אני נשוי ומאושר אך הולך למסזיסטית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני נשוי ומאושר אך הולך למסזיסטית
    יעל
    03/08/2007

אני נשוי ומאושר. מידי פעם אני הולך למסז' אירוטי (בעירום)
    האם נחשב בגידה באישתי?
    האם כדאי לספר לה?

אחרי המסז' אני לעיתים יותר מגורה ובא לי על אשתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לרעוב בחוץ - לשבוע בבית

DANYDINE
    04/08/2007

אם מתאים לך לרעוב/לקבל תיאבון בחוץ ולהשביע אותו בבית - סבבה, לך על זה
    אם מחפש גרוי חזק יותר או ה"אוכל" בבית לא מספק, או שתדאג שישתפר או חפש לך מסעדות בחוץ.
    בכל מקרה, אף פעם, אף פעם לא הולכים ומספרים מה עשית, לעולם לא תידע איך הצד השני יקבל את זה והסיכון שמא יקבל את זה גרוע לא ממש משתלם...,אז, כמו היפנים, לך ליער מצא עץ חלול וצעק לתוכו את סודותיך, ירווח לך, ותוכל להמשיך בשגרתך, אם זה מה שמעניין אותך כמובן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• או שהוא יכול לעשות חור בעץ...

עינבר
    04/08/2007

לתקוע לתוכו...זה בטוח לא תהיה בגידה באישתך...הרי העץ לא ילך לספר לחברים:-))ולספר לאישה אין בעיה חבר..איך אתה מזמין את הסירוס שלך ?חיתוך מהיר או איטי וכואב..על כול מסאז' שעשית והתגרית מאותה אישה :-))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעדינות עם הרך הנולד...

DANYDINE
    04/08/2007

עינברי, אני רואה שגם לך היה מצב רוח קרבי הלילה... אבל איפה המטאפורות? קצת עדינות, אחד חדש בא למדינה רוצה ללמוד לאכול בחוץ ואת כבר מסרסת אותו? לא יפה, תני לו צ'אנס, חנכי אותו, הסבירי לו מי נגד מי, אולי בטעות יבוא לו גם עלייך ושינכם תצאו נשכרים מהעניים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם שיעבור שיעור בהגיון...

עינבר
    04/08/2007

אחרי זה שיעור בחשיבה לפני שהוא פותח את פיו..ולבסוף..תעזור לו לנסח פוסט נורמלי..ואז אולי וזה אולי גדול ..אם הוא יהיה מעניין אענה לו..ב"שלום"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו