מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אתם בטח רוב הזמן כותבים ומאונניםyona14/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ברור..וגם אתה עושה את זה!
עינבר14/08/2007כי ילדון קטן..הפלא ופלא..גם אתה כותב כאן..אז למה אתה מתלונן?שתוק ותמשיך במה שאתה עושה..ואם כול כך מפריע לך מה שאנחנו עושים..שים סרט על הפנים..יום טוב עינבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא בטח רוב הזמן...
סקרן14/08/2007נמצא לבד
משתמש ביד
ימין או שמאל
אצלו אין מה לאכול
עוד עובר אורח
שלא במיוחד מפעיל את המח
משרבט לו איזה שטות
ויוצא בסוף סמרטוט...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשפט אחרון לך יוני
עינבר14/08/2007ניסית מודעה אחת לא ענו לך...אז פתחת אחרת..ועם באוננות אתה מתעסק..4-5 פעמים ביום??זה הרבה..אולי תקדיש את הזמן למצוא לך אישה. במקום לאונן...ובמקום להתעסק במה אנחנו עושים ..כשכאן אנו כותבים..תתעסק במציאת שאלות מעניינות..שעוסקות באהבות אסורות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר עוד משפט שלי ודיי...
סקרן14/08/2007הוא מספר שיש לו 19 ס"מ...את מבינה, בחור בן 40, מתעסק במדידות שאני עשיתי כשהייתי בכתה ז'...
אנשים משועממים...מרוב שהוא מאונן 4-5 פעמים ביום הוא גם על הדרך מודד כל יום את הזין, אולי במקרה גדל בעוד ס"מ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמ המילחמות?
ליאור15/08/2007אוננות זה אולי משהו יותר אינטימי אבל מאוד לגיטימי.
טמבל מי שלא מאונן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלו תיקון 29 ס"מ .חחח
yona15/08/2007ואני מגרה את עצמי שאני משחק בו בפי הטבעת שלי.
וקבלו עוד תיקון אני לא בן 40 .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעם הסמרטוט אני מנגב
yona15/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר עם הסרט אני מבצע קשירות
yona15/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלו תיקון 9 ס"מ חחח
yona15/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)