מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אהבה אסורה...הלביאה02/08/2007
מהי בשבילך? מה זה עושה לכם?
מה קורה לכם כשרחשי הלב מתבלבלים עם קולות ההיגיון?
בשבילי.... אהבה באשר היא אהבה, היא לא אסורה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מושג כזה
DANYDINE03/08/2007לביאתי היקרה, מי כמוך יודע כי אהבה באשר היא נמצאת - ברכה היא, וכי כיצד אפשר לסווג אותה כאסורה? מה זה העיר האסורה? הכניסה לזרים אסורה?
אין מושג כזה ביקום,זה המצאה של ה"נורמה" המוסרית, של מקבעי המסגרות ואילו שמפחדים מהדבר האמיתי.
בקיצור, אהבה היא אהבה, לא משנה עם מי כל עוד היא קיימת והדדית ומצווה עלינו לזרום איתה, לפתח אותה ולהנות מכל רגע ששורה עלינו, וכל השאר לא לעניי ותשיאירי זאת למלעיזים למניהם, ימותו הקנאים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מדינה לאהבה....
הלביאה03/08/2007כתבתי.. שאהבה באשר היא אהבה, אינה אסורה בשבילי. לאהבה אין מדינה...ללב אין גבולות... העלתי את הנושא בעקבות שיחה שהיתה לי בערב עם ידידה, רציתי לשמוע חוות דעת של אנשים שונים.
תכף אשוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה כאן?
הלביאה03/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר לא, הייתי עסוק במשימה שנתת
DANYDINE03/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבה אסורה? בטח שיש כזה דבר...
סקרן03/08/2007פרפרים, פרפרים
בבטן לי הם מתפרפרים
נותנים לי את התחושה
שיש בי אהבה חדשה
אוף..אין לי מילים לתאר מה זה עושה לי
מה זה גורם לי
הפחד להיתפס
גורם לי להסס
אבל אין כמו אהבה אסורה
כמה שזה נשמע נורא
הריגוש שבא איתה ממכר
יכול לגרום לנו להשתכר
אבל האמת?
אני ישות חופשיה של אור ותקוה
ואותי קשה לכבול בכבלי האהבה...
דרך אגב לביאה, עניתי לך גם בפוסט אחר, על משהו אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא חשבתי שיש לך ...
גדגדן03/08/2007ציפורניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי ציפרניים
הלביאה03/08/2007יש לי ניבים.. אני טורפת... חיית בר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניראה לי שאבדו לך האינסטינקטים
גדגדן03/08/2007את נמצאת יותר מידי זמן בגן החיות הזה.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תתגרה בי
הלביאה03/08/2007אני חיית פרא.. לא מאולפת.. בלתי מרוסנת, אוכלת כמוך בהפסקת 10 ולא שבעה....
הזהר לך מלפלוש לטריטוריה שלי,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטער,אבל
גדגדן03/08/2007זו דרכן של אריות ,להיסתובב בגונגלים מטריטוריה אחת ,לטריטויה שניה ,וליכבוש כל פעם אחרת כי הרעב לא ניגמר והתאבון רק גדל ,ואני ככזה, הגעתי אלייך ונראה לי שיהיה נחמד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד לא נמאס להיטרף? חפש עצים אחרים
DANYDINE04/08/2007חלאס, עוד לא הבנת את הרעיון שאתה טרף קל? מה אתה גם מזוכיסט.
אפילו לפתוח את התיאבון בבוקר אתה לא מספיק ללביאה, ואתה מעז עוד להתגרות בה?
תרד מהר מהעץ שטיפסת עליו כי לביאות גם מטפסות על עצים ומשם משחרות לטרף.
תחפור לך מחילה והסתתר בה היטב בטרם יבולע לך, שים לב, צה"ל לא אחראי ואפילו החיזבאללה לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוקם הגזר...
גדגדן04/08/2007יש פה עוד מישהוא עם זנב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמישהוא
הלביאה04/08/2007עם הזנב.. הוא מלך הצ'כונה.
והפר? נשאר יתום ומיוחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיתום ,עדיין לא.
גדגדן04/08/2007מיוחם , לא כרגע . אבל אם צריך אני תמיד מוכן לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר מזמן את שאריותך אכלו הצבועים
DANYDINE04/08/2007באמת לא מבין מה אתה מתעסק עם אריות, אם קראתי נכון את חילופי הדברים כבר מזמן היית טרף קל לאריות ואת שארייתוך אכלו הצבועים, צא מזה, וחפש לך מרעה אחר בדמות חדשה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך ביטחון יחסית לצבוע .
גדגדן04/08/2007אולי בגלל חסות הלביאה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתור אריה שחוגג השבוע
DANYDINE04/08/2007מאחר והשבוע אני במזל חגיגות, אתן לך אולי חנינה חד פעמית, טרם הבנת שהלביאה והאריה הם מאותו זן חתולי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבוע או חתול
גדגדן05/08/2007אוכל נבלות או אוכל זבל ,בכל מיקרה נשארת מסריח...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד כמה נמוך תרד?
DANYDINE05/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)