מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לעורר את היצרים...סקרן15/08/2007
רוצה להפשיט אותי מבגדיי
לטעום את טעמן של שפתיי
את רוצה להרגיש את גופי החלק והחטוב
כשאחדור לכוסך הרטוב
שואלת איזה משחקים מותרים ואיזה אסורים
ואצלי היצרים כבר מתעוררים
אצלי הכל אפשרי
את יודעת שאני בחור מתירני
אין אצלי לא, נחשוב, אולי,
או לא כדאי
אני אמן
לא סתם איזה סקרן
את מדברת איתי על פיתויים?
אבל אצלי זה דרך חיים..
את כבר יודעת שאני מגשים החלומות
אומן החוויות המיניות
איתי לא רוצים להפסיק
כי תמיד רוצים עוד ועוד להספיק
לפני שחוזרים לחוקי
למין השגרתי
כי אני אדון התענוגות
ולא באתי מהאגדות
מגשים את כל התשוקות הכמוסות
עד שלא נשארים סודות
ממלא אשה בתשוקה
בנגיעתי הרכה
הופך שפחה לנסיכה
ונסיכה יכולה גם להפוך איתי למלכה
ואת שואלת וכי למה תהפוך היא למלכה?
כי אני אמן התשוקה
אני מנשק,
אני מלטף ומלקק
ליטופי חמים
מגעי נעים
נשיקותיי רכות
וחדירותיי חלקות אך חזקות
מגע הקטיפה עם שפתיי
מגע הקסם באצבעותיי
יגלה נקודות נסתרות ונעלמות בגופה,
ויאיר את יופייה
וכשאגע לה במפשעות,
היא תרצה שאשאר איתה שעות
אלגום מנקטרה הבא בין רגליה
ירטטו כל אבריה
כי אני כאן בשביל לפנק
אין לי עניין בסתם לחדור ולהתפרק
היא תחוש כמה היא מדהימה
ותלהט כחמה,
היא תיראה מרהיבה
לאחר שאמלא אותה בתאווה
תרגיש נחשקת ונאהבת,
לא יבין בעלה למה היא קורנת וזוהרת
היש צורך שאוסיף ואדבר על פיתויים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יווו חםםםם לי:-))
עינבר15/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר את נשמאת מעניינת דברי אליי
yona15/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלייך..או איתך?לא הבנתי
עינבר15/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיתי אליי מה זה חשוב רק שתגידי משהו
yona15/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר רק השם שלך עושה לי את זה
yona15/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו(הנה אמרתי)
עינבר15/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יביא לך קרח...
סקרן15/08/2007נגלגל אותו על הבטן שלך,
על הירכיים שלך, בפנים ובחוץ...
נקרר אותך לאט לאט..
טוב האמת כשאני לידך גם פריזר לא יעזור לקרר אותך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיווווווו 2 הצעות..אני רוצה עוד!!
עינבר15/08/2007פריזר לא יזור ..ואם זה יהיה בתוך..זה כן יקרר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעזור**
עינבר15/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן אתה טוב בכתיבה כמו שאני במיטה
yona15/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה שהכתיבה שלי ממש גרועה...
סקרן15/08/2007טוב תמיד הייתי איש של מעשים
פחות טוב בכתיבת מילים
אף פעם לא הייתי סופר
ואני לא איזה משורר
בטח לא מחבר
בקושי קצת מאלתר
הייתי חלש בחיבור ובהבנת הנקרא
גם אם זה נשמע רע
כי אני טוב במספרים
אמן החיזורים
המגע שלי ממכר
והמראה שלי משכר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל הלילה שהייתי איתך לא נחשב
yona16/08/2007לא בא לי עליך אז לא עמד לי......
האמת לא רציתי לפגוע בך אז אמרתי שאני חולה....
ואני לא הומו ...............רק דו דו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך פה תת פורום: "המצ'ואים"
הד"ר16/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)