מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהshira02/08/2007
בת 29, בגלל בעיה אנטומית לא רצינית עדיין לא הצלחת להנות ממין, מעוניינת בפרטנר , צעיר,בעל נסיון, סבלנות ולב טוב שמוכן לעזור, אם יש מישהו שמוכן להכנס לחוויה כזאת , אני יפרט עוד פרטים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דווקא חפשי מנוסה ולא צעיר
DANYDINE02/08/2007חושב שהתבלת קצת, את בטח מחפשת, מנוסה, מתחשב, אחד שיודע איך לעשות זאת ולהביא כל אחת לשיאים שלה במסגרת המגבלות שלה והאמיני לצערינו לא כולנו מושלמים... ובעייה קטנה שלך שאת מחצינה, 1000 אחרות מפנימות ועוד לא הבינו כלל שקיימת כלל.
רוצה לדסקס את העניין ולמצוא זמן מתאים - בבקשה למייל שלי [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שירה...
רמי02/08/2007אשמח להיות לך לעזר...
אני נראה טוב בן 27
סבלני מאוד..
אני רוצה לעזור לך ללמוד דברים חדשים ביחד...
ולהנות מזה.. מקווה שתרצי.. אשמח לשמוע ממך..
[email protected]
אימייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לעזור
הסקסי03/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי...
גדגדן03/08/2007אולי שנינו נצא נשכרים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שירה
יוסי ש03/08/2007קראתי את ההודעה שלך ואני מבין לליבך ,אשמח לדבר איתך ולנסות לעזור לך ,קצת עליי אני בן 28 מהמרכז נראה טוב מאוד ובעל ניסיון והכי חשוב מבין טוב לב מפנק ועם ראש מאוד פתוח וסבלני,המייל שלי הוא [email protected] ,אשמח להיות איתך בקשר ביי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שירה
אורן04/08/2007אני קיבוצניק מנוסה ,עדין וסבלני. אשמח לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסובלני ומנוסה
r.m04/08/2007אענג בסובלנות ומסירות אם את רוצה מוזמנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירה, איך כל הגברים ממהרים לעזור לך
k46704/08/2007את רוצה צעיר חתיך שיהיה גם "רופא"?
ראבאק, שירה. יש לך בעיה אז את צריכה לפתור את הבעיה עם מבוגר ומנוסה.
חרמנים צעירים הרי לא חסר.
אחרי הטיפול המוצלח תלכי עם כל החתיכים.
פני אלי לדסקס מה אפשר לעשות.
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקה אחת מזמנך שתקראי את הודעתי
רזיאל07/08/2007היי שירה
קוראים לי רזיאל.
ראיתי את ההודעה שלך, הבנתי שיש לך איזו בעיה שבגללה מעולם לא חווית הנאה אמיתית ממין.
לא אשקר לך, אני עונה להודעה שלך בגלל שכן, אני רוצה את הסקס איתך כי אחרי הכל מדובר בסקס, אבל בכנות, מאוד מסקרן אותי לדעת מה הבעיה שבגללה לא חווית הנאה, אני מאוד רוצה לעזור לך בזה ומקווה שהצלחתי לסקרן אותך לא פחות משהצלחת את לסקרן אותי.
אני אוהב סקס, אני עדין ומוכן להעניק מעצמי הרבה למען הצד השני כדי שתחווה הנאה לפחות כמוני. משקיע הרבה.
זה הדוא"ל שלי למקרה שהצלחתי לעניין אותך- [email protected]
רזי.
ד"א, אני בשנות ה20 שלי
שיהיה לך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)