מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימן שאלה גדול-תחילת קשר.אגם31/05/2009
היי :] אני יוצאת עם בחור כבר מעל חודש וחצי בערך,אנחנו לא מדברים כל יום אלא מידי פעם,או שהוא שולח הודעה אלי בואי ניפגש ואני זורמת עם זה,או שאני שולחת לו בדרך כלל הוא יוזם את הפגישות ..
כשאנחנו נפגשים אני מרגישה חיבה אליו יש כימיה והכול טוב, אני מרגישה נאהבת שאני איתו אבל לא בלעדיו הוא לא חושף רגשות, ואף נוטה להחמיא אלא פשוט מתיחס אלי יפה,בעדינות ולא מחפש לגעת בי כל הזמן..כמו רבו הבנים היום.
השאלה היא כמה זמן אפשר למשוך ככה קשר? סוג של חוסר וודאות לגבי ההמשך, אציין אני בת 18 הוא 19, ..אני מוצאת את עצמי בקשר טוב אבל אבודה..כי זה לא מוגדר ,מה עושים?ואיך לדבר איתו או לעלות את הנושא בצורה עדינה וטובה ? כי כרגע אני פשוט מפחדת לעלות את הנושא ואולי לאבד אותו ?..
אשמח לייעוץ בכך,
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגם שלום
DD01/06/2009במילים אחרות את אומרת.. אני מאוד מחבבת את הבחור אך הוא מתקשר אליי מדיי פעם ורק כשנוח לו ואנחנו נפגשים רק כשנוח לו.
בתור גבר – זה ממש נחמד שאתה יכול לקבוע להיפגש מתי שבא לך, לעשות משהו שנוח לשניכם ולא להיות מחויב כאחד. קשר לא מחייב זה ממש כיף ונוח וכל גבר היה רוצה בזה בגיל 19, אני ממש לא מאשים את הבחור.
אם את רוצה לדעת אם הקשר הזה בא מהלב והוא אמיתי, את צריכה לקיים את המפגשים הללו, אבל להשקיע בזוגיות ובביחד ולא במיניות. ככה את בעצם תבחני אם הוא בעיקר מעוניין בסקס ובחירמונים או בקשר עצמו.
כוריוז – אני ואשתי התחלנו ככה. בהתחלה ידידים, אח"כ יזיזים בלי קשר מחייב, בהמשך חברים וכיום נשואים. גם לי ולאשתי הייתה את אותה בעיה בלמסד את הקשר בין יזיזים לחברים.
משהו אחד עיקרי נשמע קצת מוזר בקשר והוא החוסר תקשורת מצידו בימים שאתם לא נפגשים.
ככל שתדברי איתו יותר, תוכלי להבין אם הוא מעוניין בקשר מחייב או לא.
מצטער שאני לא מספר איך בדיוק הפכנו את הקשר שלנו מיזיזים לחברים (זה יכול לחשוף את זהותי {למי שמכיר אותי}).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שלי פסטרנק כץ02/06/2009זו בדיוק הדילמה בתחילת קשר...
האם את כן חושפת רגשות?
האם את כן ברורה עבורו?
האם הוא יכול לנחש מהתנהגותך שאת מעוניינת בו באופן רציני?
אם התשובות על שאלות אלו הן שליליות הרי ששניכם נמצאים באותו המקום.
נסי להוביל בעצמך את הקשר. נסי ליזום נסיעה יחד ליום ארוך.
הים הוא מקום נפלא להפוך קשר רדוד לרציני יותר. האווירה הרומנטית, הקירבה, השמש, כל אלו מוסיפים חן לשניקה ראשונה ולחיבוק שאומר ... מכאן ועד עולם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה,!!
אגם04/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)