חוסר חשק מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק מיני
    אמא
    19/05/2009

שלום,
    אני בת 33 נשואה מזה כשמונה שנים לבעלי בן ה- 35 (עמו התחנתי לאחר כשנתיים וחצי של חברות) ויש לנו שני ילדים- האחד בן כמעט ארבע והשניה בת כשנה וחצי, אותה עודני מניקה.
    יש לי בעל מקסים, אוהב אותי מאד, דואג, נוח, מתחשב, עושה בשבילי הכל ואני מאד אוהבת אותו ונמשכת אליו.
    היחסיים ביננו טובים, התקשורת טובה, אנחנו לא רבים הרבה (למעט בשנה האחרונה שהיו בינינו מריבות בלתי פוסקות סביב נושא ההנקה והרגלי השינה של הקטנה).
    בעלי הוא הראשון והיחידי עמו קיימתי יחסים. יצוין כי היו אחרים לפניו שהמערכת איתם היתה בעלת אופי מיני ונהנתי ממנה מאד. מעולם לא הייתי "חתולת מין" ולא חוויתי אורגזמה. תמיד הייתי טיפוס סגור בכל הקשור לסקס וקיימתי יחסים בעיקר כדי לענג את בעלי. בהתחלה היה לי יותר קל לעשות את זה, הייתי יותר יוזמת וחווה סוג של תשוקה אבל עם השנים יותר קשה לי- אני עייפה, אף פעם אין לי חשק, כמעט אף פעם אני לא יוזמת והמגע בינינו, עם השנים הלך ופחת, והפך להיות מאד ממוקד ומוביל לסקס בסופו של דבר. אני העלתי את הנושא מול בעלי ואמרתי לו שחסר לי המגע, המזמוז בלי החדירה בסוף והוא טוען שאם כבר אנחנו במגע מסוג זה, הוא לא יכול להתאפק ורוצה שזה יוביל לסקס. נראה לו מיותר ל"התמזמז" מבלי שזה יוביל לסקס. לטענתו אנחנו כבר לא "בני 16" (כאילו זה תואם לגיל זה בלבד ) וגם ככה הזמן שלנו מוגבל.
    אני מאד אוהבת את בעלי, נמשכת אליו ורוצה לספק אותו. אני חושבת שמגיע לו שיהיה לו סקס טוב ולא מגיע לו לעבור חיים שלמים עם מישהי שהסקס איתה בינוני ומטה. הוא לא מתלונן למעט העובדה שהוא מבקש ממני להשתחרר כי אני מאד לחוצה, סגורה (סוגרת רגלים והוא צריך להלחם), לא מרוכזת באקט, לא מתחברת.
    אני לא אוהבת לגעת בעצמי ולא הצלחתי להתחבר לאוננות למרות שניסיתי.
    גם אין בכוונתי ללכת לייעוץ למרות שאני יודעת שיש מקום
    אשמח אם תנסו לסייע לי במסגרת זו.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק מיני

הוספת תגובה

• כל הכבוד לך!!!!

DD
    19/05/2009

קודם כל, מצטער על האורך....

לצערי ולצערך אין כל כך הרבה מה לייעץ לך , אבל אני חייב לומר לך כל הכבוד על הכנות ועל הנכונות שלך לשפר את המצב הקיים.
    אני יכול לנסות ולחשוב על עצמי ועל מה הייתי רוצה בחיי המין שלי ו/או מה יכניס קצת פלפל. ואני אשתדל לפרט... אולי זה יוכל לעזור....
    1.היה מדליק אותי אם אשתי הייתה נוגעת בי באזורים אינטימיים בנקודות זמן שבהן אנחנו לא יכולים לעזות סקס (זה רק מחרמן יותר).
    2.אם אשתי הייתה אומרת לי בצורה ישירה "רוצה לרדת לי"
    3.בגד סקסי שאשתי תלבש במיוחד בשבילי או חצאית בלי תחתונים.

חשוב לציין – כל הדוגמאות הנ"ל נכונות להעדפות שלי באופן אישי.
    אשתי, בדיוק כמוך, גם קצת ביישנית בנושא המיני ואני משתדל להגיד לה להיפתח ולומר לי מה מדליק אותה או מה עושה לה את זה... אך זה קצת קשה.
    אני מצטער אם זה נשמע כאילו אני מפנה את הכל כלפייך, אך אני בטוח כי גם בעלך צריך לשתף פעולה ואם זה לא יבוא משני הצדדים אז זה לא ילך. צריך שיהיה מישהו שיוביל את זה ואני חושב שאת היא זו שיכולה לעשות זאת.
    כמו שכבר אמרתי, גם אשתי היא ביישנית והכי הייתי רוצה זה שהיא תרגיש יותר חופשיה לומר לי ולעשות איתי את כל העולה על רוחה. גם אם זה אומר שבא לה לשרוט אותי, להפליק לי, לדבר איתי מלוכלך, לשחק לי באיבר המין ולעשות לי קצת teasing.... הכל הולך, רק שתהייה חופשייה!

אשמח לעזור בעוד שאלות

DD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למשועממת

שמעון מהגולן
    20/05/2009

ישנם לא מעט דרכים לפתור את הבעיה שלך ,כפי שאת נשמעת לי צלע שלישית יוכל להיות התחלה של משהו מעניין בחיי המין שלכם ,מבחינה מינית הגעתם לרוויה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיואשת

שלי פסטרנק כץ
    21/05/2009

אני קוראת את דברייך בפורום והם כל כך מוכרים לי משנים של עבודה ופגישות עם בנות במסיבות רווקות, ערבי נשים וכאלו שעזרו אומץ והגיעו לקליניקה כי הרגישו שנמאס להן לחיות בלי ההנאה הזו שכולם מדברים עליה.

המכתב שלך גורם לי כסקסולוגית לרצות מאוד לעזור לך בעיקר כשאני יודעת שיש לי את הכלים המתאימים וראיתי כבר כל כך הרבה מקרים דומים לשלך של בנות מקסימות שהגיעו לשתיים שלוש פגישות וחזרו אלי קורנות מאושר כשגילו כמה פשוט וקל להגיע לשם והן מצטערות על שדחו את הייעוץ זמן רב כל כך.
    יש עשרות סקסולוגים/יות מקסימים ומיומנים שנמצאים בדיוק למען מטרה כזו. נראה לי טיפשי ופרימיטיבי להחליט שלא ללכת אליהם לקבל עזרה.

גם הטוב שביניהם לא יוכל לתת לך יעוץ בפורום. כדי שתגיעי למה שאת רוצה את צריכה לשבת בארבע עניים מול איש מקצוע שיוכל לעזור באמת.

אם היית רואה אילו אנשים מגיעים ליעוץ אולי היית מבינה שזה תופס את כולם.
    ממיטב השחקניות/זמרות/מנהלות/מורות/עובדות סוציאליות ועוד עשרות רבות של נשים מקסימות שלא למדו לענג את עצמם ולהנות ממין טוב.

אם לאחד הילדים שלך היתה (חס וחלילה) בעיה חברתית בגן והיו מודיעים לך שהוא לא מצליח לתקשר עם חברים ואף אחד לא מעוניין לשחק איתו אני מניחה שהיית פונה ליעוץ ומבקשת עזרה מקצועית..נכון? למה שאת ובן זוגך לא תקבלו טיפול ראוי גם כן?

המצב שאותו את מתארת יהפוך לאט לאט להיות מרכז חייך. כשיחסי המין אינם טובים בתוך הקשר, נוצרים מתחים רבים שמובילים לריבים על כל שטות ולריחוק בין בני הזוג.

בהמשך זה משפיע גם על היחס לילדים כגורם מפריע לניהול סקס תקין ועוד. חבל.

ויותר מהכל, חבל שלא תהני מסקס משובח ותמשיכי את חייך באופן שכזה. אין ספק שגם בעלך מרגיש שכשאת עושה סקס את עושה לו טובה ולא באמת נהנית וזה די מתסכל.

אני מסכימה לגמרי שלמיזמוזים אין גיל והמשחק המקדים הוא חלק בלתי נפרד מהסקס.. כך שגם בעלך צריך ללמוד דבר או שניים כדי לגרום לך לרצות לעבור לשלב הבא.

אין לי ספק ששניכם זקוקים ליעוץ מקצועי.

אני מניחה שכשאת מדמיינת את זה זה נשמע לך מרתיע אבל שיחות כאלו מתקיימות באווירה כל כך חברית ונעימה, על כוס קפה ועוגיות וכבר במהלך הפגישה תרגישי שאת מתנקה ממשהו שמכביד עליך כבר כמה שנים.

צר לי אך אין פתרונות אינסטנט.
    אם תחליטו בכל זאת להמשיך ככה... כנראה שאת עדיין לא ממש מיואשת כמו שציינת בכותרת.

כך או כך,
    שיהיה בהצלחה (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו