מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריך עזרה דחוףמיקי20306/05/2009
שלום,
רציתי לדעת האם לאחר שקרום הבתולים ניפתח האם חייב לצאת דם, שכבתי עם ידידה שלי שטענה שהיא בתולה ולאחר החדירה לא יצא דם איך אני יכול לדעת אם היא נישארה בתולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשביל להרגיע אותך
אנונימית06/05/2009לי לא היה דימום בכלל בפעם הראשונה וקרום הבתולים כן ניקרע פשוט יש בנות שאצלהן הקרום גבוה יותר ויש כאלה שנמוך יותר ויש כאלה הוא עבה יותר ויש דק יותר כול אחת זה שונה אצלה.. אז סביר להניח שהיא כבר לא בתולה עם הצלחתם להגיע לחדירה מלאה... בהצלחה תהנו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה דחופה!!! (:
שלי פסטרנק כץ06/05/2009שלום מיקי,
ראשית אני לא מבינה מדוע אתה זקוק לעזרה דחופה? הרי לא נשקפת כל סכנה לך או לה.
בסך הכל עשיתם סקס ואתה רוצה לדעת למה לא ירד דם.. נכון? (:
נכתב רבות בפורום הזה על נושא קרום הבתולין ובכלל לפני שמקיימים יחסי מין כדאי לקרוא קצת חומר מקצועי כדי שלא תזדקקו לעזרות דחופות מעין אלו.
ולעניין:
קרום הבתולין הינו קרום דק שעלול שלעיתים נמתח ולא נקרע גם אחרי תקופה ארוכה של קיום יחסי מין ולפעמים נקרע כבר בגיל צעיר מאוד בגלל סיבות אחרות. התעמלות קרקע/מכשירים/רכיבה על סוסים/אופניים/שימוש בטמפונים ועוד.
לכן, אין לך כל סיבה לחשוש מכך שלא ירד דם.
לגבי השאלה השניה שלך :
האם היא נשארה בתולה???
אם בתולה היא מישהי שמעולם לא קיימה יחסי מין בחדירה (וזו הכוונה בדרך כלל) אז אתה צריך לדעת לבד שהיא כבר לא בתולה.
לפי הראיה שלך, היא יכולה להמשיך ולשכב עם עשרות בנים וכל עוד שלא ירד לה דם היא תספר לכולם שהיא בתולה וזה לא יהיה שקר (:
בקיצור..
תפסיקו כבר לייחס חשיבות מטופשת שכזו לקרום הבתולין עצמו. יותר חשוב שתייחסו חשיבות למעשה האהבה שאתם עושים. הבחורה סיפרה לך שאתה הראשון שלה? למה שתשקר לך?
אם אתה לא מאמין לה, למה אתה נמצא איתה בקשר בכלל?
אם אתה נמצא איתה בקשר רק כד לשכב איתה... מה אכפת לך אם היא בתולה או לא (:
יש מבין?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)