לך באימייל
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלביאה.....
במילים זה נשמע יותר טוב
מחכה לך באימייל
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלביאה.....
במילים זה נשמע יותר טוב
מחכה לך באימייל
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצחקת אותי...
הלביאה02/08/2007הצחקת אותי בגדול!! מנוסה יותר ממני? אל תשווה ניסיון של גבר מול איכות שאשה מספקת...
אכלתי כמוך לארוחת הבוקר שלי ולא שבעתי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמי הפסדת...הלביאה בחרה בדנידין...
סקרן02/08/2007יותר מידי התרברבת, וזה מה שקורה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרמי
הלביאה02/08/2007לא כותבת לך למייל.... חוששת שיטשימו אותי בפדופיליה..... או לחילופין בחטיפת תינוקות מהעריסה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואי לביאה, את נושכת...
סקרן02/08/2007את ממש קטלנית
מסוכנת אהה? נו טוב את לביאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן
הלביאה02/08/2007סקרנית לגביך....
הלביאות שייכות למשפחת החתולים, יודעת להיות עדינה, נעימה, מלטפת, מפנקת ומתפנקת,חתולית שכזו... אך בשעת הצורך יודעת גם לשלוף ציפורניים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחתולית שכזו...
סקרן03/08/2007זה אומרת סקסית כזו?
עם תיאור כמו שנתת, לי אין ספק הלביאה אכן מודעת לעצמה, יודעת כנראה בדיוק מה היא שווה.
כשהייתי ילד הייתי רואה סרטי טבע...בדכ' הלביאה היא זו שצדה, את יודעת שולפת ציפורניים..ויודעת גם להיות עדינה ונעימה מלטפת ומפנקת למשל את הגורים שלה.
וגם להתפנק היא יודעת... מהאריה הבטלן שכל היום רובץ בשמש ולא עושה כלום חוץ מלאכול לנוח ולזיין...
האמת אני לא אריה, יותר מתאים לי פנתר...כל היום בתזוזה, עובד, מבלה, חיי את החיים המהירים, אבל בעיקר את החיים הטובים...
לביאה אכן כינוי מעניין...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיכות מול כמות
הלביאה02/08/2007ביחס לגילך ההספק יותר מידי גבוהה וזה אומר דרשני,
ואיך האיכות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)