מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני כל הזמן חרמן... מה לעשות?גדגדן02/08/2007
אני כל הזמן חרמן ,אף פעם לא נירגע ,מיסתובב ברחובות ובאינטרנט כמו פר מיוחם וגם אחרי שמוצא סיפוק שוב ניכנס ללופ וממשיך ליעד הבא... מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי פיתרון מעולה...כריתה!...
עינבר02/08/2007כך לא תסתובב ברחובות או באתרים בחיפוש..לא יהיה מה לחפש יותר..רוצה?אני הראשונה שיתנדב ליכרות:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה אתה גר?
הלביאה02/08/2007תן לי את הכתובת, אני אודיע לוטרינר המחוזי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפיתי לפיתרון יותר ידידותי.
גדגדן02/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו היתה תשובה מעולה לבעיה:-))
עינבר02/08/2007איך לא חשבתי על זה..עיקור..לביאה את גאונה :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת אגדה !!!! מת עלייך
DANYDINE02/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא:למה את אגרסיבית. ב:לא נשאר הרבה ל
גדגדן02/08/2007ב:לא נשאר הרבה להוריד. ג:אני מקווה שהידיים שלך יציבות ולא רוטטות.. בעצם למה לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרטט
הלביאה02/08/2007לסבתי יש פרקינסון...... הויברטור הטבעי ביותר......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלביאה,אמרו לי שפרקינסון זה תורשתי
גדגדן03/08/2007אפשר לבנות עלייך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נירגעת?
הלביאה03/08/2007עדיין מסתובב כמו פר מיוחם? לשלוח שוב את הוטרינר המחוזי או אולי לפנות לפסיכיאטר המחוזי? מעניין מי יגיע קודם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת התשובה המטומטמת הזאת???
ל04/08/2007קצת לחשוב לפני שעונים....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטענת שאתה פר
הלביאה03/08/2007ויש הבדל גדול בין האריה מלך הג'ונגל והרמון של לביאות... לסתם פר מיוחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת, אבל....
גדגדן03/08/2007הכל תלוי מול מי אני עומד, כשאני עומד מול פרות אני פר, ומול לביאות אני אריה!
מישהו ראה פה פרות ?!?!?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשתעמוד מולי
הלביאה03/08/2007אהפוך אותך ל..........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו באמת...
גדגדן03/08/2007את מבלבלת אותי ,לביאה או מכשפה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל לך להתבלבל
הלביאה03/08/2007אהפוך אותך לטרף קל לכל הג'מעה בעדר שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מבין למה את רוצה ליטרוף אותי
גדגדן03/08/2007כל הזמן ,אם את רעבה אני יכין לך ארוחת ערב, יין , נרות ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפחות כתוב בעברית נכונה
DANYDINE04/08/2007מזוכיסט שכמוך, התכוונת לכתוב אני אכין" ולא "יכין" איזה בי"ס גדגדני גמרת, או שלא?
יש הבדל בין כתיבת חופשית וביטויים עסיסיים לבין שגיאות כתיב מולדות ו/או נרכשות בסביבה עויינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתה תוקף...זה לא אשמתו ...
עינבר04/08/2007שהוא עילג..לפחות הוא כבר לא חי בפנטזיה שהוא יכול ללמד את הלביאה כמה דברים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמעתי שאגת אריה ללביאה?
הלביאה04/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין פה ,אני רואה שגם ...
גדגדן04/08/2007הקוף והצבוע כאן ,ממש קרקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד מעט נוציא אותך....
עינבר04/08/2007הפריק שואו שלנו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת חייבת לשחרר את העצבות שבך.
גדגדן04/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור מייד אחרי טיפול ההלם שלך..
עינבר04/08/2007אולי ככה סוף סוף תתאזן מהשטויות שאתה רושם כאן:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת משעממת.!
גדגדן04/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל עליו, גדגד כל הזמן בדרך לגרדום
DANYDINE04/08/2007הוא פססה, חבל להתייחס אליו עוד, שמרי כוחות לאחרים מעניינים , פיקנטיים , עסיסים וחכמים ממנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה פטט...
גדגדן04/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה מוכרת...
k46704/08/2007חז"ל אמרו על המה שמו:
איבר מוזר יש לאדם. משביעו רעב מרעיבו שבע.
אתה מנסה להשביעו ומתפלא שהוא רעב.
בניגוד לחז"ל גם אני לא הייתי מעוניין להרעיבו כדי שיהיה שבע "סתם".
יש גם עוד היבט.
מסופר על הנשיא האמריקני ג'ונסון שסייר עם אשתו בחווה בטקסס שם הציג לו מדריך את פר ההרבעה של החווה.
אשתו של ג'ונסון שאלה את המדריך: כמה פעמים ביום הפר עושה את זה.
המדריך ענה: בערך 80 פעמים ביום.
ואז אשתו של ג'ונסון תקעה מרפק לבעלה" אתה רואה? אתה רואה?
ג'ונסון שתק.
בסוף הסיור ניגש ג'ונסון למדריך ואמר לו:
רציתי לשאול אותך בקשר לפר ההרבעה שאמרת שהוא עושה את זה 80 פעמים ביום.
תמיד זה עם אותה פרה ????
אנחנו לא רוצים לנוח ומאד נשמח לגיוון.
עד כמה שזה נשמע מזעזע לחלק גדול מהנשים. במיוחד הנשואות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יכול רק להזדהות איתך
מאור20/03/2011אני היום בן 28 דו מיני
וכל היום אני רק חושב על לזיין וכל מה שזז, זה מתסכל ומפחיד,
עכשיו אני עוד צעיר יפה ומושך
מה יקרה אם אני ההיהה זקן חרמן, איכס, מפחיד, מבחיל אפילו,
טוב אני לא רוצה לחשוב על זה עוד.
מקווה שיעבור לי עד שממש יתחילו לסרב לי לגמרי חחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כל הזמן חרמן... מה לעשות? - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן20/03/2011עם העוצמות של הדחפים מפריעות לך, כדי לשקול פניה לעזרה מקצועית.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)