מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- להיות הפסיביRDX29/03/2009
אני בן 15
תגידו יש פה מישהו שהוא הפסיבי במיטה? כלומר שבת זוג שלו מזיינת אותו במקום ההפך?
מישהו ראה פעם משהו כזה?,כל פעם שאני מפנטז על סקס אני מפנטז שאני בתנוחות בתור הבחורה
או הפסיבי ליתר דיוק ורק ככה אני רוצה להזדיין..האם זה מוזר או חריג? אם יהיה לי חברה ונרצה לשכב זה יכול להיות בעיה? דווקא שמעתי שבתנוחות כאלה האישה נהנת הרבה יותר.בבקשה שמישהו יענה לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מממ
1629/03/2009אני לא יודעת אם רוב הבנות אוהבות את זה...
אותי אישית יותר מחרמן גבר שהוא בשליטה...
אבל לך תדע
אולי מי שתצא איתה תאהב את זה
וזה שאתה מפנטז זה סבבה כולללם מפנטזים גם הבנות בכיתה שלך
חרמניות מתות בעיקר ביותר שקטות וחנוניות חח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון
שלי פסטרנק כץ05/04/2009כשהאשה על הגבר הדגדגן שלה נוגע בבטן התחתונה של הגבר ובזכות השליטה שלה היא יכולה לגמור יותר טוב.
אבל אתה עדיין בן 15 ובגיל הזה גם אם עושים סקס בנות עדיין לא פתוחות מספיק כדי להיות היוזמות. שלא לדבר על לעלות על הגבר.
חכה... כשתגדל.(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)