מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשת עזרהדוד197707/08/2007
לחברי הפורום שלו רב!
אני חדש בפורום ובעצם שייך לפורום תרומת ביצית אבל ותיק ותיק במאבקים על הפריון .אנחנו כבר 6 שנים בעסקים של הפריון עקב סרטן בשחלה וטיפולים כמותרפיים שהרסו הרבה מהשחלה שנותרה.
אח"כ טופלנו בi.v.f בתל השומר ואסותא והיו 6 עוברים שלא נקלטו עם המון תקוות ומפחי נפש עד שהערכים ההורמונליים הראו על חוסר תפקוד שחלתי. ואז הומלצנו על תרומת ביצית כאפשרות הראלית היחידה .כמובן שהיה הרבה צער ועוגמת נפש תקוות ואכזבות אך גם גלויים מדהימים ממעמקי הלב להתמודדות אל מול ההפתעות שכמובן מאד אופיני לכל הנאבקים בפריון ובודאי לאלו שהגיעו לתחנה של תרומת ביצית .
אנחנו צריכים עזרה בחיפוש אחר תרומת ביצית מ תורמת יהודיה ממוצא ארופאי שמאד קשה בארץ גם אם זה יקר הרבה יותר ולכן נודה מכל הלב למי שיוכל לעזור לנו גם במידע או מישהי שמוכנה לתרום . כמובן שאין לנו כל כוונות רווח אדרבה אנחנו משלמים הון תועפות ובחפץ לב. אנו נשמח מאד מאד אם תשלח מסר או ל [email protected] מספר טלפון או דוא"ל ללא שם וללא פרטים מזהים זה יכול לעזור לנו מאד. כמובן שהכל יהיה בצורה חוקית ודיסקרטית . ובתנאים טובים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבתלבלת כנראה בפורום...
DANYDINE07/08/2007שלום לך ידידי
מצטער שלא יכול לעזור לך
מפאת מיני...
ומוצאי...
אם לחפש את גזע העתיד אתה רוצה
לך חפש לא בפורום זה
חושב כי עדיף לו תפנה לפורום המקביל בהנחיית כל המי ומי..
שם יש להם עצות מקצועיות ככל האפשר
ומדע פופולרי ככל שתבחר
גם מי שלשם נכנס ומתקבל,
לא בהכרח מבקשתך יבהל
כי הנה לראייה
עד כה לא פנתה אליך מפורום זה אף בחורה.
או
שמא תקנו אותי בנות,
האם אליו פניתן ישירות
מזור ותרופה לו מצאתן
וביצית קטנה לו מסרתן
אל דאגה הכל נקי וסטרילי
רק בדקו את התהליך מבעוד מועד
שלא ישפיע על פוריותכם ובריאותכם
כשאתן אתן תרצנה גם אחד/ת משלכם...
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחפש באתר המצ"ב
DANYDINE07/08/2007http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=19
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד נקודה למחשבה....קראו וענו
DANYDINE08/08/2007עוד נקודה למחשבה,
ידוע לי על לא מעט רופאים
שפעם בשבוע לחו"ל הם יוצאים
שאיבת ביציות הם מבצעים באוראינה, מולדבה ורומניה
עד כמה שגיואגרפיה אני יודע - זה נחשב למזרח אירופה
מאידך - בקשתך לתרומה ממוצא מזרח אירופי ואפילו יהודי - מעלה את סוגית האתיקה הידועה -
מי אנחנו יצירי האל שנבחר את הביצית - אם לא באה כדרך הטבע ?
שנמיין את הביציות המופרות לפני שתילה/ הזרעה IVF
שנקבע את מקור הביציות
אולי גם נבדוק אם התורמת גאונית? ומה מידת ה IQ שלה?
לא יודע למה אבל זה מזכיר לקצת נשכחות שעשו לנו היהודים צוררנו בשואה...
אז עם כל הכבוד שתרומות נזקקות, ועל זה אין מחלוקת - קבלו כל אחת ואחת לביציות או כל אחד ואחד לזרע כל עוד הם בריאים, לא נושאים מחלות גנטיות קשות שלא נתנות לריפוי וכבדו את רצון האל.
למותר רק להזכיר, שמכל העולם, ע" ידע מוקדם, ישראל נחשבת למקום הליברלי ביותר והמפותח ביותר בעולם בתחום זה.. יותר מארה"ב ואירופה המערבית
כנראה כתוצאה של האגו טריפ של האמא היהודיה - שאמא ללא ילדים לא יכולה להיות אשת איש,
ואב ללא בן (אבו-אל-בנאת) לא נחשב בקהילתו כי אין לו דור המשך...
כשנוח, ביהדות, האם היא הקובעת, ועל פיה יקבל הילד את דתו, אך לכל נושא אחר, משנית היא ואף לא קבילה כעד... מה היא לא בן אדם?
מנצל במה זאת לסימפוזיון טיפה יותר מורכב ומעמיק ...
נראה אתכם מרימים את הכפפה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנושא חשוב
dikla4308/08/2007למי שהדת חשובה לו, ומציית לחוקיה, כפי שהדתיים מסלפים אותה.
שאלתי פעם את האיש הכי קרוב לי בעולם, שאינו עוד , למה הוא כ"כ שונא את הדת והוא ענה "איני שונא את הדת אלא את מה שהדתיים עושים לה".
אין לי סימוכין לתת כרגע, אבל בגדול, לא נראה לי שאלהים התכוון שהאישה תהיה כלום - כל הפרשנויות של הרבנים (שכבודם במקומם, ולי יש כבוד למועטים מביניהם) הן רק פרשנויות, ואף אחד לא יכול לדעת בוודאות. אם היא כלום, אז למה היא נוצרה?! ...
יכולתי מעכשיו ועד עוד שנה לתת הוכחות מהתנ"ך (שגם הוא אוסף כתוב של אגדות שבע"פ, לדעתי ולדעת עוד רבים וטובים) שהאישה חשובה לא פחות מהגבר ואולי אף יותר, אבל מה זה משנה? כל אחד מאיתנו צריך לקחת מהדת או ממשנת התנ"ך את מה שטוב לו, ולהשאיר בצד את מה שקשה לו לקחת. אני, בחלקת אלהים הקטנה שלי, חיה לפי תורה מאוד פשוטה: היה הגון, ישר, רחום ושלם עם עצמך, וזה יביא לך רק טוב !
ותודה - דנידין - על המחמאות המחורזות באזור אחר של הפורום.
לידיעתך - גם אתה, ללא ספק, מרים פה את רמת הפורום !!
עילגות, שטחיות ורדידות הן משעממות ואינן מאתגרות את המוח, שהוא כידוע מפעיל גם את החלקים שלשמם התכנסנו ונכנסנו לפה כולנו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)