מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש הבדלים בסקס בגלל נתונים פיזייםzxy101/05/2009
אני כול החיים רציתי להתחתן עם "פרגיה"
אבל בגלל לא מעט לחצים של ההורים התחנתי בסוף עם "פרה"
אני נשוי "לפרה" והסקס היתה לא משהו
נורא קשה לעשות היתה הרבה תנוחות מה שאפשר לעשות
בקלות עם "פרגיה"
היא רק מתכופפת והאיבר חודר בלי הפראות של ישבן גדול וכ"ו
איך אפשר לפתור את הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין בעיה
אנונימי01/05/2009לך ללול יש שם מלא פרגיות בחר פרגית אחת .
לך על האימרה שאם קצת רצון וקצת יכולת יכול הפיל לזיין פרגיונת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחחחח איזה בידור
באתי להשפריץ18/05/2010XDDDDDDDD
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה חושב ש"פרגיה" היא בלרינה??
DD03/05/2009הבעיה לא נמצאת אצל אשתך, "הפרה", אלא בראש שלך. אתה צריך לאהוב אותה כמו שהיא כי ככה היא.
אם כל הזמן תחשוב שפרגיה היא גמישה ויותר קל להכניס את הזין בדוגי אז יכול מאוד להיות שזה ילך לך. אבל אל תשכח שזה מאוד תלוי באופי של הפרגיה.
אני מכיר פרגיות שהן כמו קרש במיטה, ואילו אני מכיר פרות שהן משוגעות ועושות כמעט הכל.
אם אתה רוצה לחפש פרגיה רק בשביל לזיין, אז אתה יכול למצוא המון כאלה באינטרנט, לא נראה לי שחסרות כאלה בתשלום.
לגבי השאלה לגבי איך אפשר לפתור את הבעיה, אז התשובה נמצאת אצלך ואצלך בלבד.
תסתכל בראי ותשאל את עצמך מה יעשה טוב לאישתך ואיך אתה יכול גרום לה להנות בסקס איתך.
תרמוז לה במהלך היום כמה אתה אוהב אותה, כמה אתה חושק בה, כמה אתה אוהב את מה שיש לך והכי חשוב זה שתעריך את מה שיש לך באמת.
תעשה תרגיל- תפנה אצבע מאשימה!! עכשיו תעשה פריד לכף היד שלך. תסתכל על היד שלך ותראה כמה אצבעות מופנות מי שאתה מאשים וכמה אצבעות כלפיך
התשובה צריכה להיות; אצבע אחת כלפי מי שאתה מאשים ושלוש אצבעות מופנות אליך.
מסקנה- תתחיל להסתכל עליך לפני שאתה מסתכל על אחרים.
תחשוב מה אישתך חושבת עליך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה של פרות
שלי פסטרנק כץ06/05/2009אתה עושה רושם של אדם מגעיל ודוחה.
מה גם שאתה מתנסח בצורה לא ברורה ואי אפשר להבין מה אתה רוצה.. מעצמך וממנה.
ובעניין הפרה... כנראה קבלת את מה שמגיע לך. תתמודד! (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)