מבקש הסבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקש הסבר
    סטאפ
    07/05/2009

שלום רב,

אישה נשואה בת 37 + שלושה ילדים מנצלת כל הזדמנות כדי להופיע בפני בצורה מאוד סקסית ולדבר איתי על החוויות המיניות שלה בעבר. הערתי לה שהשיחות האלה מדליקות אותי עליה אבל יחד עם זאת היא לא מעוניינת בסקס. היא תמיד מציינת שסקס בשבילה זה חדירה בלבד בלי כל המשחקים המקדימים.
    מה אפשר ללמוד על אישה כזאת? מה המשחקים האלה נותנים לה? האם להאמין לסיפורים שלה בעבר?

אשמח אם תענו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקש הסבר

הוספת תגובה

• תשובה

שלי פסטרנק כץ
    13/05/2009

או שהיא נהנית מהטיזינג או שהיא מחפשת להדליק אותך או שהיא בעצמה לא יודעת מה היא רוצה..

אם זה מטריד אותך שהיא מעוררת לך את החושים אבל בורחת ממעשים תבקש ממנה להפסיק או שתהנה מהסיפורים ותחזור הביתה לעשות ביד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• או שאולי היא....

DD
    13/05/2009

חושדת שאתה בוגד בה או מסתכל על בנות אחרות יותר מדיי והיא מחליטה לגרום לך להתגרות אך לא להגיע לסיפוק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו