מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוננות ואורגזמהבילי07/08/2007
אתמול הגעתי הביתה מהעבודה. הייתי לבד, הילדים והבעל הלכו. הרשתי לעצמי אמבטיה ארוכה וחמימה. שפשפתי את עצמי בעדינות עם סבון, ליטפתי את הפטמות, התחלתי לאונן. לאט,לאט,לאט - עד הפיצוץ. זאת היתה האורגזמה הכי טובה שהיתה לי לאחרונה - אני ממליצה לכל אשה להכיר מחדש את הגוף שלה לפעמים, זה יכול לעשות לכן רק טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יפה לך בילי
ירון07/08/2007אשמח לשמוע עוד ממך [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתבלבלת בפורום המבוקש...
DANYDINE07/08/2007שלום לך ידידי
מצטער שלא יכול לעזור לך
מפאת מיני...
ומוצאי...
אם לחפש את גזע העתיד אתה רוצה
לך חפש לא בפורום זה
חושב כי עדיף לו תפנה לפורום המקביל בהנחיית כל המי ומי..
שם יש להם עצות מקצועיות ככל האפשר
ומדע פופולרי ככל שתבחר
גם מי שלשם נכנס ומתקבל,
לא בהכרח מבקשתך יבהל
כי הנה לראייה
עד כה לא פנתה אליך מפורום זה אף בחורה.
או
שמא תקנו אותי בנות,
האם אליו פניתן ישירות
מזור ותרופה לו מצאתן
וביצית קטנה לו מסרתן
אל דאגה הכל נקי וסטרילי
רק בדקו את התהליך מבעוד מועד
שלא ישפיע על פוריותכם ובריאותכם
כשאתן אתן תרצנה גם אחד/ת משלכם...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקון - התשובה לבקשת עזרה.. סליחה
DANYDINE07/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפקק.
גדגדן07/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבילי היקרה
ליאור11/08/2007בוקר טוב אליהו שסוף סוף מצאת את זה.
איפה היית כל השנים?
חחח
תהני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)