מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיבורים מלוכלכיםהלביאה03/08/2007
בדיחה קטנה לבוקר נעים
זוג מתעלס בחדר המיטות
הגבר: "כן, כן, תמשיכי, או .. כן"
האישה מגבירה קצב,
הגבר: "כן, כן,..עוד..אחחח.."
האשה מגיבה בפראות ואומרת: "תגיד לי דברים מלוכלכים..."
הגבר: " .. המטבח .... הכיור ... חדר האמבטיה .. המכונית."
"דיבורים מלוכלכים" עושים לך את זה ??
לפני הסקס ??
במהלכו ??
אולי בכלל לא ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיבורים מלוכלכים...
סקרן03/08/2007כמו למשל...
"כן, עבד יפה שכמותך, ללקק אותי, מממ..ענג אותי בשביל זה אתה כאן, שתה אותי, שתה את כל המיצים שלי, ללקק את הכל, אני יודעת שאתה יכול
מממ...אני רוצה לגמור לך בפה, אח כן, תמשיך, תעשה לעצמך ביד בנתיים, כן תשחק לעצמך, בוא, תעמוד תראה לי איך עומד לך עליי, חה, חה...איך אני אוהבת לראות שאתה מתגרה ממני, שאתה משחק לעצמך, שאתה גומר רק מלקק אותי...בשביל זה אני מחזיקה אותך.."
ויש גם דיבורים כאלה...
"תמצצי יא זונה, את אוהבת למצוץ לי נכון? את אוהבת להרגיש איך הזין נפוח בתוך הפה שלך, איך הוא ממלא לך את חלל הפה..כן שיפחה, את כבר לא נסיכה, אלא זונה, שלי! עכשיו מספיק עם המציצות, אני רוצה אותך על ארבע, הכנת אותי מספיק, אני מקווה שאת מספיק רטובה כדי לקבל אותי, אחרת בהתחלה זה יכאב, ואת יודעת שהכאב שלך הוא העונג שלי, נכון שיפחה?"
ואחרון ודיי
"מממ... כמה את טובה, את כל כך רטובה בפנים, כל כך לחה כל כך חמה...כן זיין אותי, תמשיך, תמשיך עוד עוד...אההה, אההה, אאחחח, אאאחח, זה כל כך טוב, רגע תאיט שניה, תן לי לנשום רגע, אאחח, אאמממ, ממממ...כן תמצוץ לי את השדיים, אאחח, אני אוהבת שאתה צובט לי אותם, זה מגרה אותי בטירוף כן, תמשיך כן יותר מהר, כן, כן, כן אני גומרת אני גומרת, אני גומרת...הההה, הההה"
...גניחות ועוד גניחות, אנחות ועוד אנחות, סמפוניה של קולות בחלל החדר, מראים כמה אנחנו נהנים, כמה אנחנו אוהבים להיות נאהבים...
יש גם דיבורים יותר מלוכלכים, אבל נסתפק בזה בנתיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ביקשתי...
הלביאה03/08/2007שיחזור של מעלליך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תהיי רעה כל כך
ליאור04/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיד הייתי חלש בהבנת הנקרא...
סקרן05/08/2007בבי"ס הייתי טוב בשעורי חשבון - במספרים את יודעת, או בשעורי לשון.
אני טוב יותר בהבנת הנראה, או בהבנת הנשמע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה שאתה מקבל שיעור מזורז
לולה 2205/08/2007(משועשעת, תופסת עמדה טובה מול הזירה, נשענת על המרפקים עם גבעול דשא בפה וצופה בהצגה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפה לך להיות משועשעת על חשבוני...
סקרן05/08/2007היא מנסה גם להעביר אותי קורס מזורז בחשבון...ראית איזה משוואה היא הכינה לי?
אללה איסטור...אני עכשיו באמצע הכנת דוח כספי, והיא רוצה שאני אתחיל לחשב גם משוואות עם 2 נעלמים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז על חשבון מי?
לולה 2205/08/2007על חשבוני?
דוח כספי, נשמע מרתק, נראה לי שכדאי לך לפתור את המשוואות שלה במקום...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי מת על דיבורים מלוכלכים.
ליאור11/08/2007זה חלק בלתי ניפרד כייפי וגם גורם לזוג להיות ביחד בזמן הזיון.ולא כל אחד מפנטז על משהו אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)