מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום לביאהסקרן05/08/2007
נכנסת לפה לפני יומיים בערך אני חושב וכבר הדלקת כאן שריפות..
יש פה אפילו 2 שעוד מעט הולכים בגללך מכות... לא שאני מאשים אותך או משהו.
בכל מקרה את מעניינת. מכניסה אקשן לפורום, עושה מלא צחוקים, יורדת חופשי על אנשים, לא חסר לך חוש הומור, בטח לא בטחון עצמי...ויחד עם זאת מדברת גם סקס...
האמת? לא היתה פה כניסה כזו מרשימה כבר הרבה זמן...את אכן אשה מסקרנת..
ספרי קצת מי את, חוץ מזה שהבנתי שאת לביאה טורפת, ששולפת ציפורניים חופשי, ספרי למשל בת כמה את בערך (לא צריך גיל מדוייק), ילדה בשנות ה-20, או אשה בשנות ה-30 או אולי בשנות ה-40 המאוחרות שלה. ספרי אם את נשואה, גרושה, רווקה או איזה סוג של מלכה..
את מעניינת אותי, אני סקרן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצהרת הון או און?
הלביאה05/08/2007מי אני? מה אני? מה? מה? מה?
אני.. תמיד אני...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצהרת הון? דווקא נורא מעניין
סקרן05/08/2007אבל אני אישית מעדיף לדבר איתך על און...שלך, שלי של שנינו
אין לי באמת עניין בהון שלך, יש לי מספיק משלי..
בקשר לאון? גם יש לי אבל שלך מעניין אותי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)