מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אתה מושך החוטיני...הלביאה06/08/2007
מזיז אותו לצד....
מבקר שם עם לשונך החמה...
מרטיט את מרכז העצבים...
עד דמעות, עד שאני צועקת!
די! בבקשה! מתחננת...
ואתה לא .....
כאן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מושך לך בחוטיני..
סקרן06/08/2007אבל לא מצד לצד
מושך אותי כשאני ואת לבד
מושך אותו למטה
כי את אותי כבר מפתה
רוצה לראות לך את הכוס
ללקק ולאכול אותו כאילו היה מוס
אמלא אותך תשוקה
אני אמן הנגיעה הרכה
מושך לך בחוטיני
פעם היה מכנים אותי הודיני
היום כבר כולם יודעות
אני אדון התענוגות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהו, גמרת לי
הלביאה06/08/2007את היום. מרב ייחום לא אוכל לתפקד היום.
מה שהגוף שלי עובר עכשיו,
רק xoxo יוכל להציל אותו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לביאה, זה באמת היה בקטנה...
סקרן06/08/2007רוצה לקחת אותך לביאה
לשחק איתך משחקי תאווה
ואת ממני רוצה עוד
אז בואי ואגלה לך סוד
בפגישה הראשונה אני לא מחבק
אני אוהב לנשק
הנשיקות שלי רטובות
שפתי מלאות ככריות
במבטי אחדור לנשמה שבך
אצית את הדמיון שלך
אלטף את ירכייך
ואגרום לזקירת שדייך
אצבעותיי על גופך מטיילות
ונשמותיך כבר נהיות כבדות
רטט תחושי בין מפשעותייך
כשאלגום מהצוף הבא בין רגלייך
הלשון והשפתיים מענגות את גופך
ואני נפעם מיופיך
אני לא בא להתפרק
כאן אני כדי לפנק
לא מדובר באשליות
כי אני לא באתי מהאגדות
לקלקי לך ניסוח מלכה
כי אני הוא אמן תשוקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשורר הדלות
DANYDINE07/08/2007סקרן, נהיית פתאום משורר הדלות
בסה"כ קיבלת קצה חוט...יני
על פניו נראה שבחרוזים אתה בסדר,
אבל מיספרים - לא הולך כ"כ חלק..
דבר עם לולה הצופה מהצד
קח שיעור או שניים
וחזור לחוט.. עוד שנה שנתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכנסת ללחץ...חה חה חה...מסכן...
סקרן07/08/2007דנידין דנידין
כל היום עושה ביד ימין
מחפש מין זמין
אך הוא לא מבין
שנשים אמיתיות
רוצות ליהנות עם אדון התענוגות
עזבי אותך ממסכנים לביאה
הוא לא ימלא אותך תאווה
את לא רואה כמה הליצן חלש
כמה הוא נחש
עם כולם הוא רב כאן
כי הוא ילד עם זין קטן
הוא חסר ביטחון
כי אין לו כמו לי את המראה הנכון
אם אני והוא ברחוב הולכים
רק אלי מופנים המבטים
לא מדבר משחצנות
אלא ממדעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה ומחכה...
הלביאה07/08/2007מליל אמש בחצות, רטובה ממקלחת נעימה, לבושה חוטיני שחור בלבד, יושבת ומחכה ומחכה....... ומי לא בא?
אדון התענוגות, הודיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודיני בן זונה
DANYDINE07/08/2007מכל מקום הוא נחלץ
מכל סדק הוא בורח
אפילו את החוטיני הוא מורח
מבאס את הקהל הבוטח
מפשיל את הביקני
מסיט את החוטיני
ובעכוזך הוא נבלע
אגדה !!!
עד היום לא נמצא...
פלא שאת מחכה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעלת צחוק על שפתיי
הלביאה07/08/2007עכשיו אני מבינה מדוע מגרד לי שם.. ואני לתומי חשבתי שיש לי תולעים.. רציתי לפנות לד"ר שיתן עוד ביס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלביאה..הקנטת ניסחפת..
עינבר07/08/2007ואז כשהבנת שהוא בכמה מילים הצית אותך..שלפת ציפורניים והתחלת לסרוט כדי להראות שאת לא ניכנעת..חיכית..לו בלילה..בטח גם פינטזת..אבל כשדנידין זרק כמה מילים חזרת אחורה..או שזו טקטיקה..לנסות לקבל את שניהם..הכול מיקרה..הכוחת שלביאה בכמה מילים הפחה..לחתלתולה..שרוצה ליטופים ומילים יפים..תהני חמודה:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהנה דנידין..לפני שתיקפוץ...
עינבר07/08/2007מתקנת את השורה עם השגיאות(אתה הרי אוהב להראות שאתה רושם תקין )...אז הנה השורה המתוקנת"הוכחת לביאה שבכמה שורות הפכת מלביאה לחתלתולה חמודה:-))"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההד"ר כאן לשרותך,ומוכן לתת ביס
הד"ר08/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנידין..קצת תחרות ואתה נלחץ...
עינבר07/08/2007אוי אתה חלש!!..ישר מתחיל לרדת על הבחור..והוא בכלל לא אשם..שהבחורה מלביאה הפכה לחתלתולה..כמה מילים כמה תיאורים ..ופתאום חם לה בפנים..אולי תנסה את המרץ שלך לכתוב לה כמה שורות..נראה שזה מדליק אותה..בימקום לרדת על בחור..שרשם לה איזה שירשור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא תמשכי אותי בלשון
DANYDINE07/08/2007ענבר מה קרה? היפוך כושי עורו נמר חבובורותיו?
רק נסיתי להיות קצת יותר נחמד פחות ציני וכולכם כבר עושים ביד אחת נגדי?
מה קרה, מציק לכם שללביאה ולי יש ראש אחד
במקום חמשירים וחרוזים
דובקים במעשים ועינוגים
מה רע בציניות לשמה?
אם עיניים לכם פותחת?
ולפעמים גם קצת קורעת לכם את התחת?
מה, כל הזמן רק שאלות מטומטמות
חרמנים עם דרישות מפגרות
חסרי סקס בבית או בכלל
משגעים לכם את הוירטואל?
מה קרה ענבר?
סקרן ואת חברתם יחדיו?
רק אתמול אמרת "אתך לעולם לא אשכב"
יצאת לו פתאום למגננה
כאילו הוא בג'ננה
חמודיי, לא אפריע לכם יותר לריב
גם לא אתקן עוד שגיאות כתיב
לאכול אחד את השני תהנו בכיף
ואני כדברי לולה, אשען על הגדר עם הגבעול בפי....
ובכם אצפה...
בהצלחה !!
תשובות ומענות לא יזכו לתגובה
לא תצליחו גם לקלקל לי
את שבוע הפסטיבל שלי...
לוקח חופש עד שבוע הבא...
וללביאתי, אשת האריה, אל לך דאגה,
מהם לא תצמח הרעה,
כולה, הם חיות העדר
לסכסך הם רק מנסים כל הזמן
איכויות אינם מזהים
לפרגן אינם יודעים
רק, את ציפרונהם הם מנסים.... לשלוף
אך יחד בעזרת טפרינו ואחוד כוחות, בקלות ניטרוף...
אמנם ארוחת בוקר כבר אכלתי,
ו ו2 קצר כבר שתיתי
אך איתך בלבד אצא לסיבוב נוסף...
ועד שבוע הבא,
התמודדי עם "הנאחסרים" הקטנים בהצלחה
עוררי אותם בלקיקה
דיחפי אותם בסטירה
גרי את יצריהם
תני להם להתרגש
בינהם להתגושש
תהני מכל דקה,
ואז יחד נפרוש אל הספה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הייתי מגיבה ..לולא קיללת!
עינבר07/08/2007ואל תשייך אותי לחבורה כזו או אחרת..ואם אני רוצה להגן על זה או אחר..אגן באותה מידה אתקוף..אל אם לקלללה אתה מתייחס כנחמד..אבוי שאתה לא נחמד..אתה יכול להיתייחס או להתעלם..זכותך..אני את שלי אמרת!..יום טוב ..עינבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי - מזל טוב !
dikla4307/08/2007קראתי את מה שכתבת - הכל
ואנא -אל תלך מכאן
אתה משדרג את הפורום בגדול
וקראתי גם את הסקרן.
אתה - סקרן
אתה ממש קשקשן
איך אתה קופץ למסקנות
איך אתה לא קורא בין השורות ?
ועליך כפי הנראה - וירטואלי שפל
נכתב הפתגם הידוע
"כל הפוסל - במומו פוסל"
וגם "לך תחפש מי אותך ינענע"...
דנידין - המון מזל טוב - אני איתך
אל תתן לאנשים קטנים
את הלב לאכול לך
הם אנשים אומללים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דיקלה
סקרן07/08/2007תגידי, מה עובר עליך?
אני פעם פגעתי בך? כתבתי לך?
לא יודע מה את רוצה ממני, ולמה החלטת להיכנס בי, אבל את טועה. ביג טיים!
הבנאדם מרגע שנכנס לפורום לא מפסיק לעקוץ אותי. פעם אחת הבלגתי גם פעמיים ושלוש.
אבל הפעם הוא כבר הגדיש את הסאה, ולא נותר לי אלא לענות.
מציע לך ליטול קורה מבין עינייך נשמה. הבנאדם הוא איש מדון. חיי מריבים. תקראי טוב איך הוא רב עם כולם. ככה הוא מקבל כנראה צומת לב. ואני? בדכ' מוותר ולא נכנס לעימותים מיותרים. אבל הפעם הייתי חייב לענות לו כי הוא לא באמת כזה גיבור.
בכל מקרה תמשיכי ליהנות בפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמציעה שנירגע כולנו
dikla4307/08/2007נראה לי שלקחנו את זה יותר מדי רחוק....
מה - באמת נעלבת? אם כן, אז אני מתנצלת . אבל,מצד אחד הרמה פה נהייתה קצת נמוכה, ומצד שני - כל התגובות פה נורא מצחיקות אותי - באמת...
אז החלטתי גם להשתתף בחגיגה. האמת שאני יותר טובה בהתנסחויות וחריזה בתחומים אחרים בכלל, אבל אם הגעתם לנושא העלבות, במקום לנושא שלשמו התכנסנו, אז גם אני רציתי .
טוב, אולי אפשר פה "שולם" עם כולם, או שאתם בעצם בקטע של העלבות? בגדול, נראה לי שאפשר לקשקש פה על דברים קצת יותר נעימים ומעוררים מאשר מה שקורה פה לאחרונה.
ANYWAY - סקרן, מאוד אוהבת את הכתיבה שלך, אם לא אמרתי קודם.
שיהיה לילה קסום לכוווווווווללללללםם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלביאה
סקרן07/08/2007תקשיבי נשמה
אין לי כאן בכלל תחרות איתו
ולא ראיתי שכתוב לך על המצח "שייכת לדנידין בלבד!"
הבנאדם באמת חיי לו בסרט שאני מתחרה שלו
הוא כבר הספיק לריב עם כולם
כנראה בטחון עצמי ירוד..ככה זה כשאתה גיבור רק באינטרנט, ולא באמת יודע לגשת לבחורה,
ולהתחיל עם בחורה גם במציאות ולא רק בעולם הורטואלי.
הוא בכלל רווק לא? אז מה הבעיה שלו לגשת ולהתחיל עם בחורה בפאב? בית קפה? וכד'...
האמת? אני נשוי, לי יש בעיה להתחיל עם בחורה באיזור המגורים שלי, למרות שאין לי בעיה לקבל טל' כשאני יוצא בחמישי בערב עם חברים.
הבחור הז כנראה נראה על הפנים...ולא ממש יודע איך לדבר עם בחורות..
טוב דיי, לא יפה לרדת על אומללים. יותר אני לא אסתלבט עליו..הוא באמת עלוב.
בכל מקרה, אם את רוצה באמת להנות ולהתנסות בחוויות מטריפות
אין טעם שאני אכביר עוד במילים. לא כאן
הנה המייל שלי
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני נושך לך בחוטיני !
הד"ר06/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההד"ר - תציל אותי
הלביאה07/08/2007למרות שהחוטיני קטנטן, קיבלתי ביס בישבן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יפה...
גדגדן07/08/2007ממש לא נחמד מיצדכם, יש מסיבה ולא קוראים לי, לא יפה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפעמים....
הלביאה07/08/2007החגיגה נגמרת,
כיבוי אורות,
הלביאה אומרת: שלום לגדגדן.
איתך החגיגה כבר נגמרה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד !
dikla4307/08/2007רק רציתי לפרגן, ולהגיד ששדרגת את הפורום ובגדול, מאז שנכנסת.
רק דבר אחד שכחת, אם אכן את אישה - הם (הגברים)לא אוהבים ציניות, אבל מוכנים לסבול למען המטרה. לא אוהבים ששורטים אותם, פוצעים אותם, ואפילו לפעמים משחקים איתם במשחקי מלים, ומשגעים אותם, אבל בשלב מסויים נמאס להם והם מתחילים להתכתש אחד עם השני (את יודעת, כמו בג'ונגל) ואז הם נהיים "קיפודים" ובשלב הבא הם בורחים...
אז מה, נישאר פה רק אנחנו הבנות? מבחינתי - בכיף - דוקא יכול להיות מענין, אבל נראה לי ש: א. לא כל הבנות יאהבו את זה. ב. הגברים עכשיו פה בפורום מתכננים לעשות בי שמות ולא בכיוון שאליו אני מתכוונת...
בכל אופן, בעדינות עם המין החלש - לא להבריח, שלא יברחו גם השווים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהח"ח לשתיכן - אמן
DANYDINE07/08/2007שמח ועליז יכול לצאת לחופש אבל אחזור במהרה..
אין ספק ששתיכן נותנות את התמורה
אפילו תמורה מלאה
בהעלאת הרמה
בחידודי לשון
רעיונות
ותיאורים מעניינים
רק דבר קטן, כן, אנחנו הגברים,
יודעים להיות גם ציניים
ומאוד מעריכים (מדבר שם עצמי בלבד)
ציניות שנונה של נשים,
הקורואות דרור להתנסחויות תרבותיות,
משחררות את לשונן בעגה עממית,
ואין כל ספק שזו לא תרמית.
כי מרחוק באלמוניותינו,
אין דבר יותר חזק משנינותינו,
ללהג, לנבל את פינו, דברים שלא נעיז לומר,
גומרים פה אומר, ובלשון הפורום מרימים את התומר..
אז באמת כיף ששתיכן אתנו,
משעשעות אותנו,
ואם יש כאילו שלא מבינים,
לא מפנימים ואו סתם עסוקים...
או סתם מחפשים מליון ריגושים אחרים,
שיעשו זאת לבד ולא ישתפו אותנו.
כי כולנו פתוחים לדברים עסיסיים,
סקס ומשחקים אסורים,
נוותר על קללות וחשבונות אישיים,
קצת קטילות עדינות או העמדה במקום - אין בו דיני נזיקין.
לילה טוב לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לא לא לביאתי
גדגדן07/08/2007למרות שהאדמה רועדת והכל עושה רושם שמיתפורר,על לך לאבד את העשתונות,חושש אני שהחגיגה רק מתחילה,ואף חושש אני שמא מרטיבה את מפחד ולא מתשוקה למילים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק תנועות עם לשון על הביס יעזרו כאן
הד"ר08/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)