מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפים איך להביא ביד לבחורהאלעד25/04/2009
בנות יקרות !!
אולי תוכלו לתת לי טיפים איך אתן אוהבות את זה ... ?
איך להתחיל איך להתקדם ואיך לסיים לפני שאתן גומרות !!
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא בחורה אבל....
DD26/04/2009היי אדם!
אני אפרק לך מיתוס אחד.
להכניס אצבע ועשות תנועה של "בוא אליי" ולחשוב שאתה המצא בנקודת ה-G - היא נכונה. אבל........
נק' ה-G היא כמו נקודת חן שבולטת עם הגירוי המיני והיא בולטת אחרי הרבה זמן (לפחות אחרי שהבחורה גומרת פעם אחת).
נקודה נוספת, רוב הבנות יעדיפו שתרד להן ע"פ היד. אבל אם אתה מתעקש...
תתרכז בהתחלה בדגדגן ותדאג שהאזור שם יהיה רטוב לאורך כל הזמן... לגבי ההמשך, תזרום.
אל תשכח- יותר מדיי זמן באותה נקודה מתחיל להפריע בשלב מסויים, אז תשתדל לגוון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל- DD זה לא ממש מדוייק :)
sharon26/04/2009בדרך כלל עדיף שלא להגזים בגיוון...
אצל נשים להבדיל מגברים אם הגעת למצב של גירוי האישה כל שינוי מחזיר אותה לנקודת ההתחלה
להבדיל מגבר שממשיך מאותה הנקודה. חשובה תקשורת, זה אינדיבידואלי לכל אישה
חשוה שהאישה הספציפית תכוון אותך תוך כדי, וכשאתה מגיע לנקודה שמגרה אותה רצוי להמשיך שם ולא לשחרר עד ש....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרון
אלעד26/04/2009אולי תוכלי לספר קצת איך את אובת את זה ... ?
קצת רעיונות לשיפור , כי שוב , אני רוצה ללמוד.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלומדים תוך כדי עשייה
sharon26/04/2009כפי שאמרתי קודם זה מאוד אינדיבידואלי לכל אחת
בגדול תגש לזה בעדינות, לא חזק מדי, שלא ידגדג או יכאב
וכל השאר לפי התגובה של הפרטנרית שלך, תזרום ותהיה קשוב לה
כשתרגיש שאתה נמצא בנקודה שמגרה אותה תמשיך בדיוק באותה תנועה ובאותו הקצב
ולהמשיך להיות קשוב לכל אורך האקט, לא להפסיק אם טוב לה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"How to make a woman cum"
DD26/04/2009sorry i can't add a link but write it in google and you'll have a 3 simple steps to do it
enjoy
DD* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רוצה גוגל , אני רוצה מנסיון אישי
אלעד26/04/2009תודה על ההצעה :)
אשמח לשמוע מנסיון אישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)