נשוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשוי
    איתי
    15/03/2009

שלום לכולם. קודם כל, אשמח אם לא תזלזלו במה שאכתוב. אז ככה, אני נשוי כ- 6 שנים, אני מאוד רגיש כלפי אישתי ואוהב אותה, אבל יחד עם זאת, כבר מס' שנים שיש לי תקופות בחיים שאני מחפש להכיר מישהי לקשר דיסקרטי (עד היום זה לא קרה, אז למי שדאג/ה, לא לדאוג). אין לי מושג למה זה בא והולך (אף על פי שאני מבין שזה קשור בהתרגשות ולחוות מחדש פרפרים או דברים כאלה), וגם כשאני כבר חושב שזהו, התגברתי על כך, זה חוזר. מה עושים כדי לא להשתגע? ונתון חשוב, אני לא רוצה ולא מעוניין להתגרש כדי לנסות ולבדוק את עצמי. תודה לכל מי שיענה ברצינות. אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשוי

הוספת תגובה

• שלום

17/03/2009

נראה לי שאם למישהו הייתה התשובה לשאלתך הוא היה מיליונר. אנשים רבים חשים מה שאתה מרגיש כשהם בקשר רציני. המחיר שאנו משלמים כשאנו בקשר רציני הוא לא לשכב עם אחרים. כמו שאני רואה את זה יש לך 3 ברירות.

1. להחליט שאתה משלם את המחיר הכבד הזה ומתגבר על היצר להכיר אחרות.

2. לבגוד.

3. להיפרד מאישתך.

לצערי לא אוכל לייעץ לך מה מבין האפשרויות לבחור.

מה עושים כדי לא להשתגע? אפשר למשל, לשכנע את עצמך כל הזמן שאתה אוהב את אישתך ושמה שיש ביניכם שווה הרבה יותר מסקס עם אחרות. כמו כן, סרטים כחולים יכולים לעזור לך לפרק את המתח המיני. זאת ועוד, כדי לך ולאישתך לנסות כמה שיותר חידושים בסקס שלכם.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו