סימן שאלה גדול-תחילת קשר.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימן שאלה גדול-תחילת קשר.
    אגם
    31/05/2009

היי :] אני יוצאת עם בחור כבר מעל חודש וחצי בערך,אנחנו לא מדברים כל יום אלא מידי פעם,או שהוא שולח הודעה אלי בואי ניפגש ואני זורמת עם זה,או שאני שולחת לו בדרך כלל הוא יוזם את הפגישות ..
    כשאנחנו נפגשים אני מרגישה חיבה אליו יש כימיה והכול טוב, אני מרגישה נאהבת שאני איתו אבל לא בלעדיו הוא לא חושף רגשות, ואף נוטה להחמיא אלא פשוט מתיחס אלי יפה,בעדינות ולא מחפש לגעת בי כל הזמן..כמו רבו הבנים היום.

השאלה היא כמה זמן אפשר למשוך ככה קשר? סוג של חוסר וודאות לגבי ההמשך, אציין אני בת 18 הוא 19, ..אני מוצאת את עצמי בקשר טוב אבל אבודה..כי זה לא מוגדר ,מה עושים?ואיך לדבר איתו או לעלות את הנושא בצורה עדינה וטובה ? כי כרגע אני פשוט מפחדת לעלות את הנושא ואולי לאבד אותו ?..

אשמח לייעוץ בכך,
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימן שאלה גדול-תחילת קשר.

הוספת תגובה

• אגם שלום

DD
    01/06/2009

במילים אחרות את אומרת.. אני מאוד מחבבת את הבחור אך הוא מתקשר אליי מדיי פעם ורק כשנוח לו ואנחנו נפגשים רק כשנוח לו.
    בתור גבר – זה ממש נחמד שאתה יכול לקבוע להיפגש מתי שבא לך, לעשות משהו שנוח לשניכם ולא להיות מחויב כאחד. קשר לא מחייב זה ממש כיף ונוח וכל גבר היה רוצה בזה בגיל 19, אני ממש לא מאשים את הבחור.
    אם את רוצה לדעת אם הקשר הזה בא מהלב והוא אמיתי, את צריכה לקיים את המפגשים הללו, אבל להשקיע בזוגיות ובביחד ולא במיניות. ככה את בעצם תבחני אם הוא בעיקר מעוניין בסקס ובחירמונים או בקשר עצמו.
    כוריוז – אני ואשתי התחלנו ככה. בהתחלה ידידים, אח"כ יזיזים בלי קשר מחייב, בהמשך חברים וכיום נשואים. גם לי ולאשתי הייתה את אותה בעיה בלמסד את הקשר בין יזיזים לחברים.
    משהו אחד עיקרי נשמע קצת מוזר בקשר והוא החוסר תקשורת מצידו בימים שאתם לא נפגשים.
    ככל שתדברי איתו יותר, תוכלי להבין אם הוא מעוניין בקשר מחייב או לא.
    מצטער שאני לא מספר איך בדיוק הפכנו את הקשר שלנו מיזיזים לחברים (זה יכול לחשוף את זהותי {למי שמכיר אותי}).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

שלי פסטרנק כץ
    02/06/2009

זו בדיוק הדילמה בתחילת קשר...

האם את כן חושפת רגשות?
    האם את כן ברורה עבורו?
    האם הוא יכול לנחש מהתנהגותך שאת מעוניינת בו באופן רציני?

אם התשובות על שאלות אלו הן שליליות הרי ששניכם נמצאים באותו המקום.

נסי להוביל בעצמך את הקשר. נסי ליזום נסיעה יחד ליום ארוך.
    הים הוא מקום נפלא להפוך קשר רדוד לרציני יותר. האווירה הרומנטית, הקירבה, השמש, כל אלו מוסיפים חן לשניקה ראשונה ולחיבוק שאומר ... מכאן ועד עולם.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה,!!

אגם
    04/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו