מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נושא לדיון - כמות או איכות?dikla4309/08/2007
מה דעתכם ודעתכן? האם יותר חשוב הגודל או שאפשר להסתדר עם איבר ממש קטנטן וטכניקה מצוינת?
בטח הנושא עלה פה פעם לדיון, אבל בכל זאת - זרקתי כפפה - יאללה - תרימו !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהלן דיקלה
סקרן09/08/2007למזלי אני לא מאותגר גודל, אבל נראה לי שאם יש לך ממש קטנטן אז זה בעיה, ולא תעזור טכניקה..
אבל זה נראה לי שאלה שרק אתן יכולות לענות אליה...נו אז ספרי לנו את דעתך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן
dikla4309/08/2007מקוה שקראת את התגובה שלי גם לתגובתך הקודמת.
בכל מקרה, הדעה שלי היא מאוד משעממת וסטנדרטית, כיוון שבעיני, אם אין גודל סביר פלוס, לא תעזור שום טכניקה.
כמובן, שאם אוהבים את הבחור, זה לא מה שיפיל את מערכת היחסים, אבל אם זה רק לסקס - אז חייב שיהיה לו משהו נאה להתהדר בו.
יש בעיה הפוכה, כמו שאתה יודע, שהאיבר גדול מדי. אני למזלי, לא נתקלתי בזה הרבה, רק פעמים ספורות, אבל זה בהחלט אתגר, לפעמים נעים, לפעמים קצת פחות.
ולענין אחר, אני רואה שרק שנינו פה, כולם פרשו להם לסופ"ש.....
או שאני טועה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקלה
סקרן09/08/2007קודם כל עינבר הצטרפה...יש כבר מצב למנאז' אטרואה...צוחק, צוחק..
ובקשר לגדול מידיי, אני אספר לך סיפור...
פעם כשהייתי ילדון בן 21, הייתי עם זוג נשוי בני 35 ו-38 בכל מקרה אחרי שגענו למיטה, ראיתי שלגבר יש משהו מפלצתי בין הרגליים, מעולם לא ראיתי דבר כזה מפחיד קרוב כל כך אליי..נארה לי לפחות 25 ס"מ ועבה בטירוף , זה היה משהו מיוחד, לא מהעולם הזה..
בכל מקרה עליה וקוץ בה...הגבר אחרי 5 דקות גמר ואני הייתי עם אשתו כשעתיים, שרשרת של אורגזמות היא קיבלה...הוא סיפר לי אח"כ שהוא פשוט לא יכול להחזיק אותו הרבה זמן ולכן הם משתפים בשביל אשתו גם גברים אחרים...
אז כן את צודקת לפעמים גדול מידיי זה לא בהכרח טוב. אבל ברור שקטן זה לא להיט...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אמיתי הסיפור הזה?
dikla4309/08/2007או שאתה מפנטז. אם זה אמיתי, אני לא מבינה איך תמיד כל הדברים האלה קורים לכולם, ורק לא לי. או שאני עיוורת שלא שמה לב לרמזים, או שאני לא יודעת מה.
אבל אם זו פנטזיה, כאלו יש לי המון בקנה ! קצת כושר כתיבה, עולם דמיוני עשיר וזה כבר מוכן.
אתה בטח יודע על מה אני מדברת.
ועוד דבר: כל הכבוד על הידע בצרפתית, ואם צחקת - סבבה. אני דוקא שקלתי לרגע בכובד ראש את הענין....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילה טוב דיקלה
סקרן10/08/2007אמיתי מאוד...נראה לך שאני אמציא סיפור שלמישהו יש יותר גדול משלי?
למה לי לעשות דבר כזה? שכחת שאני גבר? זה היה כל כך אמיתי שאני זוכר את הגודל המפלצתי שלו כאילו זה היה רק אתמול , וכבר עבר מאז מעל עשור...
סיפרתי לך את זה בהקשר של גודל שדיברת עליו..
להגיד לך משהו? לדעתי בעלה אם קצת היה משקיע בטכניקה, בפור פליי ועוד, אז זה היה מספיק לה, עם היה מענג אותה אוראלית לפני החדירה וגורם לה לגמור איזה פעמיים מהליקוק שלו אז לא בטוח שהם היו צריכים עוד גברים. היה לי שיחה עם שניהם (לחוד כמובן) ולהבנתי הוא לא כל כך רצה בזה, והיא היתה מוותרת אם היה גורם לה לגמור איזה פעמים, אבל הוא תמיד גמר לפני והיא נשארה חמה...
וזה הפרדוקס בשאלה שלך...הרי את שאלת עם טכניקה עוזרת למי שיש קטנטן (לא נראה לי כי אם זה קטנטן האשה הרי לא תרגיש אלא אם היא מאוד צרה, וגם אז אני בספק) אבל, מסתבר שגם למי שיש מאוד מאוד גדול יש בעיה...לא מצליח להעמיד אותו מספיק זמן..
דרך אגב, מה ז"א כולם עושים את זה חוץ ממך?
אני בטוח שלא כולם עושים אורגיות. אני כבר שנים לא עשיתי..בעצם מאז שאני עם אשתי...איך הזמן עובר...והאמת אם את שואלת אותי? אחד על אחת הכי טוב לדעתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקלה..לדעתי ..איכות(טכניקה) :-))
עינבר11/08/2007במידה והאיש יודע לספק את האישה איבר קטן או גדול לא ישנו לה..והם בהחלט יספקו את הסחורה..אז לדעתי האיכות חשובה.. גבר שיודע להביא את האישה למצב שהיא חווה את" אוייייי אלוהים אתה טובבבב" ..הגודל שלו לא כול כך ישנה לה..רק שימשיך:-))..תקני אותי אם אני טועה:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)