מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפשת הפתעה לבעליאשה אוהבת10/03/2009
לפני שנה בעלי הגשים לי פנטזיה ונתן לבחור צעיר ובתול להיות חניך במיטתי, לימדתי אותו הכל ובעלי היה אוהב ותומך. ניסיתי מאז להציע לו שיהיה עם אשה אחרת, אבל הוא מרגיש שאני עושה את זה רק בשביל לא להרגיש חייבת או אשמה. הסברתי לו שאין לי תחושת אשמה אך אני בהחלט מרגישה חייבת לו, בקיצור - אני מחפשת מישהי שתפתה אותו, מישהי שבתיאום איתי תכניס אותו למיטתה. הוא נמצא הרבה בנסיעות, ואפשר לסדר לו פגישה או משהו בנושא של הזמנת עבודה ממנו, ואז לעשות משהו בכיוון הפיזי. אין לי כיוון מגובש אבל הייתי מאד רוצה לדעת שהוא נהנה ופונק כפי שאני נהניתי, מה דעתכן יש כאן מישהי שבא לה לעזור לי? רעיונות והצעות ישמחו אותי מאד אשה אוהבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשה אוהבת
שלי פסטרנק כץ15/03/2009
איזה כיף לכם... על הפתיחות והאהבה היפה הזו.
ראי תשובתי לזו שלפניך חיפשה מישהי לצרף.
אגב, מניחה שגם פה אולי תוכלי למצוא.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם את/ה טיפוס בוגדני?
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)