עזרה בבקשה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה!
    מחפש עזרה
    20/12/2006

אני בן 24. יש לי חברה כבר תקופה ארוכה.
    כאשר התחלנו לקיים יחסי מין הרגשתי הרבה פעמים תוך כדי שיש יובש בנרתיק ושאיבר המין שלי משתפשף ונשרט תוך כדי (מדובר על החלק העליון - לא בקצה). מכיוון שזה גרם לי לסבל ומנע ממני לשכב עם חברה שלי במשך זמן רב התחלנו להשתמש בג'ל KY. עכשיו החדירה קלה הרבה יותר וגם בזמן יחסי המין אין שום בעיה של חיכוך והכל מרגיש חלק ונעים. לצערי, למרות השימוש בג'ל עדיין אני מתעורר למחרת בבוקר עם שריטות, חתכים קטנים וגירוי בעור הפין ואני חייב לחכות לפחות שבוע לפני שאני יכול לקיים שוב יחסי מין.
    חשוב לציין שלא מדובר במין "אגרסיבי" מידי ושאנחנו לא משתמשים בקונדום (גלולה).

האם מישהו נתקל בבעיה דומה?
    אין לי זמן כרגע ללכת לבדיקה מקיפה וקיוויתי לקבל את עצתו של של אחד המומחים פה.
    אשמח לענות על כל שאלה אם זה יוביל לפתרון הבעיה.

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה!

הוספת תגובה

• מה שיכול להיות

ורדית
    20/12/2006

שחברתך מגלחת למטה והקוצים שורטים אותך, או שהיא לא מגלחת ויש לה שיער גס ולכן קורה לך מה שקורה. נסו לגלח יחד לפני המגע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו