לא גומרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא גומרת
    דנהלה
    11/05/2009

שלום אני נמצאת במערכת יחסים מזה 5 שנים ואף פעם לא גמרתי ולא התקרבתי לגמירה... אני חולמת שאני גומרת ויודעת את התחושה של הגמירה אך במציאות זה אף פעם לא קרה. אני בת 23 וזה ממש מטריד אותי עד מאוד!!! נמאס לי כבר מההרגשה הזאת שאף פעם לא גמרתי ובמיוחד שאנחנו יושבים בחברה וכולן מספרות איזהנ הרגשה עילאית זו!!! אני ממש מתוסכלת ולא יודעת מה לעשות.... החבר שלי בגדול מפנק אך לפעמים ממש אין לו כוח והוא רוצה רק לגמור ... הוא טוען שהבעיה אצלי ניסיתי הכל וזה לא עובד. עוד דבר מטריד אותי אך לא יודעת אם זה קשור... בגיל 12 היה לי חבר ואיתו גם הנשיקה הראשונה .... היינו חברים לתקופה קצרה וזהו... מלפני כמה שנים ועד היום כשאנחנו רואים אחד את השני יש לנו התרגשויות ורואים את זה עליו וגם לי. ואת האמת אני לא מפסיקה לחשוב עליו ולחלום עליו זה ממש מפחיד ... זה כבר כמה חודשים טובים שאני לא מפסיקה לדמיין אותנו יחד. . אני בבעיה גדולה. עזרי לי בבקשה. אני לא יודעת אם אני מאוהבת בבחור שאני איתו או רגילה אליו .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא גומרת

הוספת תגובה

• תשובה

שלי פסטרנק כץ
    13/05/2009

הי דנהלה,

א. ראי את תשובתי לניקול (מעליך)

ב. יכול להיות שמה שחסר לך ביחסים עם הבחור שלך הם בדיוק אותן ההתרגשויות שאת חווה עם ההחבר הראשון.

ג. רק את יכולה לדעת אם את מאוהבת בחבר שלך או רק רגילה אליו.

ד. אין ספק שלזכרון של משהו ראשוני יש כוח עצום שמשפיע על עוצמת הריגוש, אבל זה לא אומר שכשתהיי איתו תרגישי את אותם הדברים. את זוכרת לו חסד נעורים אבל קחי בחשבון שדברים משתנים עם הזמן ומה שהתאים בגיל 12 לא בהכרח יתאים לך היום.

מצד שני, אין שום סיבה שתשארי במערכת זוגית שבה את לא מסופקת ומעסיקה עצמך כל הזמן במחשבות על מישהו אחר.

יכול להיות שהתשובה שלי תגרום לך להרגיש אפילו יותר מבולבלת אבל אלו הם פני הדברים ואין פתרונות קסם.

הכל בידייך... אז תשתדלי להחזיק חזק את מה שחשוב לך או לשחרר את מה שאת כבר לא זקוקה לו יותר (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו