שאלה בגידות מאיפה הן נובעות???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בגידות מאיפה הן נובעות???
    סקרן
    22/03/2007

אני יודע שכולם כאן רק בקטע של לפרסם הודעת היכרות, אבל בכל זאת זה פורום, גם לדיבורים, ואי חייב לדבר על זה:
    יש לי שאלה שמציקה לי..חייב תשובה מהמנוסים ממני, שאלה לנשואים ולנשואות וגם לשאר הירקות.
    אתמול פתאום זה היכה בי למה לי בגידות? החזקתי הרבה זמן בלי בגידות ( יותר מ-9 שנים) אבל כנראה לא מסוגל..וזה נפרץ אצלי ובגדול.
    ולכן חשבתי מאיפה זה בא לי?
    אני רוצה לדעת מאיפה לכם זה בא?
    אני אתחיל. אני אספר מאיפה נראה לי שזה מגיע אצלי..
    נראה לי שאצלי זה מהמקום של העונג בלתת, בלפנק, ובלענג אשה, מלחזר אחרי אשה..
    וואי, כמה שזה כיף לחזר אחרי אשה, לפזר עליה כאילו פרחים, לענג אותה בכל דרך אפשרית, איזה פרפרים זה עושה לי, איזה ריגושים מיוחדים, גם לי וגם לה. לתת לה את ההרגשה שהיא מיוחדת והיא נחשקת.
    איזה כיף אח"כ לקבל את הערצה שלה, אין! אין דבר שמשתווה לזה גם לא להבקיע גול בכדורגל..זה הדבר העילאי, העונג העילאי, לענג ולראות אותה גומרת, ואז קורנת וזוהרת, אני מצטער אבל לא מסוגל בלי זה..
    וכן יש לי אשה מדהימה בבית שאני נותן לה את כל מה שכתבתי, מענג אותה מפנק אותה, אבל זה לא מספיק לי
    זה לא קשור לסקס כי אם היה מדובר רק בסקס, אז לא היה לי מה לחפש..באמת שיש לי סקס מטורף עם אשתי, פראי מאוד, באמת נפלא, אבל אין בו כנראה, את ההתרגשות של ההתחלה, של ההכירות הראשונית, והבתולית משהו.
    יכול להיות שזה גם משהו בזה שלא רוצה לאבד את הנעורים שלי, ולא קשור לגיל שלי שהוא 33, זה גם יכול להיות בגיל 53 ויותר, ההרגשה המיוחדת שבחיזור, שבהערצה קשורה לנעורים. לא מוכן לוותר עליהם עדיין כנראה...
    יש שיגידו שאני מניאק! כי אני בוגד, אבל לא יודע. בגלל שאני נהנה לתת ולהעניק לעוד, אז אני מניאק? אוקיי אם לענג ולפנק אחרות זה להיות מניאק אז בסדר כנראה שאני מניאק.. וחיי עם זה טוב.
    אבל באמת, אין לי עם מי לדבר בנושא, אני לא מוכן שהחברים הטובים ביותר שלי ידעו על זה, אז נשאר רק הפורום.
    איך זה אצלכם? ממה זה נובע? ומה אחרים חושבים על זה, אלה שלא בוגדים, מוכן לשמוע גם ביקורת, אבל בונה אין לי עניין בביקורת סתם ארסית וקוטלת, מדלג עליה ולא מזיזה לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בגידות...או לא להיות.

22/03/2007

יש כאלו שמאמינים שבני האדם לא נועדו להיות מונוגמים. הרי אף חיה בטבע לא מצליחה לעמוד בנדרי הנישואים שלקח על עצמו האדם...קשה מאוד לחלק את חייך עם פרטנר אחד בלבד.
    אמנם לא בלתי אפשרי, אבל הרבה פעמים עולה השאלה - מי המציא את התא המשפחתי? למה אנשים בחרו ללכת נגד הטבע האנשוי וכבלו את עצמם במערכת כל כך מגבילה?

לאלוהים הפתרונים...

בכל זאת, אני חושבת שהבגידה נולדה מחוסר כנות ופתיחות. הרי לכולם, גם גברים וגם נשים, יש מחשבות על יחסים מחוץ למסגרת הזאת, חלקם מממשים וחלקם לא, אבל כולם חושבים. הבעיה היא שהגישה השמרנית והפחדנית גורסת שזה טאבו , ולכן בני זוג לא ממש יושבים ומדברים על זה. הם לא משתפים אחד את השני במה שעובר עליהם וכאן נוצר הסדק הראשון במערכת הזוגית.

אתה מתחיל לפתח פנטזיות סודיות, שמתחלפות לצ'אטים סודיים ומיילים פרטיים ומהר מאוד אתה מוצא את עצמך משקר לאישתך בדרך לפגישה לוהטת עם המאהבת התורנית.

אם הייתה כנות ופתיחות, ניתן היה למצוא את הריגושים בתוך המסגרת הזוגית (ולא לבוא לאישה ולהגיד לה תמצצי לי בשביל שאני לא אבגוד...) גם אם מדובר הלכניס אנשים אחרים לתוך האינטימיות הזוגית אז לעשות את זה ביחד, בשיתוף פעולה...

אומרים שתמיד הדרך הקלה היא הפחות טובה, וככה אני רואה את הבגידות. מבחינתי בגידה היא לא האקט עצמו, אלא השקרים וההסתתרויות שמלוות אותו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודקת חלקית...כנסי רגע

סקרן
    22/03/2007

תראי אצלי יש כנות ופתיחות עם אשתי והיא יודעת מה אני אוהב ורוצה בסקס, ואני יודע מה היא.
    יותר מזה אני דיברתי איתה ואמרתי לה, ושאלתי אותה אם אין לה לפעמים צורך לשכב עם אחר, אם אין לה פנטזיות, היא אמרה שלא. שזה דיי דוחה אותה לחשוב על גבר אחר. הדבר היחיד שהיא אמרה שהיתה מוכנה זה לשכב עם אשה אחרת..אני ניסיתי לנטב אותה לנושא של חילופי זוגות וכד', היא טענה שכל כך טוב לה איתה, שאני לא מחסיר ממנה בסקס, שאין לה בכלל רצון וצורך לחשוב על לעשות את זה עם אחרים. שאלתי אותה ואם אשה כן? היא ענתה שנשים פשוט יותר מושכות אותה, שנשים הן כאלה יפות ועדינות. מילים שלה לא שלי. את מבינה אני מדבר איתה ממש על הכל, ומספר לה שלי אין בעיה בכלל לשכב עם אחרת, והיא אומרת שהיא יודעת ומבינה אבל היא לא מוכנה לשכב עם אחר, ולא מתאים לה חילופי זוגות בשום אופן. אז בסדר מכבד.
    עכשיו תביני, באמת יש סקס גדול, אפילו מדהים, ואם אחרות זה לא תמיד אותו הדבר, אבל עדיין אני צריך, את הריגוש, את האנדרנלין שבכיבוש, שבהערצה, ושבחיזור, וכל מה שקשור בזה..את יודעת הרגשת הנעורים הזו, ההרגשה של חידוש, של פרפרים וכו'.
    אז את אומרת לעשות את זה ביחד, אבל זה לא תמיד אפשרי, כמו שסיפרת לך אצלי. מה את רוצה שאני אכפה? אני לעולם לא כופה בכלום, על אף אחת, אז בטח לא על אשתי., ולעולם אני לא הייתי כפייתי עם משהי אז עם אשתי? אז לא נותר הרבה ברירות אלא לבגוד, ולבלות עם אחרות..
    אבל שוב רק אחרי שאני מענג ומפנק את אשתי, לא לפני, ולא! לא מתוך לצאת ידיי חובה, בכלל לא, אלא מתוך הכיף וההנאה שבזה, אבל אני חייב, פשוט חייב, לענג ולפנק עוד, אני עבד של אהבה, מת על זה שאשה ממני מרטיבה, ומתמלאת בתאווה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו