מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למיכלאסנת18/03/2007
אני דו מינית בת 30,אם בכיף שלך להיות רק עם אישה תשאירי פרטים ואני אצור איתך קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מוכן לנסות
דן19/03/2007אני באיימל [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסנת היי
מיכל19/03/2007לי בכלל אין ניסיון עם נשים, אבל אני רוצה להיות עם מישהי שיודעת מה היא עושה, שתלמד אותי, ולא שנלמד ביחד...
אני חושבת שגם אני דו, או שפשוט זו פנטזיה שאני צריכה לממש פעם אחת. בכל אופן אין טעם להכנס למסגרות.
האמת היא שנמאס לי לחכות לבחור המיוחל, כי אני עושה סקס מאהבה, וככה אני לא מקבלת כלום [כרגע].
הקיצר, אם את יפה וסקסית [אני כן] אז אפשר להתקדם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך בן חבר/בעל ?
דני19/03/2007הי מיכל
יש לך חבר ?
את נשואה ?
כשאת כותבת שאין לך כרגע סקס, אז זה בגלל שאין חבר, או בגלל שיש בעל אבל אין מאהב ?
אני חטוב וסקסי ומעוניין ליצור קשר מיני (אני נשוי)
את בעניין ?
כמובן שאשמח להצטרף לשתיכן, אך זה כנראה לא כוונתך.
דני
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני...
מיכל19/03/2007אין חבר ואין בעל [רק בת 24...]
אין סקס, לא כי לא מגיעות הצעות, אלא כי קשה לי להיפתח בפני מישהו, שאני לא סומכת עליו, ומרגישה איתו בנוח. דרישות שמגיעות בדרך כלל כשיש קשר חזק.
לעומת זאת, עם בחורות אני יכולה לעשות הכול בלי רגשות, אירוני קצת לא?, שהרי אי אפשר לעשות הכול. אז למה לא להנות עם בחורה. מה גם שזה מגרה אותי בטירוף, להיות עם מישהי שהיא ממש כמוני. ובלי קשר אני ממש צריכה את זה כבר!!!
אני מודה שלשכב עם גבר נשוי [לבד] זה מגרה מאוד, אבל אם אני אתאהב בך בסוף... או יותר גרוע אם אתה בי? אני כבר מזהירה אותך שאני ממכרת.
אגב בן כמה אתה?
מיכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכלי החמודה
דני20/03/2007הי מיכל
אני מבין את העניין שלשכב רק עם מישהו שאת סומכת עליו, מרגישה איתו בנוח ושאת יכולה להיפתח בפניו.
מצד שני שמתי לב שלנשים יש תקופות.
בתקופה מסוימת הן מחפשות רגש בקשר, ובתקופה מסוימת הן משביעות אך ורק את רעבונן המיני וגשימות לעצמן את כל הפנטזיות.
אין ספק שלעשות את זה עם אשה זה עוצמתי וחוויתי בטירוף.
אני חושב רק "למה להגביל את עצמך רק לסוג הזה של ההנאה" ?
אני מניח שאת ממכרת, יפיפיה ומושכת הרבה גברים, אבל יש לי חדשות בשבילך:
אני לעולם לא אתאהב בך!
אשתי היא המקסימה ביותר בתבל. אני לעולם לא אעזוב אותה, או אוהב משיהי אחרת יותר ממנה.
אני לא יכול לעשות שום דבר לגבי התאהבות שלך בי, למעט להגיד לך שאני סתם דוחה ;-) (סתם).
אני בן 36 ונראה טוב.
יש לי שני דברים שאין לגברים צעירים.
א. ניסיון
ב. נכונות להשקיע.
(אגב יש לי גם .. גדול, אבל זה יש גם לצעירים :-)
מהיכן את בארץ ?
דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני
מיכל20/03/2007קצת מייאש מה שאתה אומר, פחות לענייו הניסיון, כי זה משהו שנצבר, יותר לעניין הנכונות להשקיע.
אם אין להם נכונות להשקיע איך אני אמצא את האהבה הגדולה שלי, שאפילו אם אני אשכב מהצד, אני עדייו אוהב אותו [מקווה שהבנת את העקיצה].
אני מצטערת אבל אני חייבת לשאול איך אתה יכול לבגוד באשתך, בהרגשה שהיא המקסימה בתבל ולעולם לא תאהב אישה אחרת. האם היה לך כבר "ניסיון" של סקס מחוץ לנישואין?
לזכותך יאמר שאתה חמוד ומצחיק.
אני מהמכרז...
מיכל החמודה [חמודה אתה אמרת]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, תודה, תודה
דני20/03/2007תודה על המחמאות.
תמיד נחמד לקבל אותן (בתנאי שהם אמיתיות, כמו כאן)
האמת שלא כל כך הבנתי את העקיצה.
אני תמיד מוכן להשקיע, הן באשתי, והן בכל אשה.
אני פשוט אוהב את זה.
היה לי ניסיון מחוץ לנישואין, ואני עד היום בקשר איתה, אך כיום יש לה חבר והיא משתדלת להישאר נאמנה לו, ואני מכבד את זה.
(נפגשנו הרבה כהיא היתה רווקה. (כמוך, בעצם :-) )
אני מניח שאם משהו ביניהם יתפקשש, אז נחזור לשכב כמו פעם.
(היא אמרה לי שהיא אוהבת "להחזיק" אותי כנפש תומכת וכפורקן מיני נהדר - היא אמרה)
כשהייתי בשנות ה 20, חשבתי שאהבה ונישואים זה דבר נשגב, ושאי אפשר שיהיה משהו מהצד. זה נראה לי חילול הקודש.
היום אני חושב אחרת, ויודע שחלק מהנשים הנשואות בגילי גם חושבות ככה.
עדיין אני תמיד שמח לפגוש מישהי צעירה (24), חמודה וממכרת, לממש פנטזיות פרועות, וכולי.
לפעמים לאשה להרגיש זנותית ומופקרת גורם לאיזה סוויץ בראש ולשיא האורגזמות המוטרפות.
אגב עדיין לא אמרת לי מהיכן את :-)
דני
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני
מיכל20/03/2007אורגזמות מטורפות אמרת?
לי יש מלא פנטזיות, שטרם מומשו... טוב זה גם בגלל שאני אוהבת לפנטז....
אולי תיתן לי איזה חומר למחשבה להתגרות. כמה שאני סקסית, קשה להתגרות רק מעצמך.
נראה לי שאסנת לא רצינית, חבל זה יכל להיות מעניין.
אמרתי לך אני מהמרכז, ולא בא לפרט יותר ע"ג האינטרנט
מיכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנטזיות
דני20/03/2007הי מיכל
גם לי יש גבול לכמה אני מוכן לפרט מעל הפורום ;-)
אני מציע שנמסר קלות במסנגר לפני שנעבור לפסים "מעשיים" :-)
דני
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני...
מיכל20/03/2007לא ביקשתי שתפרט יותר מידי, רק שתיתן לי חומר למחשבה. מבטיחה שאני הולכת לעשות בזה שימוש טוב טוב. אני אוהבת לאונן ופנטזיות זה חומר מעולה בשביל להתגרות... מה אתה אומר אולי קצת?
מחכה.... מיכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסי אותי .....
om20/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)