ציצי לא שגרתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציצי לא שגרתי
    סרי
    02/08/2007

בת 25, נאה, רזה אך החזה שלי לא בדיוק רגיל. הוא קצת נפול והפטמות מאד גדולות (המידה אגב 75 C כך שהוא לא נפול מרוב גודל). בני הזוג שלי עד עכשיו נראו כאילו אוהבים אותו, ומתחרמנם ממנו, אבל אני לא מבינה כייצד זה יכול להיות אפשרי. ונראה לי שזו התגובה שלהם בגלל שחסו על רגשותיי. הייתי עושה ניתוח פלסטי, אבל ממש מפחיד אותי העניין הזה ואני דוחה את זה תמיד לאחרי לידה או משהו.... יש לציין שאני מסתכלת על עצמי בצורה מאד אובייקטיבית, עד כמה שניתן, ומודעת ליופי שלי כמו שמודעת להיעד היופי בחזה הקצת מעוות הזה....
    הייתכן שזה באמת מדליק אותם????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציצי לא שגרתי

הוספת תגובה

• יש לך ריבוי אישיות ?

DANYDINE
    02/08/2007

מעניין, בכל שאלה את בת גיל אחר עם שאלה אחרת, לקחת את המושכות מלולה או באדו והתחלת לנהל את העניינים? מה את בדיוק רוצה? הסבירי, נמקי, פרטי והעיקר התמידי בזהות אחת דפוקה, מוגבלת, מתדלדלת וכיו"ב. - ממש מסכנה, דמעות תנין עולות בעיני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתי חברות. גרות ביחד.

סרי
    02/08/2007

פנינו ביחד, כל אחת לשאלתה. לא טרחנו להחליף שם מאחת לשניה. תגיבו לעניין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי זאת מי?

הלביאה
    02/08/2007

עכשיו אתן שתיים? צילי וגילי ? איפה הבובה ימימה? מכל מה שקראתי והפנמתי נשמע כאילו את סובלת סכיזופרניה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו