מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסים אסורים ה המיקצוע שלימיכל19/03/2007
טוב אז להיות אמיתית
אני נערת ליווי אז מהות העניין הם יחסים אסורים
אבל דווקה רציתי להגיב לזו שכתבה שהיא רוצה להרגיש משהו אחר מבעלה
אז מהיותי נערת ליווי יצא לי יותר מפעם להיות בסיטואציה של זוג נשוי
ואני למדתי כי סוג כזה של התנסות גורם להם (לזוג) לקירבה גדולה
ויש בזה סוג של חיבור בניהם שקשה להסביר
אז אולי כדאי לך לנסות להכניס גבר נוסף למיטה איתך ועם בעלך
וכך לשתף אותו בפנטזיה שלך
מניסיוני הדבר יגרום לכם להתקרב ולחיבור מדהים
****הודעה נערכה - הפרסום בפרום אסור******** המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי...... :-)
רועי19/11/2008היי...... :-)
אשמח אם תיצרי קשר למייל
משם נוכל להמשיך .........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל
שלי פסטרנק כץ19/11/2008אני מניחה ומקווה שבחרת במקצוע הליווי מרצון.
כנערת ליווי את יכולה לראות מה קורה לזוגות שבוחרים בך כפרטנרית כשהם נמצאים לידך, אין לך שום מושג מה קורה לאחר מכן, כשהם חוזרים לחיי השיגרה.
נכון, אני מניחה כי יש גם כאלו שחוזרים שוב, ואולי גם כאלו שמספרים לך שהחוויה חיזקה אותם, אבל רבים ואחרים חווים גם תחושות של כעס ונקם, דימוי עצמי נמוך, חרדת נטישה ותחושות נוספות ואחרות שאינן קשורות לקרבה וחיבור..
לכן הייתי נזהרת מלייעץ לאחרים לנסות משהו שעלול לפרק את הקשר.
השאלות כאן בפורום חוזרות על עצמן בוורסיות שונות אבל כולן מדברות לרוב על רצון לשינוי וגיוון.
חד וחלק! השינוי מתחיל בבית..
דברו על הכל, ספרו אחד לשני מה הייתם רוצים שיהיה ביחסים.
שוחחו עם איש מקצוע אם מתגלים חילוקי דיעות בנושאים מהותיים והשתדלו להעמיק את הקשר בבית ולא לחפש בחוץ.
אם אתם כאלו שיודעים בוודאות שפרטנר נוסף יעזור בהעמקת הקשר ויתרום לזוגיות.. לכו על זה.. וזכרו.. גם במקומות הבטוחים אפשר למעוד וליפול..
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיפשתי חיפשתי ומצאתי
שף26/03/2007נראה לי שאת היחידה שיודעת מה היא רוצה בפורום הזה צרי קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני נערת לווי
דנה15/11/2008היי גם אני הייתי נערת לווי עשיתי המון כסף נכון שזה נשמע לא טוב אבל מאוד נהניתי ולא מהסקס, כמובן שהיו לי לקוחות שאיתם נהניתי מאוד נסעתי הרבה לחו"ל ואני לא מצטערת ואפילו אם יכולתי הייתי ממשיכה לעבוד בזה, פשוט צריך לדעת להפסיק בזמן ,העניין הוא שאני לא הפסקתי בזמן וחבר שלי תפס אותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמונה שלך לא מופיעה באתר
אשף27/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
אשף27/03/2007אם את נערת ליווי מה את מחפשת בפורום הזה? סתם סקרנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אם אני נערת ליווי אז אין לי דעה
מיכל01/04/2007ויש שם תמונה שלי
תן עוד מבט
****הודעה נערכה - הפרסום בפרוום אסור******** המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
אשף01/04/2007חלילה יקירתי. לא הבנת את הכוונה שלי. לא היתה לי כוונה לפגוע. פשוט כל מי שנמצא פה בפורום הוא נשוי שמחפש פרטנרית דומה לו כדי להשלים את מה שנעלם ביחסיו עם אישתו/בעלה. זה פשוט לא הפרופיל שלך. חוץ מזה אם את אחת מה בנות שמופיעה באתר 0540000 אז את פשוט מדהימה. כל זה די מעלה את השאלה ששאלתי.זה היה מתוך סקרנות נטו.האמת היא שאני די שמח שאת פה. ככה נוכל כולנו לשמוע דעה שונה מעט. עכשיו כפיצוי אני יכול להזמין אותך לקפה ורטואלי ?( מהכפת לי.... זה בחינם)...... (-:. חג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אתה שואל אותי אזי ..
מיכל13/04/2007אני חושבת שהפיתרון של נערת ליווי הטוב הפיתרון לאותם גברים שמחפשים שינוי
ולמה ..
זו חוויה של שינוי ואם זאת אין פה כל סיכון של רומן
יש התחלה אמצע וסוף
אין עניין לצדדים לפגוע בחיים הפרטים של האחר
וכמובן אם נתפסים אין לכך משמעות
הוא היה חרמן
הלך בשתחחר וחזר הביתה
צודקת או לא ?
מיכל
0540000* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל היקרה
אשף13/04/2007את צודקת בכל מילה. אין לי ספק שבילוי עם נערת ליווי מוריד המון תסכולים אצל גברים. תסכולים אלה במשך הזמן גורמים לרצון עז לשנות את מסגרת הזוגיות ,או לבגוד,או ,לא עלינו, למקרי אונס.
האמת היא שאין לי ניסיון עם נערת ליווי אבל מאד חשוב לי ההרגשה שאישה שאיתי רוצה אותי. יש לי חברים שמספרים ניסים ונפלאות על נערות ליווי ועל ההרגשה שהן נותנות לגבר. לא יודע. קשה לי לדמיין שאישה שנמצאת איתי תמורת כסף תוכל לגרום לי הרגשה זו אבל בואי ואורי את עיניי.
דרך אגב את עובדת מאד קשה. ואני לא מדבר בציניות. זו עבודה באמת מתישה. לא שניסיתי אבל אני מדמיין לעצמי.
בקיצור מיכל את ושכמותך חיוניות לזוגיות הרבה יותר ממה שנראה. ואני מבטיח לך שגם הנשים שלנו,ככלל, יודעות את זה.
ביי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מיכל יש מצב
dave13/04/2007שאת יוצרת איתי קשר למייל רוצה להיפגש איתך
[email protected]
אני כן יודע מה העיסוק שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל, נא לא לפרסם בפורום
04/04/2007זה ממש לא המקום לכך.
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחתיך על גלגלים
חתיך01/04/2007הי מיכל חג שמח
אני בגיל 27 בכסא גלגלים רציתי לדעת אם את עובדת עם מוגבליות
ואם לא מי יכולה לעזור האם את מכירה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל
דן06/04/2007אין לך מושג .......איך אני מת לישכב אותך
מפנטז עלייך כל היום
איך בא לי עלייך
איך אני מת להצמיד אותך עירומה לקיר
כמו כלבה מלוכלכת ומיוחמת שלי
אחרי שנתתי לך להתערטל לפני בחיוך זנותי
לשבות את ליבי
רוצה להצמד עלייך מאחור-
ללוחץ אותך לקיר ומלקק אותך בנשיקה קורעת לשונות
יד ימין לשה את שדייך וצובטת חזק בפיטמה המזדקרת עכשיו
ויד שניה מלטפת את אגנך מהצד בגובה העכוזים
.......................אךךךךךךךך
ואז אני אטרוף אותך...............
כולך תהי מסוחררת................
מיוחמת.........................
הכוס לוהט ונפוח...........................
ואני קשה ונימרח מאחור......................
רוצה ללקק אותך 365 מעלות- מחייך - יודעת מה זה 360 מעלות?
מכל הצדדים- בכל התנוחות
כלכך צמא לשתות מכוסך המתגרה
בא לי להשעין אותך לקיר...... ואת בעמידה רוכנת קדימה
והשפתיים הרטובות של כוסך המתמכר נוצצות ממיצייך.......
ואני - נופל לרגלייך................
עם לשון לוהטת ונוזלת.............ריר
מה שאני אעשה לך -
אמיס אותך במיטה
רוצה לשאוב מכוסך עכשיו
מממממממממממממממממממ
רוצה אותך כבר .....
מחכה לפנויה שמשתוקקת לאבד שליטה במיטה מרוב תשוקה...
אני במסנגר [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרי קשר ,
yoav06/04/2007מסקרן לדעת איך את יכולה לשלב בין חיי הלילה לחיי היום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)