מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנה משהו יפה...עינבר13/08/2007
חום גופך בגופי
יחמם אותי
פעימות ליבנו משתלבות
בריקוד סוער כמו הלהבות
אש פשטה באיבריי
ואותך רוצה אליי
ולמרות החום הרב
ירעד גופנו כמו עלה בסתיו
עת אחוש נשימותיך
יימס גופי בידייך
כל גופי רוטט ממילותיך
כל נפשי רוצה אליך
בכמיהה רבה עוטפת
אליך כולי זועקת
לקחת פיסה מליבי
לך אתן גם פיסה מנפשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האמת , זה פיוטי (ולא בציניות)
DANYDINE14/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה אמיתי?....
אחד חדש....14/08/2007האם זה נכון האם זה אמיתי?
היש מקום כזה שבו הכל זנותי?...
שבו אוכל להגשים את כל חלומותי?
שבו אוכל להוציא את כל שיגעונותי?
שבו אוכל לפגוש נשים אמיתיות?
שלא מדברות רק שטויות?
שבהן אפשר למצוא עדיין תשוקה?
ואם אפשר להגיד אז...טיפה חום ואהבה?
זה המקום?....זה באמת זה?.....
כי...אף פעם לא תיארתי אותו כזה.....
תיארתי אותו בתוך חדרים סגורים....
עושה הכול מתחת לסדינים....
אז ממש מגניב שאני כאן....
יחד עם לביאה ודנידן....
אחזור שוב עם חלומות משוגעים...
ובינתיים ....לכולם חלומות נעימים!!!!!!!!!!
על החתום:....אחד חדש!!!1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאן זה לא בית זונות..
עינבר14/08/2007ואנחנו לא זונות!!נראה שנוצר לך הרושם המוטעה בהחלט שפה רק תיכנס ואישה תיפתח לך את הרגליים..אז טעות בידיך!!אני מדברת בשמי וחושבת שבעצם בשם כולן..אנחנו באות לשוחח בכיף..להעביר חוויות ,סיפורים ,לשאול שאלות וגם לשוחח על קשרים אסורים..אבל הפורום הוא בהחלט לא מקום זנותי!!..ואם במקום זנותי נפשך חפצה..לך לצומת הקרובה..שם תמצא את מבוקשך..ואם ברצונך כאן להיות..תן לנשים שפה אתה הכבוד לו הן ראויות!!ברור???!!!עינבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב עינברי, מה שלומך?
סקרן14/08/2007כתבתי לך כאן המשך למכתבך...
שוב שירי אהבה?
שוב את מדברת על להצית ת'להבה
בואי נדבר על תאווה
אני אגרום לך להיות רטובה
עזבי אותי משטויות
הרי אני אדון התענוגות
באתי לכאן לבלות
לחפש לי חוויות מהנות
אל תדברי איתי על מה שבלב
כי לפעמים זה כואב
אני בקטע של ארוטיקה נשמה!
ולידי כשמש את חמה
כבר שומע נשימות כבדות של התרגשות
את מרגישה בין רגליי התקשות
כמו קרוסלה ממני את מסתחררת
איתי את מרגישה אחרת
אצבעותיי על גופך מטיילות
מפמפם את ערוותך ללא לאות
חדירה ועוד אחת
אחדור לך גם לתחת
מורח עליו שמן תינוקות
את אוהבת חדירות חזקות
עוד שניה אני גומר
אבל את לא רוצה שזה ייגמר...
נדבר בהמשך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה כותב על תאווה..אך לי בא על..
עינבר14/08/2007מכתבי אהבה...אז הנה עוד אחד:-))ככה תלמד..שגם אם זה כואב הלב עדיין אוהב:-))
לאור הירח הסתכלתי בך
לאור המנצץ על גופך
וכמו שתיין
כמהתי ללגום אותך
להרגיש בך
אך מבטך תוהה למקום אחר
ואני כאן עומדת כמהה
רוצה להרגיש את חום אהבה
חסרות לי המילים היפות שלחשת באוזניי
חסר לי חום מגע זרועותייך
נשיקתך הרכה
חסרה לי התשוקה
איך ידעת לקחת אותי למקומות ניסתרים
עולם שיצרנו רחוק מעיני זרים
בחיבור לגופך
אהבתי אותך
וכעת למדתי לאבדך
מסתכלת לירח
דמעתי זולגת
נעלמה ונגוזה
אהבתי המיוחדת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן...הנה כבקשתך:-))
עינבר14/08/2007רצית לדבר על תאוה..קיבלת:-))
לא רוצה לדבר על אהבה
אז אל תיתן לי מילים
קדימה תתחיל להוריד ת'בגדים
אתה כלי לסיפוק שלי
אז שתוק! ותתחיל לענג אותי
רד על הבירכיים
לקק לי את היריכיים
ואז כמו תינוק
משדיי תחל לינוק
רד למטה לערוותי
תטעם איך הרטבת אותי
תמשיך את שפתי ערוותי לינוק
עד שמעונג אחל ליזעוק
ואז כשבפיך אגמור
מהר אליי תחדור
חזק וסוער
הנה אה גומר
היית טוב מעולה
עכשיו תתלבש ומחדרי צא
עד לפעם הבאה כשבך אשתמש
כששוב את הסדינים נעלה באש
ביי בנתיים ...עינבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו את מדברת!!! כבר עשית לי חשק..
סקרן14/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח עשיתי לך..ממתי אין לך :-))
עינבר14/08/2007הרי אתה אדון התענוגות לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרימה לי להנחתה?
סקרן14/08/2007גם אדון התענוגות לפעמים צריך לעבוד
לא יכול כל היום רק לבלות
ובעבודה אין פיתויים
אין לי כל ריגושים
את מעוררת אצלי את היצרים
ועכשיו בא לי על משחקים אסורים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחקים אסורים..רחמא לניצלן...
עינבר14/08/2007יש לנו כאן ילדים..אל תפתה את הקטינים...
מלבד זאת מה כאן אסור מה כאן מותר..
לאחוז בך להפשיט את בגדייך?
לגעת בגופך ..לטעום את שפתייך?
לאיזה קטגוריה זה שייך....פיתוי..אסור ..או מותר?
ואדון התענוגות...ספר לי מה בך מענג..
מה בך מפתה?
איך אותי תוכל לפתות..?...לעולם אחר..עולם של סודות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיתויים? היצרים כבר מתעוררים...
סקרן15/08/2007את רוצה להפשיט אותי מבגדיי?
לטעום את טעמן של שפתיי?
בוקר וזה עכשיו הקצתי
ומתחת לסדינים לך כבר הצצתי
את שואלת אותי איך אני מפתה?
כנסי לתגובה למעלה ולך אני אראה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי את הכול...ועכשיו אני ..
עינבר15/08/2007מבינה למה הרגשתי רוח קלילה מתחת לסדינים:-))..אבל להיכנס למעלה..לאן ?עוד יותר טוב למי אני צריכה להיכנס..או שבי יכנס..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)