מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוקר טוב עינבריסקרן19/08/2007
מה המצב עינבר? מה חדש אצלך?
אני רואה לא הייתי פה יומיים חגיגה...נכנסו כל מיני מתחזים...
1) גבר שטוען שהוא אשה מיוחמת, מפרסם מודעה הזויה ומפיל פה את כולם בפח...חחח...אנשים פשוט פתט..
2) עוד גבר שמספר סיפור הזוי...מספר לנו שפעם ראשונה שהוא שכב עם חברה שלו (אחרי 6 שנים), בדיוק יום אחרי שהוא שכב איתה, היא נכנסה להריון...בדיוק יום...
ועל שאר הסיפורים באמת חבל להשחיט מילים...
תאמיני לי צריכים לקרוא לפורום, לא סקס ויחסים אסורים, אלא סקס ואנשים פנטזיונרים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחת את המלקק....
DANYDINE19/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת שלא שכחתי, פשוט זה היה...
סקרן19/08/2007לא שווה התייחסות...גבר שמקבל תשלום מנשים צעירות???
מה עוד ניתן להוסיף על כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי סקרן צהריים טובים..
עינבר19/08/2007אני חושבת שיש להחזיר עטרה ליושנה...כמו שהיה בהתחלה משעשע קצת עוקצני אבל הרבה יותר כייפי..וללמד את החדשים איך לנסח מודעה...יש מתנדבות/ים?(המשימה לא קלה..ללמד לכתוב משהו בתחום ההגיון ולא הפנטזיה..משהו אמיתי ומכובד שיכבד את הנשים /הגברים הנמצאות/ים כאן)...ליבי יוצא אל המתנדב/ת..אבל לאחר מכן יהיה נחמד הרבה יותר לכלונו:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מרשה לך להתחיל בשיעור הראשון...
סקרן19/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אני זו שמושלכת לזאבים:-))
עינבר19/08/2007יתחילו הגברים קודם(אני אתחבא לבנתיים :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כבר שלחתי את חיצי...
DANYDINE19/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מתחבאת? באמת?
סקרן19/08/2007מה קרה? לא מתאים לך להתחבא..תואילי בטובך לחשוף עצמך..:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה~~הנה חשפתי( * )( * )~~~~
עינבר19/08/2007עירומה לחלוטין...חחחח סתם צוחקת:-))אתה רוצה שאני אהיה הראשונה שיחנך אותם?????אמממ מפתה..(אני אקלקל אותם עוד יותר)====דנידין=====בלי חיצים זה כואף בטוסיק :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעדיפה אותי ציני?
DANYDINE19/08/2007מה קרה?
למי זה כואב?
לך?
יש כל מיני חיצים
יש חיצי אהבה של קופידון
יש חיצי רעל
יש חיצי הרדמה
ויש סתם אינדיקים - חיצי קליעה במטרה
אני שולח לפי הצורך... למי שמגיע מקבל את שלו...
וכל אחד גם יודע איזה סוג מקבל אפילו בלי שאומר... :-))
אז יום טוב שיהיה לך בינתיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)