מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס ו...נישואיןOmerShalev2610/05/2009
שלום,
אני בן 26, לא מזמן נולד לנו ילד ומאז ישנה ירידה בכמות הסקס באנחנו עושים.
לפני היעד היינו עושים את זה 3-4 פעמים בשבוע - כאשר אני מבחינתי בעל רצון ודחף לעשות את זה 1-2 ביום לפחות.... (שנינו עם עבודות גמישות שמאפשרות להיפגש מתי...)
כיום אנחנו בקושי עושים את זה 1-2 בשבוע ואותי זה מתסכל.... בהתחלה רמזתי ואחרי זה אמרתי... אבל אני לא מוצא פיתרון...
האם זה מצב נורמלי? האם זה יחזור לסטאטוס טוב יותר או שכאשר יש ילדים החשק פוחת משמעותית?
ניסיתי את האפשרות הרומנטית, ואני תמיד משקיע ואוהב את אישתי מאוד... אבל גם מאוד מאוד אוהב סקס....
יש רעיונות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קח לך מישהי מהצד...
עידן10/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי פיתרון בשבילי /:
omershalev2610/05/2009קראתי את הפורום אחורה שראיתי שאני לא לבד... (בלשון המעטה)
בנתיים נראה לי שאשמח להתכתב עם נשים שחוות את אותה בעיה לדבר ולהקשיב... וככה לפחות למצוא אוזן קשבת :)
מי שמעוניינת אני נמצא בomershalev26 @ gmail.com* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שלי פסטרנק כץ13/05/2009אחרי שנולדים הילדים המצב משתנה בכל התחומים וכן, גם בתדירות הסקס.
המצב שאתה מדבר עליו נורמלי לחלוטין.
פעם או פעמיים בשבוע זה לא מעט על פי רוב הסטטיסטיקות.
כמו שנשמע ממה שאתה כותב אני מניחה שאתה גורם לאשתך להרגיש שאתה באמת אוהב אותה וזה מה שחשוב. אם היא תרגיש שאתה גם תורם לבית ולגידול הילד (עושה כביסות, כלים, מחליף חיתולים, מעניק לה שעות פנאי ולוקח איתך את הילד לשעה שעתיים כדי שתוכל לנוח) אין ספק שיהיה לה גם כוח וגם רצון לבלות איתך לבד.
כשאשה מרגישה שהגבר הוא שותף מלא לגידול הילדים ותחזוק הבית היא מלאת הערכה והערצה לגבר שלה, ומה יותר כיף מלהכנס למיטה עם מישהו שאנחנו מעריצים??!
ולשאלתך,
כשהעיפות תעבור ותתרגלו לרכש החדש וכמובן אם תמשיך ככה כמו שאתה מציג את פני הדברים, אין לי ספק שהסקס יחזור להיות כמו שהיה בהתחלה ואפילו יותר טוב (:
לא אצל כולם נעלם החשק אחרי הילדים, הרבה אנשים משתמשים בילדים כתירוץ.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס ונישואין
מור15/05/2009היי
קראתי את הבעייה שלך והיה קשה לי להתעלם
לדעתי כרגע אשתך אולי מרגישה לא נוח כל כך עם הגוף שלה כי ציינת שלא מזמן נולד לכם ילד
אני יודעת שזה קורה אצל הרבה נשים אחרי לידה .
תהיי סובלני כלפיה וחיי הנישואין שלכם יחזרו למסלולם .ואל תשכח תמיד לפרגן לה ולהרגיש טוב עם
עצמה ,נשים תמיד צריכות חיזוקים חיוביים.
אם אתה אוהב אותה ולאחרונה נולד לכם ילד אל תקשיב לעצות מטופשות מהסוג של עידן (מישהי מהצד).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)