אובד עצות!!!!!!!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובד עצות!!!!!!!!!!!!
    דניאל
    01/08/2007

ערב כעת ואני יושב בבית ושובר את ראשי מה לעשות כיצד לנהוג . . אנסה לקצר כיוון שהארוע מסובך ..לפני כשנתיים קיבלתי 200 אלף ש"ח מידיד שהיה לקוח שלי . ומאז הפכנו לחברים של ממש .לאחר תקופה החזרתי לחבר 130 אלף ש"ח . באותה תקופה הוא היה אורח רצוי גם בביתי כן גם הרבנו לבלות יחד וכאן מתחיל מחול שדים .הבחור היה מכרכר סביב אישתי בכל הזדמנות ..אישתי ניסתה להתרחק ממנו בכל פעם גם כשהייתי בסביבה וגם כאשר לא הייתי .באחת החופשות המשותפות שלנו באילת אישתי סיפרה לי שהוא ניסה לכפות את עצמו עליה כשבילינו במועדון . ברוב תמימותי ניסיתי לתרץ את ההתנהגות שלו כתוצאה משתיה מרובה ..אישתי טענה שלא כך הם פני הדברים אך לא הסבירה את עצמה. לפני כשבועיים חרב עלי עולמי כאשר הגעתי לביתי מוקדם מהרגיל ליד ביתי הבחנתי בגיפ של הבחור ..דלת הכניסה היה נעולה מבפנים כך שהחשדות שלי עלו לרמות שלא ניתן לתאר .נכנסתי בשקט רב בדלת השרות שיש לנו כאשר עברתי ליד אחד החדרים הבחנתי בגבר ערום שוכב במיטה ומקשיב למוסיקה חלפתי על פניו מבלי שהבחין בי .ובחדר אחד אישתי על המיטה עירומה לחלוטין עומדת על ארבע כשהבחור עומד מאחורה וחודר לתוכה בכח רב ותוך כדי זה שוא מזיין אותה אומר לה :" שזה עבור הכסף שבעלך לא החזיר לי וכל פעם שירצה הוא יזיין לה את הצורה ואת התחת הלבן שלך וגם החבר שלי יזיין אותך " ..הצלחתי להכנס לחדר הארונות הצמוד ואז שמעתי את אישתי מחתננת שיפסיק ... אישתי לא מדברת על המקרה ..ואני לא יודע מה לעשות האם להעלות את הנושא . לפני שהלכו הבחור אמר לאשתי שלא תדבר אחרת הוא יפגע בי .. מאז אישתי מתנהגת בצורה מוזרה נעלמת לשעות מהבית טלפונים חסויים בשעות לא מקובלות ..ובנוסף לכל זה עוד מכה ניחתה עליי אישתי נסעה עם חברתה לכינרת על מנת לנוח ..ביום ראשון האחרון קבלתי טלפון מחבר אילתי שראה את אישתי מתהלכת מחובקת עם בחור כהה עור באחד המלונות באילת { מרוב בילבול שכחתי לציין שהבחור שלווה לי את הכסף הוא בדואי שחור } ....ועתה חברים עצו עצה מה עליי לעשות כיצד עליי לנהוג בבקשה עיזרו לי אין לי עם מי לחלוק את כאבי ................

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובד עצות!!!!!!!!!!!!

הוספת תגובה

• במלחמה נהג כבמלחמה

DANYDINE
    02/08/2007

לא בטוח אם הסיפור שלך מצוץ מהאצבע, סיפור כיסוי טוב להכנס לאתר או אמת לשמה.
    אם ובאמת ובתמים זה הסיפור שלך, תנהג בדיוק כמו "רוחץ המכוניות" שגנבו לו למעלה ממליון שח מזומנים מהבית, קרי, לך ופוצץ לו את הצורה בין אם ישירות ובין אם ע"י חבר או אפילו שכיר חרב. אנשים כיאלו מבינים רק שפה אחת - כוח.
    באמת לא רוצה להכנס לכל סיפור הרקע וההתחלה, אם הייתה טיפש קטן או טיפש גדול שחשבת שאפשר לקבל כסף בלי תמורה ובלי להחזיר, או סתם נאיבי אהבל.
    אבל אמרה אחת תמיד נכונה ואומרת שאם הולכים לישון עם כלבים קמים בבוקר עם פישפשים...
    אז לך לנמלה עצל למד דרכיה וחכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עניתי לך במייל קודם - לידיעתך

dikla43
    02/08/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה מנסה לרמוז לנו שאתה...

סקרן
    02/08/2007

ק ו ק ה ו ל ד!!!
    אתה הבאת לכאן סיפור של קוקהולד. שום מילה שכתבת אינה אמת, זה הרי ברור..
    הבאת תיאור קלאסי של קוקהולד..
    אתה בעצם רומז לנו בעדינות שאתה נהנה מזה שאשתך עושה את זה עם אחרים, שזה מרגש אותך...
    כבר הייתי עם זוגות שהגבר אוהב להתבונן באשה שלו עם אחרים, ולכן אני יודע שהסיפור שלך מפוברק, כי חלקם סיפרו לי שהם אהבו להרגיש את ההשפלה ואת חוסר האונים בכך שהאשה שלהם גבר אחר...
    גבר שלא אוהב את זה ולא מתגרה מזה ישר מתעמת עם אשתו ועם הגבר השני..
    טוב כל אחד ומה שהוא אוהב, אני בטח לא שופט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה כן שופט תגרן

DANYDINE
    02/08/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו