מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מאתגרת מחפשת ריגושיםsharon08/04/2009
היי, שמי שרון, נשואה בשנות השלושים, נראית טוב מאוד, עסיסית וסקסית.
מעוניינת בגבר בשנות השלושים בעל מראה טוב, שנון ושובב .
כזה שיטריף אותי בכל המובנים......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקסית
זו9610/04/2009אני מבין אותך !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועונה לקריטריונים או רק מבין?
חיה11/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשאירו פרטים להתקשרות...
חיה11/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהsharon
מורן12/04/2009אני רוצה אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמי שמעוניין
sharon12/04/2009נא להשאיר מייל ומעט פרטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרון
רון25/05/2009היי
סמסי מייל ל0577757754
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה לבוחרת
רוני29/06/2009אם את בקטע של שיחות במייל או בטלפון. אני טיפוס מקשיב מבין ומחפש דומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להכיר
אביב12/04/2009היי
נראה לי כי יש לנו על מה לדבר
אשמח אם תצרי קשר במייל ונמשיך משם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה המייל שלך?
sharon12/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לך
מלאך12/04/2009היי אשמח להכיר גבר במצב דומה, נחמד ועדין, נשוי ורציני. עסיסי וסקסי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום גם לך
אני23/04/2009נראה לי שאנחנו יכולים להתחבר בהרבה מובנים
אני אשמח להיות איתך בקשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעונה על הקריטריונים, צרי קשר
.14/04/2009היי
אני נשוי בן 38 שנראה טוב מאוד, סקסי, חרמן, שיודע את העבודה ומחפש
ריגושים. בואי נטרוף אחד את השני...
צרי קשר: [email protected]
להתראות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שרון
חמוד16/04/2009אני לא יודע אם זה עדיין אקטואלי , אך אשמח להכיר אותך
צרי קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשאיר מייל ואצור קשר
sharon17/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרון אשמח להכירך
אפרודיזאק17/04/2009המייל שלי
tetaaa @ windowslive . com* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקחי אתי שרון
אני23/04/2009שרון אפשר לקבל את המייל שלך?
נראה לי שאם אכתוב לך
תראי שאני יכולים להפוך עולומות.. :-)
שלי [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שרון
מתן19/04/2009מה שלומך ? ראיתי את ההודעה שלך .אני חושב שאני חש כמו. ד"א אנחנו באותה סיטואצייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשארתי מייל
מתן19/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלSHARON-כל הכבוד
סקרנית21/04/2009הי שרון !איך קיבלת אומץ? הרי בעלך אלול לעלות עלייך ??בכל אופן תזהרי אך תהני,יתכן שבגלל הסכנה הגירוי יותר עמוק?? בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהGood looking married 37 masteries i
Tray me26/05/2009שלום לך שטוענת לכתר מלכות החופש.
אני נשוי שאוהב ומאוהב ברעייתו ואם ילדיו מחד ומאידך סובל מחוסר עניין,טירוף,ריגוש וחידוש בכל הנוגע לסקס עם אישתי ולכן רועה בשדות זרים.
אם היית מגדירה את עצמך כשותפה פוטנציאלית לקשר בלתי מחייב אך איכותי יש מצב שזה עובד לנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרי קשר
b28/05/2009הי
אני נשוי בן 35, נראה טוב שמעוניין בקשר דיסקרטי מרתק
צרי קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיייייייי שרון
חיה ותן לחיות02/06/2009אני גבר בן ארבעים,נאה,צעיר במראה ובנפש.
פרסמתי אתמול מודעה והייתי מעוניין שתקראי אותה ואם נראה לך אז צרי איתי קשר במייל ונראה לאן זה יכול להוביל.
המשך יום נעים,נפלא וקסוווום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו שרון, יש לך חוויות לספר לנו?
27/06/2009נפגשת כבר עם אנשים מהפורום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שרון
רן28/06/2009אשמח לשמוע ממך [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שרון
אבי10/07/2009שלום שרון מה שלומך?
אם את מעונינת להכיר אותי שמי אבי,אני גבוה נראה טוב עם עינים בהירות
אפשר להתקשר כל יום עד 11 בלילה
0543447938* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אדי11/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לך
יוני29/09/2009עונה לקריטריונים צרי קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)