לא גומרת!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא גומרת!
    סרי
    02/08/2007

אני קצת עצורה במיטה, ואף בנזוג(לא היו הרבה) עד היום (בת 24 בקרוב) לא הביא אותי לאורגזמה.
    אבל אני חרמנית מאד ואני מצליחה לגמור כשאני מאוננת(ויברטור , גירויי חיצוני בלבד + נקודת ג'י, חדירה מלאה של הויברטור לא עושה לי כלום) .
    למי יש שיטות עינוג מדהימות ויעילות, כאלה שאוכל לתת כעצות לפרטנרים עתידיים???
    איך יורדים נכון וטוב לאשה?
    טריקים?
    הכל יתקבל בברכה.

ואם אנחנו כבר פה, טריקים לעינוג הגבר שלי גם יתקבלו בברכה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא גומרת!

הוספת תגובה

• קחי אחריות

לולה 22
    02/08/2007

קודם כל, מצויין שאת גומרת לבד, אני מכירה הרבה בחורות שנראות כמו חתולות מין פראיות אבל אף פעם לא גמרו. את יודעת איך זה קורה ולא צריכה לנסות להבין את המנגנון.
    תעזבי אותך משיטות מדהימות, את אמרת את הבעיה - את עצורה וכל עוד לא תשתחררי ותלמדי ליהנות גם עם אדם נוסף, לא רק עם עצמך, את לא תגמרי.
    קודם כל, תגידי להם מה את רוצה, לא צריך לצייר להם לוח עם חיצים ועיגולים, אבל אפשר להזיז להם את הראש או היד למקום הנכון (בעדינות, אלא אם הוא נהנה מאגרסיביות). אם גם זה מביך אותך, את יכולה פשוט לגנוח או לתפוס אותו כשהוא שם, הוא כבר יקלוט את הרמז וימשיך (ואם לא, הוא דביל, ואת רשאית להחזיר אותו בבוטות לשם, אחרת לא ילך).
    והכי חשוב, תרגישי סקסית, תרגישי שלמה עם עצמך, תגנחי, תזוזי, תדעי שאת נראית הכי סקסית כשאת ככה. ואם זה לא בא בקלות בהתחלה (זה יכול להיות מביך) - תשחקי קצת, תגזימי, כשתראי את התגובה שלו וכשתרגישי בעצמך כמה סקסית את יכולה להיות, יבוא לך בטבעיות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש מדריכת מין נהיית...

סקרן
    02/08/2007

אבל אני מחכה כבר לסיפור שלך
    אני רוצה להמשיך לשחק איתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרי

ירון
    02/08/2007

צרי קשר סרי [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך יורדים נכון וטוב לבחורה?

הלביאה
    02/08/2007

את השאלה הזו את צריכה לעלות בפורום של לסביות, בטוחני ששם ידריכו אותך נכון וטוב.. למרות שאולי גם כאן את יכולה לקבל תשובה.
    אם מדובר בגבר שלא יודע ל"רדת", האמת לא כל אחד יודע לעשות את זה נכון וזה משתנה מבחורה לבחורה יתכן שהוא פועל עליך כפי שנהג עם הקודמת שלו. תאונני לפניו שיראה וילמד כיצד טוב לך, וינסה לישם זאת, או שאת תורידי אותו במעלית ללא דרך חזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהבתי את התשובה שלך

DANYDINE
    02/08/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשיקה danydine

הלביאה
    02/08/2007

מואאאאאאאאאא אחד גדול לי אליך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחוק עלייך - נשיקה גדולה בחזרה

DANYDINE
    02/08/2007

איך את זורמת בראש אחד איתי חבל"ז, כבר הרבה זמן לא הייתה לי תאומה כזאת, עוד מעט אבקש לחזור למקור להיות תאומים סיאמיים מחוברים כל הזמן - במקומות הנכונים"

נשיקות וחיבוקים !!!!

לחיי הצייד שבדרך !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרי- אולי את צריכה

הלביאה
    02/08/2007

לעבור את כל הגברים הכי לא נכונים, כדי שתוכלי להבחין בגבר הנכון, המתאים ביותר שמתלבש עליך "פיקס".
    לפעמים החיים מלאים במהמורות, מכשולים, אך גם בהפתעות. ויש הפתעות בחיים!
    רובנו מהססים לפני כל צעד ושעל, תוהים אם אכן זה צעד נכון , מתבשלים בתוכנו עם ההחלטה ואז מיישמים (האמיצים שבנינו).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו