שפיכה נשית ואורגזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפיכה נשית ואורגזמה
    תמר
    20/05/2009

היי,

בן זוגי החל לאחרונה, לגעת בי בתוך הנרתיק עם האצבעות,
    באופן כזה, שאני משפריצה כמויות אדירות של מים.

התחושה היא של שחרור מוחלט, ומאוד נעימה.
    אך האם זו אורגזמה נרתיקית?

כי זו תחושה חדשה שמעולם לא חוויתי,
    וקשה לי לעמוד או להשוותה לאורגזמה דגדגנית.

תודה מראש,
    תמר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה נשית ואורגזמה

הוספת תגובה

• לתמר

שלי פסטרנק כץ
    21/05/2009

כן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה :-)

תמר
    22/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן. מדובר באורגזמה נרתיקית.

שלי פסטרנק כץ
    27/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי מת להצליח ליגרום לאישתי

רני
    30/05/2009

הייתי מת להצליח ליגרום לאישתי להשפריץ זה החלום של חיי אם תוכלי תמר לפרט את השיטה אשמח מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השיטה

שלי פסטרנק כץ
    03/06/2009

ניסוי וטעיה... (:

באופן כללי נקודת הגירוי החזקה אצל האשה מלבד המוח היא הדגדגן.
    בצידו האחורי (פנימי) של הדגדגן ממוקמת נקודת ה G המדוברת, אם במקביל לגירוי הדגדגן תחדיר חצי אצבע לנרתיק ותסובב אותה כלפי מעלה אל כיוון תקרת הנרתיק (איזור הדגדגן) תוכל להזיז את האצבע הפנימית בעדינות תוך כדי גירוי האיזור הרלוונטי. גירוי משולב של הדגדגן + הG גורם לנשים רבות לתחושה עילאית עד כדי אורגזמה. 15% מכלל הנשים הללו בורכו בנוסף לכך בגמירה בעלת שפיכה נשית. אותה ההשפרצה המדוברת.

יש סברה לאחרונה שבעזרת גרוי מתאים כל אחת תוכל להגיע לאותה השפרצה מדוברת. העניין עדיין לא הוכח אך אתה רשאי לעשות את הניסוי בבית ולהודיע לנו מה היו התוצאות (:

התנאי החשוב לכל אלו הוא כמובן אווירה מתאימה, רצון של שני בני הזוג לאותה חוויה ופתיחות אדירה. כשבת הזוג מרגישה בנוח ואינה עסוקה בזמן הסקס במחשבות מטרידות כמו "האם אתה גם נהנה" " האם אתה מחכה כבר שהיא תגמור" האם נמאס לך" "האם זה יצליח/שווה את ההשקעה" ועוד.

כששני בני הזוג נכנסים לטראנס אמיתי של תשוקה, השמיים הם הגבול והגשם הוא גשם של ברכה (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ננסה את זה בבית

DD
    03/06/2009

שלי- תודה רבה לך על ההמלצה...
    שאלה בנוגע לנק' ה G... אני מכיר שנק' ה G היא כמו נקודת חן והיא מתבלטת רק לאחר שהאישה גורמת לפחות פעם אחת. אז...
    1.האם נכון שנקודת ה G מתבלטת לאחר גמירה אחת לפחות?
    2.במידה וזה אכן נכון, אז האם נקודת ה G עדיין רגישה למרות שהיא לא בולטת?
    3.האם יש שוני בין הבליטה של נקודת ה G בין נשים?

תודה מראש...

DD

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו