שאלה לשלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לשלי
    צריך טיפול
    23/03/2009

שלום, כל הסקסולוגים מדברים תמיד על שתי אופציות טיפול: שיחות נפש או סרוגייט. השאלה אם יש משהו באמצע? האם יש אופציה למשל בטיפול אצל סקסולוגית לאונן מולה ותחת הדרכתה? (לצורך אימון נגד שפיכה מוקדמת) אני שואל פשוט כי הפגישות מאוד יקרות ואני אף פעם לא הייתי טוב בלהתאמן בבית. אמנם לאונן זה שיעורי בית קצת יותר מעניינים ממה שהיה בתיכון אבל זה עדיין שיעורי בית.. נ.ב אני לא מתכוון לזלזל בשיחות, יש אנשים שזה מאוד עוזר להם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לשלי

הוספת תגובה

• צריך טיפול

שלי פסטרנק כץ
    23/03/2009

יעוץ אצל סקסולוג/ית מתקיים בפגישה אישית, זוגית וע"י שיחות בעזרתן ניתן להבין את אופי הבעיה. הסקסולוג מקשיב, מנתח ומעלה דרכים מתאימים לפתרון הבעיה וכולי.

מכיוון שלכל אדם אופי התנהגותי והתנהלותי אחר, כך גם אופי הייעוץ והטיפים המתאימים לכל אחד ואחת.

מכיוון שחלק מן המטופלים אינם נמצאים בזוגיות ניתנת האפשרות להשתמש בבת/בן זו ג חלופי/ת
    (סרוגייט). ישנן בארץ מספר מרפאות לטיפול מיני אשר מספקות טיפול עם סרוגייט.

מכיוון שמטרת הטיפול בסרוגייט היא לפתח ביטחון מיני ותפקודי, הצעתך המעניינת איננה רלוונטית.
    אינני מוצאת כיצד יכולה אוננות מול סקסולוג לפתור בעיות...

אני מסכימה איתך שמדובר בפתרון יקר מאוד, אך לצערינו, טיפול בסרוגייט אינו כלול עדיין בדמי השתתפות של הקופה וחבל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי הבנתי לא נכון אבל

צריך טיפול
    23/03/2009

ממה שקצת ראיתי והבנתי טיפול נפוץ בשפיכה מוקדמת הוא ע"י תרגילי אוננות שמלמדים את המטופל לשלוט בתזמון השפיכה. במידה והמשפט לעיל נכון, חשבתי שאולי לי יתאים יותר שמישהי (אני לא אהיה מסוגל לעשות זאת מול גבר) תכוון אותי בפועל במקום שאעשה זאת לבד כשיעורי בית. נ.ב אני יודע שסרוגייט הוא לא ממש טיפול מתאים לשפיכה מוקדמת. כשאמרתי שהטיפול יקר התכוונתי ל-300 ש"ח לשעה שגובים על מפגש של שעה וחצי שבו מדברים עם סקסולוג..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• *תיקון

צריך טיפול
    23/03/2009

300 ש"ח למפגש של שעה וחצי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

שלי פסטרנק כץ
    26/03/2009

1. כל מטפל גובה סכום אחר.
    2. בדרך כלל מפגש הוא לשעה.
    3. יש מטפלים שגובים גם 700 ויותר.

לא מכירה שיטה שבה מאוננים מול סקסולוגית, מה גם שאם יהיה פתרון כזה אני מניחה שהמחיר יהיה אפילו גבוה יותר.

נסה לברר על סקסולוגית דרך הקופה.
    בנוסף, חשוב לזכור שגם אם המחיר יקר מדובר בטיפול שיפתור לך בעיה שמטרידה אותך כל כך הרבה ואני מניחה שזה פוגע לך בקשרי זוגיות ועוד אחרים. האם איכות החיים שלך אינה שווה את המחיר הגבוה הזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו