מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מישהי לסקסרמי09/08/2007
יש מישהי שנראית טוב לסקס להיום?
אבל רק רציניות
יש כאלו ששולחות לי אימייל והן לא נראות טוב או רוצות חבר וכל זה לא מתאים
אני מחפש מישהי לסקס טוב לשנינו
אני נראה מצויין
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמיל'ה...
dikla4309/08/2007חמוד, אתה מנסה כל הזמן למצוא מישהי לסקס, אבל לא נראה לי שזה מצליח לך יותר מדי.
אולי תנסה ניסוח שונה, משהו מסתורי ומפתה שיעיר אותנו מרבצנו, ויגרום לנו לזחול לעברך, תוך כדי הזלת ריר?....
אם קשה לך להיות כזה, נסה את סקרן או דנידין - אולי הם ירצו לעזור...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקלה..את צריה גם לזכור...
עינבר09/08/2007את רמת הדרישות של הבחור..הרי הוא ציין שאלו ששולחות לו מייל(אלו שכבר כן רצו)הן לא ניראות טוב או רציניות(רוצות קשר רציני)..אז ניראה לי שהוא צריך לנסח מודעה עם הדרישות שהוא רוצה ואח"כ לחכות שתיפנה אליו האחת המתאימה..רק שניראה לי שזו שתיפנה..לא קיימת כאן:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה**
עינבר09/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינברי, מה המצב נשמה?
סקרן09/08/2007מצד אחד הוא רוצה...בחורה רצינית..את יודעת לפחות תואר ראשון באוניברסיטה...
מצד שני, הוא רוצה משהי שהיא לא לקשר רציני...רק סקס...
מצד שלישי, הוא רוצה רק יפיפיות...כי הוא נראה מצויין...
מצד רביעי כנראה שאף אחת עדיין לא פנתה אליו...
ומצד חמישי, הוא חושב שכולן טיפשות...אבל הוא רוצה רק רציניות...לכי תביני אנשים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה עם הצד השישיסקס להיום!
עינבר09/08/2007איך יכולת לשכוח את זה??..אבל כול הכבוד..פירטת בידיוק את מה שהוא רוצה..עכשיו אנחנו יודעות איך לבקש את תשומת ליבו:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצד השישי? סקס?
סקרן09/08/2007תפסיקי הוא לא באמת רוצה סקס...את סתם אומרת...הוא רוצה לפנטז...
אם הוא באמת היה רוצה סקס היה כותב בצורה אחרת.
הוא רוצה משהי שתבוא, בלי שהוא יתאמץ, בלי שהוא יצטרך לדבר איתה, לפנות אליה ולהחליף איתה כמה משפטים ישר שתפתח רגליים, הוא יכנס, יגמור וילך..זה נקרא סקס?
לא נראה לי...זה נקרא לפנטז על סקס...
בכל מקרה אם אנו בענייני סקס...מה את אומרת על השאלה של דקלה? גודל, איכות כמות, ושאר ירקות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)