גמירה ושתן בייחד... משהו מוזר...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמירה ושתן בייחד... משהו מוזר...
    shiky
    30/04/2009

אתמול בזמן שחבר שלי יורד לי ... בזמן הגמירה , הרגשתי מעיין שחרור עצום ומוזר ... ביחד עם האורגזמה ... בהתחלה לא הבנתי , אז פתאום אני רואה שלולית די גדולה מהרגיל... אמרתי לחבר שלי האם יש מצב שזה שתן, כי גם הרגשתי שמשהו לא בסדר... הוא אמר לי שהוא לא חש בכלום... וגם לא היה לי פיפי ...
    זה כאילו התפרץ ככה ... ולא היה ריח של שטן כ"כ ...
    היום בבוקר כבר הבנתי שיש מצב שזה זה... ניסיתי להקות כמה שאפשר את המיתה .. אבל יש טיפה ריח ..
    אין לי מושג מה לעשות עוד, ולמה זה בכלל קרה?...
    חוץ מזה עוד נקודה לציון שזה אכן שתן , יש לי חתול והוא ישן בחדר בארגז שלו בלילה ובבוקר הוא הריח את המקום בצורה מזרה מאוד... לא רגילה לכן אישרת את החשד שלי...
    תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שום שתן

אנונימי
    01/05/2009

תהיי מרוצה את משפיכה שפיכה נשית מכוסך השלוליות בדרך כלל גדולות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמירה נשית

מישל
    02/05/2009

זה לא שתן
    יש נשים שזכו להשפריץ ואת אחת מהן תהני לך
    בשפה המקצועית זה ניקקרא "סקוויריט"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התברכת!!!!!

DD
    03/05/2009

זה תמיד מצחיק אותי- בנות עם שיער חלק היו רוצות מתולתל,ובנות עם שיער מתולתל היו רוצות שיער חלק.
    בנות עם שיער בלונדיני היו רוצות צבע כהה. ובנות עם צבע כהה היו רוצות בלונדיני.
    ושלא נתבלבל, ככה זה גם אצל בנים :-)
    המשפט "הדשא של השכן ירוק יותר" הוא ממש לא נכון, כי הדשא שלנו הוא הדשא הכי טוב בשבילנו והוא הכי מתאים לנו..

תאהבי את מה שיש לך כי ככה את... ואם זה לא היה כך אז זו לא היית את.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא שתן

שלי פסטרנק כץ
    06/05/2009

בורכת להיות אחת מ 15% הנשים שנהנות משפיכה נשית.
    נכון, כשלא מכירים את התופעה זה קצת מוזר, מעתה שימי מגבת על המיטה בכל פעם שאת עושה סקס ופשוט המשיכי להנות.

* החתול הריח את המקום בצורה מוזרה מכיוון שיש לזה ריח של הפרשה וזה מושך. גם גברים (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זכיתתת

לפני לידה
    06/05/2009

מותק, תשמחי שזה קורה לך,זה מעצים את האורגזמה פי כמה
    הייתי מתחלפת איתך עכשיו, זה קרה לי רק פעם אחת (לצערי) ומאז אני לא מצליחה להנות מזה שוב
    וחבל.. היה לי כל כך טוב
    בקיצור, קרה לך משהו טוב, ותהני מכל פעם שזה קורה לך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל

לפני לידה
    06/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו