מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס עם אחרזאת אני15/03/2009
היי הייתי בקשר עם גבר נשוי במשך 6 שנים , אהבתי אותו מאוד , בעצם הוא נתן לי כוח , בטחון עצמי , אהבה עצמית , חוויה אדירה , ידעתי כל הזמן שזה יהיה זמני וכל הזמן היה הפסקות מצידי , אך אף פעם לא הפסקתי לאהוב גם הוא , יש בינינו חיבור מאוד מיוחד , בסקס בתקשורת ובמשיכה , מאוד הסתדרנו ביחד , אהבתי את האופי ההרפתקני שלו , את ההומור שלו , את החשק התמידי והחזק שלו אליי , איך שאהב אותי ואת גופי בכל מצב , גם שלא הייתי הכי מטופחת ומסודרת וגם שהייתי עצבנית עליו , וגם שתמיד אני זו שהיתה מקלקלת את האוירה ... לאחר מכן החלטתי שזהו סופית אני חיבת לחפש עצמי ולמצוא קשר אחר עם גבר פנוי ,הייתי אצל יועצת שעזרה לי להתמודד ואכן הצלחתי לעזוב את הקשר הזה אך בקושי , וגם אני התחלטתי קשר אחר , הבעיה נובעת מזה שאני ממשפחה דתיה , ואצלנו אסור לקים יחסים לפני החתונה , אז הבחור שאני איתו בקשר של חמישה חודשים אוהב אותי ואני גם אותו , אני לא גיליתי לו שאני לא בתולה והייתי בקשר ארוך , הוא גם לא שאל הרבה שאלות וברור לו שאני כן .. חשבתי לגלות לו , ולקחת סיכון מהתגובה שלו , או שנפרד ממני או שמקבל אותי כמו שאני , או שבעתיד אולי יציק לי עם זה , והפחד האחר שנובע הוא אולי אחרי שנתחתן אני לא אהנה מהסקס איתו , הוא אכן מחמיא לי שאני נראית טוב וכו'' אבל לא מרגישה שהוא אדם , חם מאוד , או אולי בגלל שהוא קצת בישן או אולי בגלל שהוא חושב שאני בתולה , למרות שאני יודעת שהוא היה בקשרים עם בחורות אחרות והיה סקס. אני כמעט שמונה חודשים לא קיימתי יחסים ובגלל , ונפגשתי עם הנשוי במקרה לפני כמה ימים וזרמנו ובאמת הרגשתי שזה חסר לי מאוד . מה עושים ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה
רון15/05/2009כלום
פשוט ממשיכים .
תראי הבעיה תיפתר מאליה , לא תמיד צריך לעמוד עם סטופר ולפתור בעיות
רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)