לשלי-כל הזמן מתחיל לעמוד לי רק ממחש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשלי-כל הזמן מתחיל לעמוד לי רק ממחש
    אבי
    08/05/2009

כל הזמן מתחיל לעמוד לי רק ממחשבות.אני בן 29 וקורה לי הרבה שאפילו שאני עומד במקום ציבורי למשל בסופר פארם או במרכז קניות אז אני מתחיל לחשוב על מישהי מסוימת ואני עומד עם שני רגליי על הקרקע והאיבר שלי מתחיל לפעול,אני מרגיש שהאיבר שלי די "פורה" בקטע הזה יותר מדי.
    כמו כן אני חיב לספר משהו קצת אישי ואני לא יודע אם זה הזמן הנכון לחשוף אותו,אבל הכרתי לאחרונה מישהי וזה מפחיד אותי שכל פעם שאני מדבר איתה בטלפון או בפגישה הראשונה שהיתה לנו עד עכשיו ישבתי איתה ליד חוף הים והיא אמרה לי "עכשיו אתה לא תהיה לבד" ואחרי שהיא אמרה את המשפט הזה התחיל לעמוד לי,מאוד מדאיג אותי הקטע הזה כי דברים כאלה קורים בדר"כ לנערים בני 16-17 שרק מתנשקים עם אישה וכבר עומד להם.מאוד מפחיד אותי שרק אני יגע בה סתם ביד או יחבק אותה והיא תגלה שעומד לי.אני בן 29,היא מעל 30.
    וגם שאנחנו מדברים כל יום בטלפ' יש רגעים במהלך השיחה שהיא מדברת איתי והזין שלי זז הרבה
    מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

שלי פסטרנק כץ
    13/05/2009

כנראה שאתה מאוד מגורה ולא מצליח להעביר את זה מהמחשבות למעשים ולכן אלו התחושות שעוברות בך למראה נשים ובכלל.

אני מניחה שאותה בחורה שמשוחחת איתך כל יום ונפגשת איך בחוף הים רוצה בקירבתך ולכן היא אמרה שעכשיו כבר לא תהיה לבד. אולי כדאי שתפסיק לחשוש מקירבה.

גם אם תחבק אותה ויעמוד לך אני חושבת שזה אמור להחמיא לה ולא להרחיק אותה.
    אם תפתח ביטחון עצמי תוכל לצאת מזה באלגנטיות ולחייך אליה תוך כדי שתגיד לה " וואווו! אפילו "הוא" מתרגש מכמה שאת מקסימה" (: זו דרך נפלאה לצאת מסיטואציה שעלולה להיות מביכה.

בנוסף, לפני פגישה איתה אולי כדאי שתאונן וככה תהיה פחות מגורה.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו