מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה דחווווופהבת 1418/08/2007
אני וחברה שלי חברים כבר 6 שנים ומתחתנים בחודש הבא.
אמא שלה אמרה לה לא עשות סקס לפני חתונה ובודאי לא להיכנס להריון.
ראינו סרט סקס והיינו עם פיג'מה.
אני הייתי עם תחתונים והיא עם שמלה בל חזייה וחוטיני.
כשהיה סצינת סקס דחפתי לה יד וכשזה התפתח היא דחפה לי ופשוט הפשטנו אחד את השנייה ועשינו סקס בלי מחשבות.
יום אחרי גילינו שהיא בהריון.
אמא שלה הזהירה אותנו לא לעשות את זה.
טעינוף לא שמנו לב!
מה נעשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיזה עולם הגעת אלינו?
DANYDINE18/08/2007שלום ל"חתיך" באמת אתה כזה?
לא מאמין שאתה 6 שנים עם חברה ולא עשיתם סקס...
לא מאמין שלא קראת, התוודעתם לאמצעי מניעה
לא מאמין שאתה עושה רק מה שאמר אמרה...
לא מאמין שכלל יש לכם בעייה...
אז אם אתם באמת מתחתנים, או באמת עשיתם סקס ראשון מזה 6 שנים... מה בדיוק הבעייה?
פרי אהבתכם יגיע כשירצה היום (אפשר לספור את הימים אם כי לא מדע מדוייק) אם יגיע לפני או אחרי החתונה באמת כבר לא כ"כ משנה.
החשוב ביותר הוא שאם באמת אתם אוהבים והחלטתם ממילא להתחתן, זוגיותכם אכן מהימנה... אז זמו קדימה ותנו לפרי אהבתכם בית חם טוב ואוהב..
וכל השאר... יסתדר לבד, ובעיקר - ימותו הקנאים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום אחרי
מ20/08/2007מאיפה לעזאזל אפשר לדעת שיום אחרי קיום יחסים אפשר היה לדעת שהיא בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)