צריך עזרה בקצת ידע ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך עזרה בקצת ידע ..
    נתלי
    19/03/2009

שלום . רציתי לדעת איך אני יכול לגרות את חברתי יותר במשחק המקדים מבחינת נגיעות\נשיקות\ליקוקים בחזה בגוף צוואר וכדומה והיכן זה יותר מגרה שיורדים לבחורה באיזה עוצמה לדחוף את הלשון וכו' אני צריך קצת עזרה בנושאים האלה כי היא טוענת שאיננה מגורה .. תודה :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריך עזרה בקצת ידע ..

הוספת תגובה

• תשובה

21/03/2009

מצאתי עבורך מדריך שייתן לך טיפים מעולים בנושא. קוראים לו: גבר, כך תעשה לה חשק למין. לכניסה - [a href='http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=2359' id='link']לחץ כאן[/a]

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רפי

שלי פסטרנק כץ
    23/03/2009

רפי יקר,

הדרך הטובה ביותר היא דרך ניסוי וטעייה.
    מכיוון שכל אחת רגישה למגע שונה, כל אחת אוהבת עוצמת מגע שונה מזו שאתה מכיר מקודמותייך.

בכל מקרה, רוב הנשים אוהבות מגע בראש לפני הסקס, אתה מוזמן להעביר את אצבעותייך בשערה, לעסות מעט את ראשה, להסתכל עמוק לתוך עיניה ולהתקרב לאט לאט לנשיקה עדינה אבל סוחפת.

ביטחון הוא שם המשחק.

מכאן והלאה אתה תלמד כל פעם יותר ויותר מה עושה לה נעים ומה פחות.

אפשרות נוספת ומדליקה לא פחות היא לשחק משחק:

בקש ממנה לגעת בך בדיוק כפי שהיא אוהבת שנוגעים בה. אחרי מספר דקות של הדגמה אתה צריך להדגים עליה מה למדת. עשית נכון, עכשיו תורך להדגים מה אתה אוהב.
    לא הצלחת לעשות כמו שהיא אוהבת, היא עוצרת אותך, מתקנת.. ושוב מהתחלה.

זו דרך נפלאה לנסות להבין מה עושה נעים לכל אחד מאיתנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו