מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שפיכה נשית ואורגזמהתמר20/05/2009
היי,
בן זוגי החל לאחרונה, לגעת בי בתוך הנרתיק עם האצבעות,
באופן כזה, שאני משפריצה כמויות אדירות של מים.
התחושה היא של שחרור מוחלט, ומאוד נעימה.
אך האם זו אורגזמה נרתיקית?
כי זו תחושה חדשה שמעולם לא חוויתי,
וקשה לי לעמוד או להשוותה לאורגזמה דגדגנית.
תודה מראש,
תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתמר
שלי פסטרנק כץ21/05/2009כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה :-)
תמר22/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן. מדובר באורגזמה נרתיקית.
שלי פסטרנק כץ27/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי מת להצליח ליגרום לאישתי
רני30/05/2009הייתי מת להצליח ליגרום לאישתי להשפריץ זה החלום של חיי אם תוכלי תמר לפרט את השיטה אשמח מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשיטה
שלי פסטרנק כץ03/06/2009ניסוי וטעיה... (:
באופן כללי נקודת הגירוי החזקה אצל האשה מלבד המוח היא הדגדגן.
בצידו האחורי (פנימי) של הדגדגן ממוקמת נקודת ה G המדוברת, אם במקביל לגירוי הדגדגן תחדיר חצי אצבע לנרתיק ותסובב אותה כלפי מעלה אל כיוון תקרת הנרתיק (איזור הדגדגן) תוכל להזיז את האצבע הפנימית בעדינות תוך כדי גירוי האיזור הרלוונטי. גירוי משולב של הדגדגן + הG גורם לנשים רבות לתחושה עילאית עד כדי אורגזמה. 15% מכלל הנשים הללו בורכו בנוסף לכך בגמירה בעלת שפיכה נשית. אותה ההשפרצה המדוברת.
יש סברה לאחרונה שבעזרת גרוי מתאים כל אחת תוכל להגיע לאותה השפרצה מדוברת. העניין עדיין לא הוכח אך אתה רשאי לעשות את הניסוי בבית ולהודיע לנו מה היו התוצאות (:
התנאי החשוב לכל אלו הוא כמובן אווירה מתאימה, רצון של שני בני הזוג לאותה חוויה ופתיחות אדירה. כשבת הזוג מרגישה בנוח ואינה עסוקה בזמן הסקס במחשבות מטרידות כמו "האם אתה גם נהנה" " האם אתה מחכה כבר שהיא תגמור" האם נמאס לך" "האם זה יצליח/שווה את ההשקעה" ועוד.
כששני בני הזוג נכנסים לטראנס אמיתי של תשוקה, השמיים הם הגבול והגשם הוא גשם של ברכה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהננסה את זה בבית
DD03/06/2009שלי- תודה רבה לך על ההמלצה...
שאלה בנוגע לנק' ה G... אני מכיר שנק' ה G היא כמו נקודת חן והיא מתבלטת רק לאחר שהאישה גורמת לפחות פעם אחת. אז...
1.האם נכון שנקודת ה G מתבלטת לאחר גמירה אחת לפחות?
2.במידה וזה אכן נכון, אז האם נקודת ה G עדיין רגישה למרות שהיא לא בולטת?
3.האם יש שוני בין הבליטה של נקודת ה G בין נשים?
תודה מראש...
DD
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)