מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשוי בן 36נמרוד21/03/2007
אני נשוי בן 36 + 3 , כל יום אני מכין את ילדי לגן/בי"ס בהנאה, נוסע לעבודה (די נהנה אפילו), שוכב עם אישתי פעמיים בשבוע (בשבוע טוב), יוצא פעם בשבוע, נוסע לחופש פעמיים בשנה. בקיצור הכול מצויין. אז למה אני מרגיש שחסר לי משהו...? אם גם לך חסר משהו אשמח לדבר על זה (רק לדבר) [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נמרוד
ל22/03/2007כולם מתחילים ב"רק לדבר"
לדעתי תחשוב טוב טוב אם אתה רוצה להכנס לזה
היה לך בעבר נסיון בדברים האלה? או שזו הפעם הראשונה?
ברור שחסר משהו, לכולנו חסר, אחרת לא היינו כאן
זה מתחיל בחוסר ואחר כך הופך למשהו שאתה לא ממש יכול בלעדיו..
אתה באמת רוצה את זה? או שאתה פשוט לא יודע לאן אתה נכנס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנמרוד
יעלי26/03/2007שלום נמרוד,
אני בת 32 , נשואה ואם ל- 2. לא מעוניינת לפרק את החבילה . בעיקר בגלל הילדים.
אני דווקא יודעת מה חסר לי - חסר לי חבר, לדבר איתו, לחלוק איתו חוויות, חסר לי פירגון, חיזור ואהבה.
אשמח להמשיך לשוחח עימך דרך האתר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יעל
נמרוד28/03/2007יעל יקרתי, אני ממש יכול להבין אותך. השיגרה, חוסר ההתרגשות, הויכוחים הקטנים, העייפות. אבל למרות הכול לא הייתי מחליף זאת ברווקות בחיים ללא משפחה וילדים. אשמח למלא חלל שחסר, אולם לא רצוי בדרך פחות פומבית דרך מיילים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל
יונתן04/04/2007אשמח לחלוק איתך בשיחות וכל שאר ירקות......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיונתן
יעלי04/04/2007שלום יונתן,
פתחתי חשבון דואר
אני מצליחה לשלוח ממנו הודעות, אך לא לקבל...
אשמח אם תוכל לסייע לי בעניין
יעלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוכר
אייל06/04/2007יעלי
מכיר את מה שכתבת
ומקרוב
אשמח לשוחח על כך
צרי קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרועי
יעלי07/04/2007שלום,
כיצד ניתן ליצור עימך קשר?
יעלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יעלי
dave08/04/2007רוצה את המייל שלי אני יכול לעזור בהחלט בנושא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהdave
יעלי08/04/2007כן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכייף יעלי
dave08/04/2007המייל שלי הוא
[email protected]
ותספרי לי כל מה שאת חושבת שאני צריך לדעת בכדי לעזור לך
מחכה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעלי
אייל11/04/2007היי יעלי
צרי קשר
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעלי
אייל13/04/2007יעלי
חיכיתי למייל שלך....
[email protected]
יום מקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי נעים מאוד
ya07/04/2007היי נעים מאוד קראתי את תגובתך ומצאה חן בעניי הפתיחות
ובטח זה נישמע נדוש אבל אני ממש אבל ממש חדש כאן
וצריך מורה נבוכים
רוצה לדבר וצריך חברה רוצה להיתרגש ורוצה להיתרגש ולרגש
רוצה המון דברים ובעיקר רוצה להיות בשביל להעניק מעצמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתגובה הייתה ליעלי
ya07/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יעלי
dave07/04/2007אני כאן גם בשבילך לדבר ואולי אם תרצי יותר מזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסיון חשוב
joe09/04/2007,תיצרי קשר יש לי נסיון לתת לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)