מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני נשוי ומאושר אך הולך למסזיסטיתיעל03/08/2007
אני נשוי ומאושר. מידי פעם אני הולך למסז' אירוטי (בעירום)
האם נחשב בגידה באישתי?
האם כדאי לספר לה?
אחרי המסז' אני לעיתים יותר מגורה ובא לי על אשתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרעוב בחוץ - לשבוע בבית
DANYDINE04/08/2007אם מתאים לך לרעוב/לקבל תיאבון בחוץ ולהשביע אותו בבית - סבבה, לך על זה
אם מחפש גרוי חזק יותר או ה"אוכל" בבית לא מספק, או שתדאג שישתפר או חפש לך מסעדות בחוץ.
בכל מקרה, אף פעם, אף פעם לא הולכים ומספרים מה עשית, לעולם לא תידע איך הצד השני יקבל את זה והסיכון שמא יקבל את זה גרוע לא ממש משתלם...,אז, כמו היפנים, לך ליער מצא עץ חלול וצעק לתוכו את סודותיך, ירווח לך, ותוכל להמשיך בשגרתך, אם זה מה שמעניין אותך כמובן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו שהוא יכול לעשות חור בעץ...
עינבר04/08/2007לתקוע לתוכו...זה בטוח לא תהיה בגידה באישתך...הרי העץ לא ילך לספר לחברים:-))ולספר לאישה אין בעיה חבר..איך אתה מזמין את הסירוס שלך ?חיתוך מהיר או איטי וכואב..על כול מסאז' שעשית והתגרית מאותה אישה :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעדינות עם הרך הנולד...
DANYDINE04/08/2007עינברי, אני רואה שגם לך היה מצב רוח קרבי הלילה... אבל איפה המטאפורות? קצת עדינות, אחד חדש בא למדינה רוצה ללמוד לאכול בחוץ ואת כבר מסרסת אותו? לא יפה, תני לו צ'אנס, חנכי אותו, הסבירי לו מי נגד מי, אולי בטעות יבוא לו גם עלייך ושינכם תצאו נשכרים מהעניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם שיעבור שיעור בהגיון...
עינבר04/08/2007אחרי זה שיעור בחשיבה לפני שהוא פותח את פיו..ולבסוף..תעזור לו לנסח פוסט נורמלי..ואז אולי וזה אולי גדול ..אם הוא יהיה מעניין אענה לו..ב"שלום"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)