לענבר,דנידין, ולסקרן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לענבר,דנידין, ולסקרן
    בת
    18/08/2007

שלום לכולכם. אני זאת שהתכתבתי איתכם לגבי הנושא: "מבט ממושך". בהמשך. צץ לי הרגע רעיון, מה דעתכם על זה. שאם אמצא את העיתוי הנכון, ואהיה עם הגבר פנים אל פנים, אני רוצה לעבוד עליו, ולומר לו שחלמתי עליו אמש בלילה, ואם ישאל מה? אומר שהתחבקנו. ואז נראה איך התגלגלו העניינים. האם כדאי, האם זה יראה ילדותי מצידי? האם יבין שאני מתה במציאות להרגיש את חיבוקו? האם הוא יצחק עלי? האםירגיש מבוכה?. מה דעתכם, כי אני רוצה איכשהו ליזום בהדרגתיות וברמזים , כי השני לא יוזם כלום- אולי חושש מכל מיני סיבות. מה דעתכם על רעיון זה, ואולי יש לכם עוד רעיונות איך לגרום לו שיתחיל סוף סוף איתי!!!!!! . תודה נשמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לענבר,דנידין, ולסקרן

הוספת תגובה

• חסרים עצים ביער? רדי מהעץ הזה...

DANYDINE
    18/08/2007

ככובה, סמדר או כל שם אחר שתבחרי...

ראשית נתחיל מהטיעון המרכזי - רדי מהץ, יש עוד הרבה דגים בים, את לא באמת רוצה אחד בלי עמוד שדרה, סמרטוטר שלא יודע להרים מטפחת? תגידי לי שזה נכון...

אם בכל זאת רוצה את הדרך הקשה, השקיעי מאמצים היכן שתוכלי לקטוף פירות ולא אצל אילו שלא יודעים לקטוף אותם

קרי, התחזויות, לשחק בכאילו ובנדמה לי... זה טוב לגיל הגן, או לכיאלו שיש להם כבר הכל ויכולים "לשחק" מבלי להפגע.

לך יש מה להפסיד... כי את בעצמך לא יודעת מה את רוצה, וכל מה שמנכר לך בראש זה אי הוודאות, הספק, והרצון המוחלט הבלתי מתפשר לדעת ל מ ה ???? למה הוא לא פונה אלייך

אז באמת.... שלא יעבדו עלייך

זה לא רומנטיקה
    זה גם לא אהבה ממבט ראשון
    זה בטח לא התאהבות
    זה לא רצון לחפוז
    וזה בודאי לא משאלת חייך

אז צאי, הכירי בחורים נורמילם, שיש לך אתם דיאלוג, ולא מונולוג, לא באמת חשוב מי היוזם כל עוד יש דיאלוג, והרצון להשתתף בו הוא הדדי

ותודה שטסת דנידין..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כוכבה

סקרן
    19/08/2007

שלום כוכבה/שרית/נוגה או סמדר,
    תראי נשמה, הכי פשוט והכי קל זה לגשת לבחור בלי לשחק משחקים, ולהגיד קודם שלום...זה באמת לא קשה נכון? אח"כ באמת בלי הרבה חששות להציג את עצמך " אני נוגה/שרית/סמדר" (או מה שתחליטי), ואז להמשיך (ותסלחי לי שזה בלשון פניה לאשה כי קשה לי לכתוב לגבר) אבל תגידי לו משהו בסגנון של: "אני לא יכול להוריד את העיניים שלי ממך..את מאוד סקסית מושכת, יש לך משהו מטריף בעיניים, ואני חייב להכיר אותך...ובלה בלה בלה" חכי לתגובה שלו ותמשיכי מכאן הלאה..בכל מקרה תפני אליו כשהוא לבד.
    אל תגידי לו אתה חתיך, או אתה יפה. זה ממש מפגר..תדברי על זה משיכה אליו, וכד'...
    מתביישת? לא נעים? לא נעים מת מזמן, ועם ביישנות לא תגיעי לכלום בחיים, לא רק בתחום של יחסים עם גברים.
    בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסקרן

בת
    19/08/2007

היי סקרן. לא כדאי להגיד לו בהזדמנות שניפגש שאני לא יודעת למה אבל חלמתי עליך כל הלילה. ואם ישאל מה חלמת? אומר: שהתחבקנו. נראה מה תהיה תגובתו. אולי זה יביך אותו? מה דעתך על הסיפור הזה? ותודה לך סקרן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כוכבה...אל תיפגעי חלילה ...

עינבר
    19/08/2007

זו לא הכוונה שלי..אבל זה נשמע ממש ילדותי..חלמת עליו שהתחבקתם?זה חלומות ילדות..מילא חלמת עליו שעשיתם סקס פרוע כול הלילה..טוב זה כבר חלום:-))..אבל אם תומרי לו שחלמת עליו ורק התחבקתם..חמודה הוא יחייך לשניה ואז יגחך..והרושם שיווצר מימך הוא של ילדה..אז הנה המלצתי בנושא..שלא תאמרי לו שחלמת על חיבוק!!אם כבר עזרת אומץ תאמרי לו שחלמת על המגע שלו בגופך ועוד כיד הדמיון שלך:-))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עינבר

בת
    20/08/2007

היי עינבר. אני אעשה המון שרירים ושיהיה לי האומץ אומר לו זאת, כי זאת כבר עליית מדרגה. פה הוא יבין לגמרי שאני רוצה אותו, מעניין מה תהיה תגובתו. אם הוא רק יחייך ולא יזום, אני ירד מהר מהעץ ואשכח ממנו, ואז אבין שהוא לא לעוניין לעשות מאומה, חתיכת פוץ ביישן, ואם יפעל בהתאם, אז שיחקתי אותה בגדול וזה הרבה בזכותכם. נראה אם יהיה לי האומץ ותחזיקי לי אצבעות. יום טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב שינית שם? רבת זהויות...

DANYDINE
    21/08/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנידין

בת
    21/08/2007

מה איכפת לך איך קוראים לי? מה זה יתן לך?, יש לי 4 שמות. אני אוהבת לגוון בכל המובנים. יום טוב דנידין ותחזיק לי אצבעות ותאחל לי הצלחה עם הגבר. והלוואי והוא יזום אני אהיה יותר מאושרת ואז יהיה לי קל לזרום. יום טוב לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש לא אכפת לי אם עושה לך טוב...

DANYDINE
    21/08/2007

ילדה,

ריבוי שמות וזהויות - זה לא בדיוק מעיד על יציבות, החלטיות ונחישות..
    כאילו אין בעייה אם את משתמשת ב 2 שמות במקביל, אבל החלפה של אותו שם, מעיד על חוסר מסויים... הכימיכל מסויים... ולא אמשיך לפרט...

בכל מקרה אם את עדיין בקטע של הנחנך הזה או מפנטזת שתגידי לו ככה או אחרת, השתדלי להיות לפחות אתו בשם/זהות/מראה אחד...

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנידין

בת
    22/08/2007

בוקר טוב מורי. אתה צודק בהחלט. אני פשוט חששתי שלא תענו לי בפורום, כי אולי אראה בעיניכם כנודניקית ותתעלמו ממני, לכן ציינתי מבלי לחשוב פעמיים שמות שונים. אך לא נורא אשתדל בפעם הבאה להתמקד מכסימום בשני שמות כדי שתדע על מי מדובר ולא לבלבל אותכם בשמות. סליחה אם הרגזתי אותך. עכשיו אני הולכת לים להשתזף בפעם אחרונה, כי עד עתה הייתי בחופשה מהעבודה, מחר יש לי סידורים בבית, וביום ראשון הקרוב מתחילה שוב לעבוד , אנצל עוד יום את החופש. אל תשאל כמה מחמאות אני מקבלת על העור השזוף שקיבלתי, וזה לא שהייתי המון זמן בים, פשוט אני קולטת מהר צבע. צבעי שחום ומבליט את עיני הבהירות, אני עכשיו יותר אוהבת את המראה שלי. שיהיה לך יום טוב. מוצלח ושמח. ממני - אסנת (ובאמת לא משנה השם), העיקר אהבה בלב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תהני בים - שלחי תמונה

DANYDINE
    22/08/2007

הי אסנת

אל תשכחי לשים קרם הגנה... צבע עור מולטי זה יפה, אבל בלי מקדם הגנה - זה מסרטן ויוצר בעיות נוספות והתחלת קמטי זקנה בגיל צעיר יותר....
    ראה הוזהרת...
    בינתיים שלחי תמונה שנראה כמה את יפה [email protected]
    איך ענייך בוערות..
    תהני מהחופשה.... למה לא, אני לצערי טרם לקחתי חופש השנה... סינג'רו אותי, ונראה לי שעד החגים כולל, אני מושפט...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנידין

אסנת
    23/08/2007

מצטערת שלא יכולת להנות כפי שצריך מהחופש. מה פירוש , נשפטת? על מה ולמה???. לגבי שליחת תמונה, אם אשלח לך תמונה או לאתר , אתה יודע מה יקרה? האיימל שלי יהיה מפוצץ, יקרוס, ויהיה בגודל של ספר עב כרס. ריר יזל ממך, כי אני לא רוצה להשוויץ, אך זו האמת. אני יפהפיה מדהימה. מה יותר יפה משיער שטיני ארוך, גולש, גוון עור שזוף, ועינים ירוקות כמו של חתול? אף סולד, ופה קטן, חזה בינוני ולא שמנה, טיפה מלאה. זהו. מספיק, כבר תארתי לחלוטין איך אני נראית, אז אתה יכול לדמיין לעצמך, איך אני נראית. יפה או לא??. שיהיה לך יום טוב, ומקווה שתפצה את עצמך יום אחד, ותנצל את החופשה, כי מגיע לכל אחד מאיתנו חופש מכל השנה שעובדים קשה. נכון או לא? . אז בינתיים, ביי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמעת פצצה - רק לא בלונדינית...

DANYDINE
    23/08/2007

סתם צוחק...
    התכוונתי שאני "שפוט" בעבודה... צריך למלא את מקומם של כולם ולי אין זמן לצאת לחופש... אבל מתי שהוא זה יקרה... זה חלק מהבעייה להיות עצמאי...

תיאור שלך נשמע טוב.... אז שלחי תמונה... למייל שלי לא לכולם... לא תקבלי ספר עב כרס... חוץ מזה, תיאור ודמיון לחוד ותמונות לחוד... לפעמים אחד מקלק את השני..
    מאחר ואיני שופט של אף אחד, כולן וכולם יצירי אלהויפ - שווים בעיני, ובאמת לא משנה המראה... משנה הנשמה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסנת ישר ולעניין

yona
    22/08/2007

יש מצב להיתחבר????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאסתי אסתר איך שלא קוראים לך ...

תמיר
    22/08/2007

אם את רוצה להציע לו פשוט תגידי לו שאת אוהבת אותו או משו ואז תנשקי אותו ו תרימי לו תחולצה ואני לא צריך להסביר לך מכאן...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו