לולה - לפי הזמנתך...נא הגיבי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לולה - לפי הזמנתך...נא הגיבי
    DANYDINE
    08/08/2007

רצית משחק ? רגע לפני החופש.... קשה להתנתק...

זה עתה סיימתי מערכת של שנתיים
    בדיוק לפני חודשיים ויומיים
    שנינו כמובן נשואים ולא זו עם זה
    ולהלן סיפור המחזה
    הכרנו במסגרת העסקית
    לא עובדים באותו מקום עבודה
    אבל משלח ידינו משלים אחד את השני
    והייתי גם מנחה רוחני
    יצאנו לבילויים משותפים
    נישקנו מלוא הלשון
    אפילו כמעט יצא לנו לישון... ביחד
    נפגשנו לפרקים
    די הרבה
    דיברנו ודיברנו כל יום עד בלי די
    התגפפנו, התמזמזנו
    ויחד בכיף עלזנו
    אך, ראה זה פלא, אפלטון בעוכרינו
    מעולם לא הרחקנו לכת לסקס
    אפילו לא לסטייל מוניקה לוינסקי/קלינטון
    כי פחדנו מעליית המדרגה
    שתפילנו לתהום- כל אחד שם מגננה...
    חרשנו ביחד כמעט את כל הארץ
    כמעט אף יצאנו יחד לחו"ל
    באירועים מגזריים עסקיים כל הזמן נפגשים
    ועד לא מזמן יחד בפרהסיה מתנשקים
    מתחבקים אך בו בזמן גם....ן מתרחקים.....
    הגיע הרגע, והסבלנות לנו תמה
    גם לה וגם לי כבר נדמה...
    בחשיבה מאוחדת ובפה אחד
    החלטנו על ניתוק
    ומאז נותר בנו ואקום והמון ריחוק

מה דעתך לולה ?! היתכן אם לאו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בגידה משונה

לולה 22
    08/08/2007

אקדים ואומר שאני לא מבינה בבגידות, מעולם לא עשיתי את זה, רק שמעתי חוויות.
    תמיד חשבתי שבגידה פיזית היא פחות נוראית למרות שהיא נחשבת זוועה. מה שנראה לי נורא זה כל החלק של להקשר למישהו אחר, בגידה נפשית נקרא לזה. נורא גם לך וגם לבת הזוג, כי זה אומר שויתרת על משהו שם, לא רק יצאת להתרענן בחוץ.
    זה נשמע לי עצוב ובודד.
    יש לי הרבה שאלות, אבל אני יודעת שאתה קצת רגיש אז אני נזהרת איתך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר גם?

dikla43
    09/08/2007

הי דנידין !
    בלי להעליב, ובלי להמעיט בערך השליטה העצמית שלך ושלה, אני לא מאמינה שמערכת יחסים כזו יכולה להיגמר בלא כלום. מנסיוני ה"דל" קשר כזה שמתחיל אפלטוני עם נגיעות מרומזות או ישירות, גיפופים וליטופים - לא יכול להגיע לשום מקום אחר חוץ ממימוש מיני מלא של הקשר.
    אלא אם היא לא רצתה...מסיבה כלשהי....
    כי באמת, ושוב - בלי להעליב, עוד לא קם הגבר שאישה רצתה אותו (ובמיוחד אם היא נראית טוב), ולא השיגה אותו - בדוק !!!!!!!!!!!!!!
    ושאר הגברים - נא לא להשתולל עכשיו - עמוק בלבכם אתם יודעים שאני צודקת. אולי אחוז אחד מכל הגברים לא יתפתה, ובטח אין פה נציגות מלאה של האחוז הזה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דקלה, את טועה..

סקרן
    09/08/2007

מה שאת אומרת בעצם זה שכל הגברים בעצם הם חבורת טיפשים...
    יש לך הנחה שאומרת שכל אשה יפה יכולה להכניס גבר למיטה, וזה בדוק...אני מניח שלא באמת בדקת יותר מגבר או שניים. בכל מקרה זה לא נכון..
    אוקיי גברים חרמנים ולא כולם חושבים עם הראש, יש יותר מדי שחושבים בין הרגליים אבל את עושה הכללה מופרזת למדי.
    יש לי ידידה יפיפיה כבר 3 שנים, עיניים כחולות, שיער פחם שחור, עור בהיר, חתיכה עולמית. הכרנו במקום העבודה. כיום אנחנו כבר לא עובדים באותו מקום אבל שמרנו על קשר ואנחנו נפגשים לצהריים בערך אחת לשבועיים.
    עכשיו, לא רק שלא ניסיתי להשכיב אותה אלא שהיא ניסתה להשכיב אותי...והיא יודעת להיות מפתה. אבל אני לא הייתי מעוניין. מודה שפעם התנשקנו באיזה פאב בערב אחרי יום העבודה, כשהייתי קצת אפוף, אבל לא יותר מזה. לא קשור לזה שאני נשוי, קשור לזה שאיתה אני רוצה לדבר בלבד וזהו. נחמד לי איתה כידידה שלי, נחמד לי מהחברה שלה, למרות שאני לא מספר לה את כל הסודות האינטימיים שלי. לא חושב שגבר ואשה תמיד צריכים לשכב. כמו שיש גברים חברים, יש גם נשים שיכולות להיות חברות בלי להיכנס למיטה איתן. פשוט נחמד לי לנהל איתה שיחות, להתייעץ איתה וזהו, אבל היא לא יכולה להוות תחליף לאשתי שאיתה אני חולק הכל (להוציא את הבחורות כמובן). אני חושב שאם היינו שוכבים, לדעתי גם הקשר ביננו היה נגמר.
    בכל מקרה היא לא היחידה שעמדתי בפניה, היא פשוט הכי בולטת שעולה לי לראש ושאיתה אני בקשר דיי קבוע. לא עם כל אחת אתה רוצה להיכנס למיטה, וכמו שאת לא תיכנסי עם כל גבר חתיך שנראה לך, יש גם גברים שלא יכנסו למיטה עם כל אחת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום סקרן!

dikla43
    09/08/2007

קודם כל, אתה בדיוק כמוני מבחינת ההכללות וההנחות. אתה מניח שלא בדקתי יותר מאחד או שניים.... ברשותך, אני לא אגיב...
    דבר שני, לא אמרתי או רמזתי לרגע שאתם טפשים, פשוט בנויים אחרת. דבר נוסף וחשוב לא פחות - אמרתי שאחוז אחד אולי לא יתפתה, ואם אתה נכלל באחוז הזה - אשריך !! אתה בטח מסכים אתי שאני מכירה גברים יותר ממך בנושא הזה, כמו שאתה מכיר נשים יותר ממני באותו נושא...
    ואחרון חביב - גם אם לא התפתית עדיין, זה הרי הכל ענין של עיתוי ומצב נפשי - זה עוד יכול לקרות....
    שמחה בכל זאת על תגובתך, או כמו שאומרים, בהשאלה מעולם הפרסום "גם פרסומת גרועה היא טובה, אם גרמה לתגובה"....
    יום נפלא לכולנו !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה שאת צודקת.

ליאור
    11/08/2007

לצערי בימינו מי שקובע כמעט תמיד זה רק האשה.
    גבר לא יגיד לא.נקודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזל טוב

לולה 22
    13/08/2007

כנראה שבפעם הזאת, אתה נכנסת לאותו האחוז :)
    מהניסיון שלי (רק על עצמי לדבר ידעתי וכו'), כל ידיד אפשר להמיר. נשים יותר קשה להמיר ואם לא הולך לכם אתם נעלמים לעיתים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לולה

סקרן
    13/08/2007

מה המצב חמודה? נעלמת כרגיל..
    דרך אגב איפה החברה המדהימה שלך באדולינה? אני מת עליה, לאן היא נעלמה לנו? דברי איתה שתחזור קצת לבקר, נשבר לי הלב מגעגועים אליה..
    עכשיו לגביי המרה...המרת ידיד ליזיז...נשמה, פרח קטן, לא כל אחד אפשר להמיר, לא באמת עם כל אחת אנחנו רוצים לשכב..נכון בדכ' כן. אבל, וזה אבל גדול אם מראש התחלת עם משהי בתור ידידה וזה מה שאתה מצפה ממנה, אז מצידי שתהיה האשה היפה בעולם, לא אכנס איתה למיטה. כי גם לנו כמו לכן חשוב שיהיו ידידות שאפשר רק לדבר איתן, בלי לשכב איתן, ובלי הסיכוי שזה יהרס בגלל הסקס..
    תשמעי, בהן צדק, יש לי ידידה מאוד סקסית, שכל החברים שלי שראו אותה היו מתים להיכנס לה בין הרגליים, אבל אני לא מנסה אותה, ואני יודע שאני יכול, כי היא ניסתה אותי..והאמת? אני לא כל כך נמשך אליה, למרות שהיא יפה וסקסית כביכול. אני לא יגיד לך שאני חושב שהיא כמו אחות כי היא לא, אבל אין לי צורך ואין לי רצון להתחיל איתה, כי טוב לי במערכת שיש לי איתה - שיחות ותו לא.
    יכול להיות שאם הייתי מכיר אותה בסיטואציה אחרת, אז הייתי מנסה, אבל איך שהתפתח הקשר ביננו אין לי חשק להשכיב אותה. ולא היא לא ידידת נפש שכל הסודות הכמוסים מסופרים רק לה, והיא מישהי שלא יכול בלעדיה, פשוט לא חושב שאני צריך להיכנס לה בין הרגליים.
    זהו בנתיים דברי עם באדו שתבוא לביקור...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקרן

לולה 22
    13/08/2007

מרוב פעילויות בעולם שבחוץ, זמני בעולם הוירטואלי מוגבל...
    אתה מניח שאני ובאדולינה מכירות ואפילו חברות רק בגלל ששנינו מנהלות פורום כאן? זה כמו להגיד שאתה חבר של ענבר כי שניכם כותבים כאן (נו, אז אתם חברים? :))
    מצא את ההבדלים: אתה לא רוצה להמיר כי אתה פוחד מלאבד, אנחנו לא רוצות להמיר כי אנחנו פשוט לא רוצות. לכן, אם נבטיח ששום דבר לא יהרס, סיכויי ההמרה שלנו גדלים.
    מש"ל: אפשר להמיר את רוב הגברים :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לולה

סקרן
    14/08/2007

אז מה את ובאדולינה לא חברות? איזה באסה!
    את מבינה, אני בניתי על מאנז' אטרואה, ועכשיו זה בעיה...
    אמרתי הן חברות, הן כבר מכירות, לא יהיו לנו בעיות של חוסר כימיה ואי נוחות, הן יתחילו קצת בנשיקות כמו שהצרפתים מנשקים, קצת ליטופים רכים, קצת גיפופים וחיוכים, ואז לאט לאט אני אצטרף, ברגע הנכון...
    אבל עכשיו שאת אומרת לי, אני צריך לעשות ביניכן היכרות, וצריך לנסות לערבב בינכן,לראות איך אתן מסתדרות לפני זה, וזה קצת יותר קשה מאשר חשבתי...
    טוב נו, שיהיה...פעם הבאה כשהיא תיכנס אני יכיר לך אותה...ונראה איך אתן מסתדרות...
    פרח קטן, תקראי לי כשהיא פה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין בעיה..אני אטפל בהם:-))

עינבר
    13/08/2007

מי מציק לך?אני אטפל בו!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דקלה עשי לי טוב

יו יו
    13/08/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי חייב לציין משהו!!!

אחד חדש....
    09/08/2007

היי לכולם...אחלה פורום ד"א......

הייתי חייב להגיב לסיפור הזה...ולציין...שלפעמים מספיק שנקשרים לבן-אדם ואין תקטע של הסקס וזו בגידה הרבה יותר קשה מאשר רק סקס......

בן-אדם שצריך סקס...זה כי אין לא סיפוק בבית....זה לאו דווקא אומר שהוא לא אוהב את אשתו...יש מצב...שאוהבים תבן-זוג אבלאין כבר סקס......

בגידה שנקשרים לבן אדם...אומר הרבה דברים ...אחד הדברים הקשים שזה אומר זה...שלא נמשכים לבן זוג....לא אוהבים אותו כבר ושאי אפשר להנות ממנו בכל צד שהוא(לאו דווקא סקס).....תי זו בגידה הרבה יותר קשה.....

זהו חברים....הייתי חייב לפרוק.....יום טוב....מבטיח להיות פה יותר אם תרצו!!!!

בייייייייייייייייי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזו מטומטמת - מדוע לא נתת לו לזיין

בני
    10/08/2007

אותך??...
    הרי את חוטאת כשאת מתגפפת איתו ומתנשקת איתו באותה חומרה במידה והיית מקיימת איתו
    יחסים אינטימיים.....
    מה את משחקת בנדמה לי....??
    אתם אני מעריך צעירים חרמנים בתחילת דרכם.....שההורמונים משתוללים בגופם והמבצעים
    השוואת יכולות וביצועים מיניים - גם בהיותכם נשואים....
    לעניות דעתי עדיף להתגרש מאשר לחיות עם בן זוג נבגד!!!
    כותב מילים אלה הוא גבר בן 50 נשוי עם ילדים שלפני נישואיו חגג היטב , אך מרגע כניסתו
    למוסד הנישואים לא היה לו את המצפון לבגוד בבת זוגתו ובאם ילדיו!!
    הצעירים- הנשואים של היום הם רובם טיפשים וחרמנים - ובעיקר חסרי מצפון!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז אפשר לדעת מדוע כבודו פה?

עינבר
    11/08/2007

אם אני יודעת לקרוא טוב..זהו פורום של יחסים אסורים..אז אולי הסקרנות שלדעת את העולם האחר הובילה אותך לכאן..?או מחשבות(רחמלא לניצלן)אסורות על בגידה..ועוד דבר קטנטן..אל תכליל ואל תישפוט!!כול עוד אתה לא מכיר את הנפשות הפועלות..יש רבים בנינו שאינם בוגדים ונכנסים רק לשם ההנאה או לדעת חוות דעת מאחרים בלא שישפטו או שהסביבה הקרובה להם לא תענה להם וגם תעשה להם בלאגן בחיים הפרטיים אם יחשפו מה שהם חושבים..חשבת על זה לפני שחרצת את דינך????נראה לי שבמקום גיל 50 אתה עוד ילדון המחזיק באידיאלים שפסו ממיזמן מהעולם ..תן לנו להנות ואל תישפוט אותנו..אנחנו השופטים והמקבלי דין הכי טובים של עצמנו..שיהיה לך שבת שלום ..עינבר:-))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גבר נשוי, משפחה, ילדים, מאהבת....

הלביאה
    11/08/2007

גבר בשנות הארבעים המאוחרות לחייו, החיים לא החסירו ממנו כלום, מקום עבודה טוב, משכורת גבוהה, ילדות בריאות ומוצלחות, אשה שאוהבת ודואגת, לכאורה נראה מבחוץ יפה ומושלם, אך בכל זאת חש שחסר איזה שהוא חלק בפאזל, בפאזל של החיים.
    את החלק החסר חיפש ומצא בחוץ, מצא אותו באישה צעירה, מלומדת ומשכילה, אישה אשר הטריפה אותו, הטריפה לו, אשה אשר החזירה אותו לתקופת הנעורים, לאחר תקופה מסויימת נכנסה המאהבת להריון, לא ברח, נתן את תמיכתו המלאה, נפשית ופיננסית, המאהבת ילדה לו בן, בן שלא היה לו (היו לו רק בנות), כשבועיים לאחר הלידה, בחצות הליל קיבל שיחת טלפון מידידה משותפת, המאהבת במצב קריטי בביה"ח. לא חשב פעמיים, התניע את רכבו ויצא לביה"ח, נסיעה של שעה לפניו, עד שהגיע התוודע לבשורה מרה כי נפטרה. מה יהיה עם בני? האם ישאר יתום? מחשבה עברה במוחו, אך לא, מיד ביטל מחשבה זו, בני לא ישאר יתום וגלמוד, הנני חי, יש לו אבא, אגדל אותו.
    לאחר שסידר את כל סידורי הלוויה והקבורה של אהובתו, אסף את התינוק מבית הידידה והביאו לביתו. בביתו סיפר לאשתו האמת על התינוק, בנו מהמאהבת.... והאשה אשר אהבה את בעלה אהבה עזה, התעלתה על עצמה, קיבלה תינוק זה כבנה וגידלה אותו להיות ילד למופת, תלמיד מעולה, חייל מצטיין, חייל אשר קיפח חייו במלחמת שלום הגליל השנייה אוגוסט 2006. מבלי שידע את סיפור חייו.
    המציאות או דימיון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שילוב קטלני

DANYDINE
    12/08/2007

לדעתי, שילוב קטלני של אמת בדמיון, אפילו שילוב הגיוני..
    רוב הסיפור הגיוני, ומכיר אני דומה (וריאציה קצת שונה) אצל אחד מחברי.
    לשמחתו, הסיפור לא נגמר בכי רע.... והאידיליה נמשכת עד היום.
    אך לעומת זאת, לפרי ההילולים נודע כי לא בן לאביו, במקרה זה, רק כתוצאה מבדיקות גנטיות שעשה עם זוגתו אחרי הנשואין וכשרצו להביא דור חדש לעולם, והסיבה לבדיקות הייתה דווקא כשל גנטי מצד משפחת כלתו.
    בחיים הכל יכול לקרות - אני לגמריא לא שולל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזכורת קטנה לכל המתדיינים

DANYDINE
    12/08/2007

לולה - הרגישי חופשי לשאול הכל?
    מה הרגישות פתאום?
    מה אני נושך...
    אחרי קבלת השאלות אתן לך תשובות וסיכומים
    ואפילו הפתעות.

דיקלה - כן מי שיודע רוצה ויכול גם לשלוט במעשיו אם ירצה, כי הכל נמצא בקופסא בין האוזנייםף ואני לא מתכוון לגריז שיש לכמה אחדים...

סקרן - אני איתך ומסכים כמעט לכל מילה

משהו אחר - לא הבנת את הפואנטה, חבל...

בני - למד, חשוב, ובעיקר למד לדבר...

עינבר - דוז פואה - על התשובה היפה ל"שופט" בני

לביאה - חן חן על הסיפור המרגש, חבל רק על הסוף הקטלני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מבינה...

לולה 22
    13/08/2007

אני לא מצליחה להבין מה טיב היחסים שלך עם האישה.
    זה נשמע כאילו היא לא ממש בתמונה, אתה יכול ללכת ולבוא מתי שאתה רוצה, להסתובב עם מישהי בלי שום חשש. אתה כאילו מוסרי בזה שאתה לא שוכב עם השנייה, אבל זה נראה פחות כמו מוסר ויותר כמו פחד לאבד משהו.
    מה אתה חושב על מה שרשמתי למעלה (מתחילה לאט לאט)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה סופית ומוחלטת....ללולה וכולם

DANYDINE
    13/08/2007

ללולה וכל המסתקרנים
    בסך הכל שחקנו במשחקים
    חלקכם צדק וחלקכם לא
    ולהלן הבהרת הסיפור כולו

לקחתי נתונים משני סיפורים
    שניים, לגמרא שונים
    רציתי לשמוע את דעתכם
    לכיוונים אחרים להוליך אתכם

סיפור אחד – סיפור הבגידה
    כמהו ככל סיפור שקרה
    בין שני בני זוג, ולא זו לזה נשואים
    שחיפשו להם הנאות ורענונים

הסיפור האחר על ידידות אמיתית
    שלי עם בחורה מאוד איכותית
    ללא כל קשר למין או בגידה
    אפילו אשתי נתנה הגושפנקא
    לא אומר שלא היו חיבוקים
    אך אילו היו רק חבריים
    לא אומר כי לא פעם עברה בדעתי המחשבה
    כי אולי ללכת עד הסוף עם הבחורה
    אך איך עם ידידה כאחות
    אפשר כך לשגות ?

שמחתי לקבלת כל התגובות
    התרעננתי בכל אלפי המחשבות
    שכל אחד מכם
    את דעתו נתן, ומשפט כבר חרץ
    נכון, חלקיכם בהגיון דיבר

זהו סוף הסיפור

לולה אנחנו 1:1 כי לא עבר
    מאה אחוז חלק
    ואי אפשר היה לזהות סופי
    האם שקרי הוא או אמיתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה סיפור חדש למשחק?

DANYDINE
    14/08/2007

האמת שתורך עכשיו להיות אלאפי מלך הסיפורים, אבל אם תרצי אביא אחד חדש פיקנטי מקודמהו, ואת תשפטי אם אמת הוא אם לאו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אה... עכשיו הבנתי

לולה 22
    15/08/2007

אנחנו משחקים באמת שקר? בדרך כלל זה הולך עם שני סיפורים אבל גם שלך תופס. אז אתה מעדיף להיות הפסיבי או האקטיבי עכשיו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תבחרי כפי ראות עינייך..

DANYDINE
    16/08/2007

משחקים
    that's the name of the game
    you choose
    I play
    or vise versa
    כל החיים
    הם משחק אחד גדול
    ונחנו...
    כולה כלי משחק, חיילי שח מט
    קוביות שש-בש
    או סתם "בתים" במונופול
    תרצי - אהיה פסיבי
    תרצי אחרת - אהיה אקטיבי
    ברור לך שכמזל אריה, מטבע הדברים אני סופר אקטיבי..
    וכל השאר - השאירי לדמיונך הפרוע

רוצה סיפור חדש ?
    רק תגידי
    אמת או מציאות, שקר או כזב - מה שתבחרי לך אכתוב
    ואת תחליטי

רק כדי ליישר את הדורי העבר
    כי התחלנו ברגל שמאל באתר...
    אני לא נושך..
    רק בועט
    לא מרביץ
    רק מלחיץ
    לא מעליב
    רק ציני
    אבל מי שלא מבין, יש לו בעייה רצינית...
    משחקי מילים
    משחקי אותיות
    הכל זה רק משחקים
    אהבות בגידות ויסורים
    עדיין רק משחקים, כן, משחקים של גדולים
    משחקי החיים האמיתיים
    וגם אם תצניעי ראש
    גם אם לא תפנימי
    גם אם לא תאמיני
    לעולם אל תשכחי
    איפה נמצא הכסף האמיתי....
    הכסף הגדול...
    בתעשיית הכל יכול...
    כן !!! - בתעשיית "הראש הכחול"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנראה היית לו בעיה בזיקפה

יו יו
    13/08/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו