מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סטיהקוסמת ערומה13/08/2007
יש לי סטייה אמיתית: אני אוהבת לכוון את הדילדו שלי הפוך, ככה שארנבון הרטט שמיועד לדגדגן משחק לי בתחת, זה הדבר שהכי מדליק ומרטיב אותי. אני יכולה לעשות את זה ככה עצמי כמה שעות טובות ביום...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא הבנתי עדיין מה הסטיה פה?
סקרן13/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשהיא עושה את זה הפוך אולי? :-))
עינבר13/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני הבנתי שהיא עושה את זה הפוך, אבל
סקרן13/08/2007זה לא סטיה...ביג דיל, אפשר לחשוב מה היא כבר עושה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנהנית..זה כול הביג דיל:-))
עינבר13/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהנות זה לא ביג דיל..כולם נהנים
סקרן13/08/2007בואי אני אספר לך מהי סטיה...למשל אם אחד (דילדו) יהיה תקוע לה בתחת, אחד בכוס, ואחד שלישי ואמיתי (של עבדך הנאמן כמובן) היא תמצוץ ותינוק, עד שכל הצוף הטבעי שלי יזרום לה לגרון...מממ...כל החורים מלאים, ומסופקים, זה כבר מתחיל איכשהו להידמות לסטיה למרות שגם זה לא כזה משהו חריג...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן, אתה יצירתי
קוסמת ערומה13/08/2007אתה יצירתי מאוד. מה בסך הכל אמרתי, שאני נהנית קצת בדרך לא שגרתית? זאת הסטייה הקטנה שלי. אגב, רוב הבחורות כאן היו אומרות לך שאין מצב שהן מוכנות לעשות את זה ככה, עם גירוי באנאלי.
סיפרתי לך את שלי. מה שלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקוסמת - זה נשמע אחלה
13/08/2007אל תתבייש בגלל הבנים - מה שאת מתארת נשמע אחלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדולינה,
סקרן14/08/2007איפה נעלמת לנו נשמה? מה נכנסת בלי להגיד שלום? לא יפה, בסוף אני יעלב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסטיה הקטנה שלי....
סקרן13/08/2007קודם כל נעים מאוד..
את חדשה כאן, ולא אמרתי לך יפה שלום, וברוכה הבאה לפורום הקטן ומלא הזימה שלנו...
דבר שני לא תקפתי אותך חלילה (את שאלת מה בסך הכל אמרת, וזה נשמע כאילו את מתגוננת. אז אין צורך בטח לא להתגונן ממני).
ודבר אחרון הסטיה הקטנה שלי...אוף הבכת אותי, יש לי פה כמה מכרות שלא בדיוק יודעות אבל, שאלת כל כך יפה אז נענה...
תתפלאי אבל, כמו הסטיה שלי כמו שלך רק על פי הטבעת שלי...
כן נשמה, זה כייף לא נורמלי כשמשחקות לי שם...זה כל כך נעים ומענג, אני כבר מתחיל להתענג.
את מבינה אצל גבר זה סטיה - ישר ישיכו את זה להומוסקסואליות (רחוק ממני), אבל אצל האשה זה נראה דיי טריויאלי..מכיר נשים שאוהבות עינוגים אנאלים. בטח דיגדוגים על פי הטבעת, ולא חדירה מלאה.
דרך אגב ליקוקי לשון, את יודעת ריפרופים קטנים ורטובים על פי הטבעת הרבה יותר מענגים מחרמנים ונעימים מאשר שיפשופי ארנבון, חמוד ככל שיהיה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא סטייה - יותר מנורמלי
DANYDINE13/08/2007לקוסמת וגם לסקרן
גרוי כזה, אין דבר יותר איתן
רק נורמלי ובריא
לדגדג לו את הפי..
גם זה כיף וגם נורמלי
אפילו יותר מבנאלי
זה ממש לא אנאלי
שאלו את סלבדור דאלי
כל עוד לעצמכם תעשו זאת נכון
מי שיצא נגדכם, ממש לא נבון
לא לכם לתת דין וחשבון
סקרן - מי כמוך חזק במספרים (ודוחו"ת)
לקוסמת - ברוכה הבאה פה לפורום בית זונות
כל אחד את דבריו אומר
כל עוד לא פוגע באחר
קצת ציניות לעולם לא מזיקה
אפילו לא ללולה ולבאדולינה היפה
לסיכום אוכל לומר
המשיכו,
תהנו ביחד או לבד
שתפו אותנו, בחוויותיכם
אולי נוכל להחכים מכם
ואל תקחו אותי ברצינות......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני עושה את זה הפוך לבת זוגתי
יו יו13/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגידי קוסמת,
סקרן14/08/2007את עושה גם קסמים כשאת עם בגדים?
קוסמת תעשי לנו איזה קסם קטן וסקסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוסמת בוקר טוב
ליאור15/08/2007סטיה חחח
שהרי רוב האנשים לוקים בה.
סליחה על הצניות אבל כל מה שקשור לתחת זה סטיה.אני די אוהב את האיזור הזה.
תהני ותהני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)