מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסים אסוריםדנה29/05/2009
היי, כבר 11 שני ם אני נמצאת במערכת יחסים עם גבר נשוי שלא יכול להתגרש מסיבות שלא אפרט [למרות שהיה מאוד רוצה ] הוא לא אוהב את אשתו ואפילו היא יודעת עליי לפני כשנה החלטתי שאני לא מחכה יותר וכמו בסרטים לקחתי את הכלב שלי [שבינתיים נפטר מסרטן] ויצאתי לגינות הכלבים לחפש בעל [ותאמינו לי זה עובד] התחתנתי עם הגבר הראשון שיצאתי [גם לו היתה כלבה] אחרי חודש הוא הציע לי לעבור לגור אצלו ושלושה חודשים אחר כך הציע לי נישואים האמת היא שחיבבתי אותו אבל לא ממש אהבתי אותו אבל הסכמתי לשמחתי הרבה עד החתונה כבר הייתי מאוהבת בו אבל הבעיה היא שלא הפסקתי את הקשר עם הגבר הנשוי אני מאד רוצה אבל זה בלתי אפשרי אנחנו כמו דיבוק אחד לשני יותר מדי מתאימים וזה קשר שקשה לותר עליו ואז החלטתי שהכי טוב יהיה לעזוב את הארץ דברתי עם בעלי ואמרתי לו שהייתי מאוד רוצה לחיות קצת בחו"ל הוא הסכים למרות שהוא בעלים של חברה מאוד גדולה בארץ ואנחנו עוזבים בעוד חצי שנה כמובן שהחבר שלי עדיין לא יודע אין לי מושג איך לספר לו יש ביננו קשר מאוד נדיר עברנו כל כך הרבה ואנחנו מאוד מחוברים הפיתרון היחיד שלי זה לעזוב את הארץ אני מאוד מקווה שאחזיק מעמד בלעדיו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דעתי בנושא
אלמה29/05/2009הי תמרה.
לא תמיד אנחנו בוחרים את מי לאהוב. לדעתי לברוח לחול זה בעצם לברוח מהמציאות שימי יד על הלב - את חושבת שבחול לא תתגעגעי לחבר הנשוי שלך? בעלך נשמע לי אדם מקסים, אבל לדעתי את לא בלב שלם יחד איתו ואני לא מנסה לשפוט אותך. לדעתי את צריכה למצוא מצב בו יהיה לך טוב עם מי שאת נמצאת איתו - כי אם היה לך טוב איתו בארץ, לא תהיה סיבה שלא תפסיקי לחשוב על החבר הנשוי. השינוי של המקום הגאוגרפי לא ישנה את מה שיש לך בלב. אני רוצה לשתף שאני בשנה האחרונה התאהבתי בשני גברים נשואים (עם אחד היה לי קטע ועם אחר רק פלרטוטים) לפעמים מתחילים איתי בנים שבאמת יכולים לתת לי המון אבל מה לעשות, הם לא עושים לי את זה. את צריכה לקחת את הזמן ולמצוא מישהו שיהיה לך באמת טוב איתו - לא פחות מהחבר. אז לא תצטרכי לברוח. והכי חשוב ובאמת חשוב - אל תכעסי על עצמך ואל תשפטי את עצמך. דברים כאלה קורים וזה בסדר. תאהבי את עצמך ובנוסף אל תכעסי על אף אחד בסיפור הזה - כשתאהבי את עצמך באמת תמצאי גם גבר שיתאים לך. ודרך אגב עד שזה יקרה זה ממש בסדר להיות גם לבד.
מקווה שעזרתי
שולחת לך חיבוק ענק
אלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אלמה
דנה29/05/2009הי אלמה, קודם כל תודה ענקית לא ציפיתי לתגובה כל כך תומכת, וכן יש לי בעל מקסים שבזכותו זכיתי לחיים בתוך מסגרת נורמלית אבל כשאני חושבת על ילדים קשה לחשוב שזה יהיה איתו ולא עם החבר שלי, את צודקת ששינוי גיאוגרפי זה בריחה אבל כנראה שזה מה שאני צריכה אחרת זה בחיים לא יעבוד... בכל אופן תודה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
אלמה02/06/2009השאלה האם זה באמת יעבוד.
כי אם לא, לדעתי זה באמת יקשה עליך - אפילו יותר
אלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מאמינה שבריחה זו התשובה?
שלי פסטרנק כץ02/06/2009בכל מקרה... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתמרה
אנונימי05/06/2009אין כאן עניין של הזדהות אתך ניהול חייך הוא בידייך ''מאהבך'' הנשוי ממשיך להיות נשוי ואין סיכוי שיצא ממסגרת זו.עצתי לך להיות חזקה ולהחליט מה טוב לך.לא לברוח ולא לחיות חיים כפולים ומסובכים ולהסתכל קדימה עד כמה שזה אפשרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)