ירידת חשק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידת חשק
    לירום
    01/06/2009

שלום.
    לאשתי יש ירידת חשק לסקס שהחמירה מאוד בשנים האחרונות (אנחנו בני 40 )
    אני לא מצליח לשכנע אותה שהיחסים הירודים בינינו קשורים לירידת החשק שלה לקיים יחסי מין.
    היא מאשימה את כל העולם ומתנהגת כאילו נתפסה בגנבה ונכנסת כל הזמן לעמדת התגוננות .
    היא נכנסת למסלול של שקרים ולא מוכנה להודות בבעיה ומאשימה אותי בירידת החשק שלה וכנ"ל בכל כשלון טיפולי היא מוצאת שזה לא מתאים לה או מאשימה אותי בכל כשלון כזה או באי שיפור המצב .
    איך ניתן לשכנע אותה שהיא לא אשמה בכך והיא צריכה להודות שכך המצב ושניתן לשפר את המצב .
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידת חשק

הוספת תגובה

• נשמע מתסכל במיוחד

שלי פסטרנק כץ
    02/06/2009

עושה רושם שאתה באמת מתאמץ ורוצה שיהיה לשניכם טוב וזה מתסכל במיוחד כשהפרטנר מתחמק מעזרה.

יכול להיות שהיא מוטרדת מכל מיני דברים.. יש נשים שאחרי לידות מרגישות חסרי בטחון בגוף שלהן ולא נוח להן במיטה. תן לה להרגיש שאתה אוהב אותה וחושק בה למרות החיסרון בסקס.

נסה להפתיע אותה בזמן איכות משותף מבלי שיוביל לסקס.
    קבע איתה פגישה בבית קפה, תסתכל לה בעיניים וספר לה כמה היא חשובה לך.
    ספר לה כמה אתה אוהב לראות אותה כשהיא מאושרת.
    שאתה מרגיש שהיא מתרחקת ממך וזה גורם לך להרגיש בלתי מחוזר

לך אתה ליעוץ אישי וודאי תקבל טיפים טובים שיגרמו לה לראות את השינוי שחל בך ויגרמו לה לרצות להצטרף אליך לחוויה.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו